Sayın sss.köse! Bildiğiniz bir şey varsa paylaşın.İki aracı kurumdan yapılan satışın cepten cebe olduğunu düşünüyorum.Yine de arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.Kendi düşüncem sadece......
Printable View
sn.melasis61 rahmetli şirketleri bataktan kurtarmadı bilakis şirketleri batağa soktu ,
basmane projesi bir yol kazasıydı ona diyecek birşey yok ama yıllarca belediyeye dava açıp harcadığı paraları geri alabilirdi bunu yapmadı , üstüne belediyeye çukurdan daha fazla hisse verdi
Eski yatırımcılar bilir ,
2007 de bir sabah tmsf haczi ve sonrasında gözaltı pazarına atılıp yıllarca 3-5 lot ile kuruşlu fiyatlardan işlem görmedimi
yıllarca vakıbank borcu ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor deyip top çevirmedimi ,
egepalas oteli işbankasına , gaziemir vakıfbanka gitmedimi
2012 de vakıfbank bunlara 6 ay geri ödemesiz 5 yıl taksit imkanı sundu 1 taksit olsun ödedimi , hisse gözaltı pazarında sürünmeye devam etmedimi
2014 te fabrika vakıfbank tarafından satışa kondu umurladımı , vakıfbank fabrikayı kendi satınaldı umurladımı
2020 de vakıfbank gaziemiri ihaleye koydu umurladımı , fabrikayı ihaleye koydu alayım dedimi , birisi ihaleye girmeseydi acaba kendisi alacakmıydı , ilk ihaleyi kazanıp parayı bizlerden topladığı halde ödemeye yanaştımı , izmir depremini bahane etmedimi.
Vakıfbank ikinci kere ihaleye çıkardığında fabrikayı alacakmısınız diyenlere kap tan durumu değerlerlendiriyoruz demedimi , fabrikayı ikinci halede çok daha pahalıya almadımı
Fabrika alındıktan sonra bizler baskı yapmasaydık gözaltı pazarından çıkartmaya teşebbüs edeceklermiydi
Küçük yatırımcılara manüplatörler üzerinden bir sürü hisse satıp sonra tahsisili ile geri almadımı
ben bardağın boş tarafını gördüm , dolu tarafıda illaki vardır , Allah taksiratini affetsin ama küçük yatırımcı dostu olmadı , ve eminim hiçbirzamanda olmayacaktı.
Firmanın etkin yönetici vefat etti. Allah rahmet eylesin.
Yeni yönetici kim olacak ve nasıl yöneteceğini görmemiz lazım. Firma için yeni bir dönem başlıyor.
Göreceğiz, zamanımız var. Acelemiz hiç yok.
Artık ışıklar altındamı uyur onu bilemem. Ama buradaki insanların haline bakınca dua edenden çok beddua eden görüyorum.
Ercanbay abi kadar bu insanları dürüst ve net anlatan çok az insan var. Ne olduklarını çok net ifade ediyor sağ olsun.
Bu şirketi başka birisi olsa marka şirket yapacakken ne hale soktular buna başarı diyen arkadaşlarımız "başarının" tanımını tekrar öğrensinler.
Hadi melasis başarılı dedin bari birde bunlar için dürüst desene, olsun bitsin.
Çocuk değilki bu hata yapar önemli değil diyelim , yanında birsürü beyaz yaka çalışıyor , dışarıya birsürü danışmanlık ücreti ödüyorlar
Şirketin başına gelen hacizler vs hiçbiri aniden bir sabah çıkagelip olmuyor , hepsinin öncesinde birsürü hukuki süreçleri var
Sorunların odağı gösterilen basmane çukurunda 1 sene bekledin 5 sene bekledin işi keser atarsın .
2000 ler ile beraber birçok firma yenilenebilir enerji işine odaklandı , biz ülkemizin ilk rüzgar enerji santrali olduğunu iddia ettiğimiz Ares i bile işletemdik devlete el koydurduk ,
Bu şirket bu halde olmak zorunda değildi ,
Sibel Hn. kurucuları Mazhar Bey den itibaren 3. kuşak , mutlaka bir farkı olacaktır , en önemlisi şirketin son 20 -25 sene içinde yaptığı hataların , geçirdiği süreçlerin canlı tanığı .
Seçimlerin sonucu ne olur Allah bilir ama sonrasında hayırlısı ile Basmane çözülürse , Sibel Hn. şu güçbirliğinin batak iştiraklerini tasfiye edip çukurdan gelecek parayı amiral gemisine döndürsün yeter , amiral gemisi rotasını zaten bulur
Kemal Abinin 2 çocuğu var
Diğeri hiç ortalıklarda neden yok
Belki gelir yönetime girer
Farklı bir bakış açısı olur
sn kose aramızda en tecrübeli sizlersiniz yetmedi mi acemi kasapların derimizi yüzmesine .... bir de ona normal ve huzur hakkı maaşı, ben ücret talep etmemmmm hatta bana bile gerek yokkk tek yapacakları DÜRÜSTLÜK ve ŞAHSİYET sahibi olmakkkk borcunu zamanında ödemek.
