bir devre kesici daha, şirketin son kap haberlerine bakan birisi devre kesiciden başka ne görebilir?
Printable View
bir devre kesici daha, şirketin son kap haberlerine bakan birisi devre kesiciden başka ne görebilir?
Gün gelirde miatk e baktığımız gibi başkaları da bizim hisseye bakar mı :(
Yan tahtalarda satış var seçim öncesi düşüş klasik oldu uzun vadeci yaptılar bizleri
bizim tahtada başka şeyler döndü yalnız, bofa önce hunharca aldı sonra zararına bastı
küçük yatırımcı zaten dolaşımdaki sayısı az olan hisseyi güzelce topladı, dökmek istiyor olabilir.
teknoloji rallisi bitmek üzere yukarı sürdü tahtayı yapanlar bofa aracılığı ile sonrada hunharca sattı zarar yazdı maksatları ne olabilir kafa karışıklığından başka.. bizlerin ne gücü olabilir ki bofa ykb almadan kap gelmeden sürünür dururuz..
Bilanço tarihinden bilgisi olan var mı acaba?
bu gün şirket ile görüşmek istedim..not bıraktım...onlardan dönüş bekliyorum...olursa bir kaç soru sormak istiyorum..tabi bilanço tarihini de sormak istiyorum..ama geçmişte hatırladığım kadarıyla o soruyu sormuştum...o vakit mayısın ilk haftasına kadar süremiz var dediklerini hatırlıyorum...
artı 1.5 endekste bile eksı 5 e geldı ilginc hiçmi talep yok alan yok resmen lot görünce satıyor mıllet
Fitch, Türkiye'nin:
- *Kredi notunu B'den B+'ya yükseltti*
- *Kredi notu görünümünü stabil'den pozitif'e çıkardı*
Geçen hafta biz dahil tüm tahtada bofanın ağır satışları oldu bizde daha ağır oldu alıp 2 gün sonra hepsini vermesi Tahtanın tüm dengesini bozdu.
Acaba diyorum kendi kendime not kötü gelecek endişesi vermek amacıyla algılarlamı oynamaya çalıştı bunu herzaman yapan kurum 10 milyon zarar yazması 20 milyon zarar yazması onun için devede kulak umarım bu hafta zirveye tekrar gideriz. Ramazana bereketle başlarız :)
Gecen hafta yuzde 20 den fazla düşüp en cok düşenlere girmişiz. Teknik olarak 3 gundur dip fiyat oldu 128 ler atatp gecmıstede arada 1 haftalık düşüş zamanları oldu ve hep tekrar gördüğü zirveyi kırıp geçti bu hafta bence gecen haftanın acısını cıkarıp guzel bir ramazan ayı başlangıcı yapacak oyle umuyorum
ATATP teknik olarak kritik destek seviyelerine inmiştir...rsi çift dip yapmış...yakın geçmişte rsinin indiği o seviyeden ta 175 lere kadar bir tepki geliştirmiş idi...baskı durursa ?? aynı tepkiyi vermek isteyebilir..tabi bunun için endeksin de uygun olması lazım...atatp nin yükseliş trendi henüz aşağı kırılmamıştır...
yükseliş trendi 130 civarlarındadır..bolinger alt desteği de 126-127 civarlarındadır..bu iki göstergenin çakışması bu bölgenin nisbeten güçlü destek olmasını sağlıyor...bu bölgede ayılar ile boğaların mücadelesi olacaktır...yakından takip etmeye devam ediyorum..pozisyonumda bir değişiklik yok..hala ağırlıklı sermayem burada..düşük maliyetli olarak bekliyorum...beklentileri büyük...hayallerimiz de büyük...beklemeye devam ediyorum..
ağzına saglık artık atatp umarım şirkette destek olur haberlerle gecen haftanın intikamını alırız en çok düşenlerde olmak yakışmadı haftalık
paraşütsüz düşüyor bakalım nerede duracak
Üstad öncelikle hayırlı Ramazanlar. Hayırlı iftarlar . Kardeşim grafik bozuldu mu yoksa bu tür ihlaller olması normal mi ? 140 larda maliyetliyim haliyle tedirgin ediyor ama şirketi de sizi de biliyoruz . K bakmayın bu ara sık soruyorum ama yorumlarınız panık işlemi önlüyor
Her gunde dayak yenmez ki dozu kaçırdı tahtacı masa sadalye şirketi havası yaratıyor...
