Ameliyat olacaksın durumun acil ve ameliyat olamıyorsun.Bu ne demek yahu.
Printable View
Ameliyat olacaksın durumun acil ve ameliyat olamıyorsun.Bu ne demek yahu.
Ve olay bir müddet sonra parayla da hallolmayacak,malzeme olmayacak misal.
Allah hastayi garip gurebagyi korusun
Moruk kardeşim bunun yakında belki de parayla da alakası olmayacak,malzeme olmayınca paranla da olamazsın, benim bir diğer iddiam pek çok ameliyatı yapacak yetkinlikte doktor da olmayacak.
Hasta getirtip tedavi ederken bi anda tam Ters i olacak ta
Ne yapalim Abi
Herkes ektigini bicer
Hasta olmamaya bakicaz Artik
Gerci biz dr ithal ederiz disardan vakit alir belki bu ama bizimkiler de o arada disari gidebilirler
yooo karıştırmadım . Loni'li olanı bir sonrakinde göndermiştim. Buyur gene gönderiyorum ; ilk çıkan isim ?
https://youtu.be/AB7f26dGGzI
:he: heh...
katar bae imf
doğruysa limitteyiz. 3lü kombo...
son yemek.. çalışırsa kıymetini bilin değerlendirin.
Bir ülkede 6.90 a göre %100, 8.26 ya göre ise %68 devalüasyon olmuş ve bu yetmiyorsa,
%21 lere vurmuş tahvillere tarihi dibindeki bankalara, dünya çapındaki hisselere alım gelmiyorsa,
Ülke sıfır faiz ortamında 6 aylığına %6 ile borçlanabiliyorsa,
Cümbür cemaat gidildiği halde Katar bile sadece swap sözleşmesini uzatmakla yetiniyor ve muhtemelen kendini savunma sanayi alımlarıyla hedge etmeye çalışıyorsa,
Enflasyon katlanarak uçuşa geçmişse ve hala inadım inat faiz indireceğim deniyorsa, kriz muhtemelen başka bir merhaleye geçecek demektir.
Selçuk Geçer' in bile ifade etmeye cesaret edemediği seviyelere gidebiliriz, her şey bir kıvılcıma bakar.
Ülke psikolojisi, eski yüksek enflasyonlu yüksek faizli dönemde bağışıklık kazanmış, tolore edebiliyor bize bir şey olmaz havasında hala, ama o gerçek enflasyona göre zam yapılan bir döneme ait psikoloji, yapılması gereken maaş zamları yapılmayınca, alım gücü daha da düşünce, seçim öncesi yaratmaya çalıştıkları ortamın tam tersinin oluştuğunu fark ettiklerinde iş işten geçmiş olabilir.
Venezuela'da borsa %5000 yaptı benzer şekilde doğrudur, ama enflasyon %130.000 e giderken..(yazıyla yüzotuzbin bu kendi açıkladıkları, dışarısı % 1.370.000 olduğunu iddia etmişti. %16.000 de deniyor kayıtları paylaşmıyorlar.)
E bizde o kadar da değil...tamam %10 u 5 i sadece 1 i olsa?
-Dış minnaklar, lan şu düşene bi tekme de biz atalım derlerse,
-Dış minnaklar kendi derdine düşmüş faiz arttırırlarsa,
-Şu İran' ın vakti geldi İran' a başlayalım derlerse...
Her şey esteğin kösteğe oranıyla ilgili, bi faiz arttırılırsa kaldığımız yere döneriz, de bize mektep medrese görmüş 4 işlem yapmayı bilen adam lazım, onların da mübarek karar mercilerinin kapısından içeri girmesi yasak...
İnkar süreci devam ediyor, bu 19 yılı saymayın hikayesinde bir kabullenme olsa da, inkar-öfke-kabullenme-yas...
Hala göreceksiniz uçuşa geçeceğiz, bildiğimiz bir şey var modundalar...kamyon uçuruma sıfır tek şerit yolda yalpa yapıyor, bi bakmışsın direksiyon yerinden çıkmış, elde havada..
Istanbulun Eski zamanlarinda tabi dunya kahve zincirleri yok
Bagdat caddesinde kafelerde zengin veletler oturur
Gorece ekonomisi dusuk fikirtepeli genclere kahve ismarlar yalandan dostluk kurarlar
Sonra zengin velet kavgada hasmina ilk yumrugu kor ve ihaleyi o fikirtepeliye devreder
Dayagi o yer
Ictigi kahvenin gonul borcu namina
Animsamak icin
Bu kalsin
https://i.ibb.co/tBpqKkz/FGGP8-H3-XIAo-DMPm.jpg
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Sn gaya bu ise hakem olsun, Nicola Kidmanin kapi komsusu oldugum icin bu forumda saygim sevgim biraz daha artmistir, degil mi? Hic olmazsa basrol oyuncuya komsu olmusum, yo oburiki herhangi seri filimdeki bir figurana.:kahkah:
Gün başlıyor 09.12.2021
13,6369 (Saat 07.00)
Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, MTV oranı 36,20'den yüzde 25'e indirilmesine karar verildi. İlgili Cumhurbaşkanı Kararı'nın 197 sayılı MTV Kanununun 10'uncu maddesine göre karar verildiği belirtildi.
https://youtu.be/AFP3YL6j3n4
:whistling:
dün WC kağıdı ve kağıt havlu aldım 4 paket birinden 3 paket birinden kasada market izin vermedi meğer 2 paket satıyolarmış müşteri bazında dedim gir çık yapsam nolcak ee güvenlik kasiyer kem küm dediler velhasıl uğraşmadım 2şer alıp geçtim WC kağıdı bulamamak da ayrı rezillik tam iş üstünde hani o rulo da tek yaprak kalmış kartona yapışıktır yedeği almak için ayağa kalkman gerekiyordur ya :kmk::kahkah:
AKP nin gidişi ile oluşacak borsa yükselişinin (bu sadece TL ayağı) örneğini yaşıyoruz
Endex 2029:p.Bu nereye gidyor ?,dengesiz şekilde 5-10 kağıtların önderliğinde gidiyor,geride bekleyenlerin çoğu duraksıyor endexse hiç uymadan pirim yapmadan:notr:
Endeks gidiyo da benim borsa hesabı dolar bazında ekside :D
TL bazında ise 38% kar görünüyor. İlk hisse alımım Mart'ta. :kahkah:
Palanın dolara isyanı...şöyle görünüyor...2050 yi de geçerse iyice ilginç bir hal alacak..
Dönerse şayet, Allah yarattı demez...YTD
https://www.tradingview.com/x/XXqYYHT9/
https://www.youtube.com/watch?v=C79v1Wo4maY&ab_channel=3ALP
Reha Mudurume gelsin.
Merkezi test etmeye gidiyorlar galiba dolares 13,76