%761 bedelsiz sermaye artırımı yapacak şirketin fiyatlamasına bak :D bunlarda ne haysiyet ne karakter ne de tiynet var kanı bozuk arsız köpekler
Benim bildiğim yönetim kurullarında boşalan üyelerin
yerine yenilerini seçmek için 30 gün süre içinde
yönetim kurulu toplanması gerekir.
Eplas yönetimi
AH Almaktan bıkmadınızmı
Yeter da yeter
Üstad taziye nedeni ile 7 ve 40 gün müsade et,
Sibel ile berna'nin kafaları karışıktır
Zaten yönetimi toplarlar usulen Sibel hanımın icraatlarını göreceğiz ya batiracakkk yada Ülkenin 1 numarası yapacakkk. Arada sırada Sibel burayı okusa da burada şirket hakkında gerçek tüyolar veriyoruz gözünüzün önüne bakın diye..
Bay bay Cemal ;
Yapma dedik,etme dedik,dur dedik, bu dünya kimseye kalmaz dedik, ah alma dedik dinlemedin inim inim inlettin be Cemal. Cukkaladıklarını tatlı tatlı yerken bize de hep sapını verdin be Cemal. Giderayak yine yapacağını yaptın alacaklar sende sen öbür tarafta mallar burada bu nasıl denklem. Benden söylemesi ben dahil her kes sıraya girmiş sen den hakkını istiyor haberin olsun.
tahtacı sabah sabah düşük bütçeli bir gösteri yapmaya çalışıyor , önüne birde şapka açarsa gelen geçen belki birşeyler atar kendisine ek gelir olur
Mazhar'ın çektiği tavan serileri konu Eplas olunca " planları " değişti.
Mübarek Ramazan..
Allah sizi bildiği gibi etsin..
Ne oldu hacimler 10 milyon TL'ye kadar düşmüş. Alışverişi bitirdiler herhalde :)
Burada hikaye yeniden başlıyor KZ çok tıkamıştı şirketin önünü,şu yönetim kurulu bir toplansın başkan belirlensin bakalım önümüze
https://www.manisakulishaber.com/kem...-unutmayacagiz
YAZININ ALTINA EKLENEN YORUM DA GÜZELDİ
holding bugün ilk defa eplas tan önce davrandı ve devre kesti
Dilenci gibi 3 5 lotla tahta yapıyorlar :bravo: :bravo:
Sizin gibi lağım farelerine de bu yakışırdı.
devre arasında devre kesiciyi yemiş gene
aile yorumları çok kızmış galiba
siz misiniz bunları yazan demiş olabilirler
Deyyus suratlılar sizi, şeytanın dostları.
Allah belanızı verecek.
an itibari ile 2. devre kesici ve taban
yaklaşık 53 tl çıkışının % 50 sini geri veri verdi
çok kızdırdınız onları çokkk
Ölüsünün de dirisinin de gelmişinin de geçmişinin dee bu sülalenin alayının taaaaaa …..
KAP: EPLAS [ ] EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1127987
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-03-27
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirket ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı-Murahhas
Aza Sayın Kemal Zorlu 25.03.2023 tarihinde vefat etmiştir. Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısında vefat sebebiyle boşalan üyelik yerine
yeni görevlendirme hususu görüşülecektir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
27.03.2023 ÖDA 2023/04
Bu haberin üzerinden 1 hafta geçti.Merhumunda haftası doldu.Sonuçta şirket halka açık şirket ve borsa da işlem görüyor.Şirket ve yatırımcılar için hayat devam ediyor..Şirket yönetiminin yeni bir açıklama yapması gerekmez mi?
Adamlar o kadar profesyonel ki; İnfo'dan yazdıkları 100.000 lot satışı 38.70 ilk durdurma fiyatına yazıyorlar.38 civarı bir rakama yazsalar,bu seansta 36.78 de olan ikinci devre kesici olmayacaktı.
bu tip işlemlere aklım ermiyor , satan yatırımcı 100,000 lotu bir çırpıda satamayacağını bilmiyormu ,
hadi diyelimki operasyon amacıyla devre kestirmek istiyor , devre kestirdikten sonra satışı iptal edip toplaması lazım , kağıtta zaten alıcı cılız toplasa kime satacak , kağıt zaten hergün başaşağı gidiyor , topladılkarına ertesi günü müşteri bulacağının garantisi varmı