trend desteği 126-127 lerde idi...bu gün tekrardan o bölgeye sokulmaz ise ?? trend aşağı kırıldı diyebiliriz...bir çok yatırımcı orası kırılınca stop oldular...iki üç aydır endeks ralli yaparken onun çıkmaması ile sabırları iyicene zorlamışlardı...bunun üzerine endeks düzeltme yapınca bunun en önde gitmesi ve son bir haftada taban taban inmesi bir çok yatırımcının güvenini zedeledi...zaten sabırlar da taşmak üzereyken bu gelişmeler de olunca bir çok sağlam yatırımcı da ne yazık ki stop oldu...elinde milyon lotlar olan yatırımcılar bu hisseyi düşünmeyip hunharca lot satıyorsa ve hissesine sahip çıkmıyorsa !! bir kaç bin lot taşıyan küçük yatırımcı hiç sahip çıkmaz...
yorumum zaten az çok pozisyonumu da anlatıyor dostum...en sağlam yatırımcılar bile stop olmak zorunda kaldı demek ile aslında kendimi kast ettim...zaten son haftalarda yaptığım yorumlarda sabırların zorlandığını söylüyordum...dün 126-127 i aşağı kırmakta iştahlı olduğunu gördüğümde ne yazık ki ben de stop oldum...170 lerde bile satmamıştım...150 ye inerken de ,140 a inerken de hatta 130 a inerken de sabırla tuttum...ama ben de bir insanım benim de sabrımın bir sınırı var...
aylardır bu hisseye emek veriyorduk..bir çeşit aşık da olmuştuk...son üç aylık olumsuz davranışını da görmemezlikten geldik...ama dün yükseliş trendini aşağı kırınca ne yazık ki 125 ten itibaren ben de satmaya başladım...ortalamam 123 oldu...
atatp ne yazık ki son zamanlarda bu yükselişlerin altını somut gelişmeler olan kap haberleri ile dolduramadı...oysa bu somut gelişmeleri dört gözle bekliyorduk..henüz sermaye artışının onayı bile gelmedi...bu tür gecikmeler fiyatın da üzerinde baskı oluşturdu...bunun dışında beklentilerinde bir sorun yok...piyasa ve ben somut gelişmeleri gördüğümüzde tekrardan hissede pozisyon alacağız...tahminlerime göre piyasa da benim gibi düşünecek..devir teknoloji ve yazılım devri...türkiyede atatp benzeri şirket çok az..globalleşen bir atatp miz var...greenx değerlidir ve potansiyeli yüksektir...zamanla bu bilançolara artarak yansımaya başlayacaktır...bu yıl sonuna kadar5 ülke de de uygulanmaya başladığında ivme artacaktır...yine yurtdışına da açılacak olan tıkla gelsin...fiyuu..tgcard güzel bir sinerji yaratacaktır...tek sıkıntı piyasa henüz somut gelişmeleri görmeyince satışa geçti...teknik olarak düzeltmesi bittiğinde tekrardan sert çıkışlar yapacağına inanıyorum...
bakalım nasibimizde neler olacak...170 lerden satmayıp da 123 lerden satmak ciddi bir kardan zarar oluşturdu..ama yapacak da bir şey yok...şimdilik !!!! kısmetimiz bu kadarmış diyerek teselli olacağız...ben tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum..gönlüm ister ki atatp en kısa sürede tekrardan çıkışa geçsin..hatta beni bile atlatarak yukarı çıksın..herkes nasibi kadar faydalanacak arkadaşlar....
evet arkadaşlar ta haziran ayından beri önce 34,50 den sonra 41,30 dan sonra da 97 den ekleme yapa yapa artırarak atatp hissemi tutuyordum...ama ne yazık ki dün atatp bardağı taşıran son damlayı da yapınca benim de sabrım tükendi ve istemeye istemeye stop olmak zorunda kaldım...hisse giderken hiç bir zaman takoz olmadım...zaten hisselerimin tümünde o şekilde düşünüyorum...yok dirençlerden satayım desteklerden alayım gibi trade kokan anlayışa sahip değilim...yaklaşık 8-10 ay sonunda çok emek verdiğim hissem ile istemeye istemeye ayrılmak zorunda kaldım...ben kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum... dediğim gibi atatpyi izlemeye devam edeceğim...artık gerisi de nasiptir diyorum...tekrardan başarılar diliyorum..
Keko nasılsa kağıtta diye çoluk çocuk hepimiz yüksek ortalamayla korkmadan kağıtta duruyorduk. Keko çıkınca moral de gitti sermayede gitti. Bütün umudumuz kekonun kağıtta olmasıydı. Neyse kısmet değilmiş diyelim. Bekliycez artık yapacak birşey yok
Keko belkide seni dökmek için düşürdüler 🤣🤣
Bakalım yükselecekmi 🤩🤩
tabi bu ihtimal da var dostlar..bir çok hissede beni döküp öyle yollarına devam etmişlerdir...kalan dostlarım için bu ihtimali temenni ediyorum...kaldı ki geçen aylarda şirket ile görüştüğümde tıkla gelsinin satışı ile ilgili sermaye artışının bilançodan önce spk tarafından onaylanmasını beklediklerini söylemişlerdi..eğer bu haber erken gelirse somut gelişmelerin ilki meydana gelir ve hisse olumlu etkilenir...sermaye artış gerçekleştiğinde satış da gerçekleşecek ve atatp nin kasasına 200 milyon keş para girecek ayrıca tıkla gelsinin de %48 ine sahip olacak...bakalım tahta yapıcılar neyi amaçlıyor ??
emeklerine sağlık abicim sayende hem tecrubelerinden faydalandık hem de sabırlı olmayı öğrendik Nasibin bu kadarmış Bofa bi operasyon cekti tahtaya şirkette haber akışını durdurarak canak tuttu herkes icin hayırlısı olsunçç olan oldu 1-2 ay icinde gelişmelerin olacağını sapanın gerildiğini düşünüyorum gerisi nasip kısmet
Sevgili keko kaç kez söyledim geç kalıyorsun TGSAS gel. İhracat karlılığı, Özkaynak karlılığı,lot düşüklüğü.ne ararsan var sana dediğimde 60 liraydı 2 gün önce . Hala bebek prematüre.
2021 yılında 3.5 dolardı şuan 2.75$ bu fırsatı kaçırmayı...;)
Arkadaşlar selamlar, ailevi sıkıntılarımız var bir süredir o yüzden yeni okuyabildim son 1-2 haftanın mesajlarını, ben şubat sonu 140 liradan vedalaştım hisse ile, bilişimler dinlenmeye geçti zaten. Bir de son zamanlardaki hareketlerini sevmedim spek hisse gibi bir gün tavan bir gün taban. Yine de %150 kadar getirdi birkaç ayda sağolsun. Kalanlara başarılar. Bilişimlerden elimde sadece arda yazılım kaldı, mimli olmasına ve de son 1 senede 5 kat gitmesine rağmen halen nispeten ucuz bulduğum için bekliyorum orada. Diğeri de kocaer olmak üzere şimdilik 2 hisse taşıyorum.
2-3 güne kimse kalmaz burada sonra yataya girer o zaman toplar hisse kendini
tabi bu arada atatp yi de gözlüyor olacağım...son üç aylık sert satış baskısı bittiğinde veya beklentileri ile ilgili somut gelişmeler gördüğümde tekrardan da pozisyon almak istiyorum...bakalım nasipte neler olacak ??
Küçük pd olanlara bakın ..
9-10 milyar tl zorlar..
ben trade yapmayı bilmiyorum...gördüğünüz gibi atatp de 10 aya yakın kaldım...sonunda da mecburen sattım...çok emek verdik...beni bu satışa zorlayanlar utansın...176 dan ta 125 lere indirenleri kınıyorum...en sağlam yatırımcının bile güvenini zedeleyip satmasına neden oldunuz...