Deprem sebebiyle iyi ve kötü inşaat firmaları ayrılacaktır, imkanı olan güvenilir firmalardan almak isteyecektir...
halihazırda yapılmış ve yapılmakta olanlara ayrıca bir talep gelecektir...
Printable View
Adı lazım değil fon burda satış yapmış ocak ayında
bu fon ne zaman burda satış yapsa ortalik tufan oluyor,
Patron Malatyalı inşallah kaybı yoktur geçmiş olsun tüm depremzedelere ve yakınlarına, hayatını kaybeden canlarımıza da Allah tan rahmet diliyorum çok kara günler yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun başka nasıl dua edilir bilemiyorum nasıl geçer bu acılar onu da bilmiyorum ama dağ kaldıramamış insan almış yükü
...
Allah bu acıları unutturmasa da atlatmamıza vesile olacak hep güzel haberler almayı nasip etsin güzel ülkemize..
Bir dost
özak artık istanbul sevdasından vazgeçmeye başlamalı ankara antalya gibi şehirlere ev yapmalı bodrumda aldığı yere proje geliştirmeli bizim mahalle depremin en çok etkileyecegi bölgelerdekeza b.yalıda öyle belki deprem korkusu satışlarını etkilecektir... portföy çeşitliği iyidir
Büyükyalı ve yeni yapılacak olan bizimmahalle projeleri temel zemin ilişkisi açısından en dayanımlı olarak yapıldığı , özak gyo nun yapı kalitesi kabul gördüğü için sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum; bundan sonra da iyi firmaların daha çok kabul göreceği bir döneme de yelken açmaktayız. Bu arada tokinin projelerinde sıkıntı çıkmadığı için ; emlak konut tarafından projeleri hazırlanan büyükyalı ve bizimmahalleye bu durum pozitif olarak yansıyacağını düşünüyorum…
Hissede sanki bu durum negatif yansıyor gibi hissettiriliyor ancak güneş balçıkla sıvanmaz…
Koy sepete derim işkence ne kadar ağırlaşırsa ağırlaşsın ...
Bizim mahalleyi izalatörlü yapıyorum diye açıklama yaparsa 3 ayda satar daire başına 250 k civarı maliyet 10 milyona satılacak dairede sorun olmaz... yatırımcısına düşman 5.44 hisse devri yapan birinden geri alım beklemiyorum tahtanin o hisselerle baskılandığını düşünüyorum....SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Subat ayinin sonuna kadar bütün bilancolaraciklansin diyede karar cikartsalardi iyi olurdu,
Büyük bloklarda maliyet düşer tabiki bence bu depremden sonra onlarda bazı değişikliklére gidecekler şuan bırak istanbulu bütün türkiye huzursuz son depremden sonra yapilacak her bina alınır halde olacak.. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence hersey hazır keyfi bekliyorlar son gun ocak 30 olmalı uzadıkça manipülasyon artar.. yatırımcı dostu bir ulkede değiliz malasef...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÖZAK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, bir grup iş insanı arkadaşıyla oluşturduğu yazışma grubunda deprem bölgesinden izlenimlerini paylaştı:
- İlk günden beri sahadayım. Gölbaşı, Doğanşehir, Çelikhan, durum maalesef vahim. Depremzedenin gıda sorunu ulaşan yardımlarla, kurulan mutfaklarla çözülmüş gibi. En önemli ihtiyaç barınma.
Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ın nüfusunun yarısının başka kentlere akrabalarının yanına gittiğini vurguladı:
- Başlangıçta termal çadır, konteyner veya prefabrik yapılarla depremzedenin barınma sorununu acilen çözmek gerekiyor. Barınma sorunu çözüldükçe başka kentlere göç durabilir. Depremin vurduğu illerimizin yeniden ayağa kalkmasına destek vermeliyiz."
Tahmin ettiğim gibi patron bölgede tekrar geçmiş olsun hepimize
Bir dost
Koç şirketleri ve bazıları açıkladı örnek çok şübeli bankalar bile sürenin sonuna kadar kullanmadılar.
Ufak çaplı Dünya şirketi Arçelik de açıkladı lakin bazı şirketler ısrarla 10 Martı bekliyor.
Bu konuda karar alıcı SPK
3 aylıkları en geç 15 ila 20 gün 6aylık ve yıllıklarıda 30/40 gün içinde denebilir.
Ne bu 2 ayı geçkin bekletme yahu.:vk:
Son gün son dakikaya kadar bekletmek nedir.
Elimde bir kimya sirketi vardi, adamlar son gün bekletip saat 23.59 da kap atmaya calismis 00.05 yayinlandi ceza yedi mi bilmiyorum ama
ben sattım ciktim , sakatbir mantığı var,
dediginiz gibi coğu sey hazır
o eskiden di Gecici Mizanlar , Defteri Kebirler yevmiye defteri, muavin defterler insanlar elle tutuyordu
hazirlanim kontrol etmesi uzun bir sürecti,
simdi bilgisayar ve yazilimlar sayesinde 2 tusluk olay.
Dediginiz gibi hersey hazirda keyif bekliyoruz.
buda bir indikatör aslinda,
ev yapım malzemeleri uçmuş hazır depreme dayanıklı evlerin sahibi yerlerde sürünüyor ALLAH akıl fikir versin..:thumbdown:
Neden bu sepetçilee hisse -5 yapınca koy sepete demiyor çok merak ediyorum..???
Kendileri alış yapınca sus pus, satış yapınca koy sepete, güzel adam kandırıyorlar çakallar..!!!
Bedavadan biraz pahalı, gel vatandaş geell..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Maltepe de 15 donum arsa ile kat karsiligi anlasma yapilmis. Piazza avm yaninda ki arsa icin.
Mis gibi kokular alıyorum dünde biraz almıştım zehir etmezler inşallah
Projeler arka arkaya baslayacak gibi. Yeni ve markali proje ihtiyaci cok fazla. Ozellikle gokturk ve balmumcu cok talep gorecektir. Gokturk 2 projesi yaz sonunda bitebilir gordugum kadariyla kaba insaati bitti. Yeni ve saglam bina arayisi on planda.
Yine biz haklı çıkmış olduk, sepetçiler topladı ve şimdi pazarlama zamanı..;-))
Koy sepete derken sizin sepeti doldurup kendi sepetlerini bir sonraki düşüş için boşaltıyor çakallar..!!!
Herkes kendine yakışanı yapmaya devam ediyor, değişen bir şey yok..!!
Ercan Güdük beyler yine gelmişler, hayırdır bu sefer ofiste çay içip haberleri alıp ta mı geldiniz..;-)
linux efendi yeterince çay içememiş galiba haberleri geç veriyor..;-))
Dürüstlük pahalı bir meziyettir, ucuz insanlarda bulunmaz demiş bir arkadaş..!!!
https://twitter.com/1453__Murat/stat...224567296?s=20
https://twitter.com/1453__Murat/stat...833427969?s=20
Buradakiler size doğru bilgiyi ancak iş işten geçince verir, biz bildiğini söylemeyen dilsiz şeytan olmadık olmayız..!!!
Ofise gidip çay içemiyoruz belki ama gündemi ve Ahmet efendi yi iyi takip ediyoruz..;-))
Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
Düşünüyorum çünkü beynim var..!!!
Milletin vebalini alıyorsun ya iftira atıyorsan bilmeden büyük günahtır yapma böyle ben seni anlıyorum patron konusunda haklisin ama paydaşlara böyle sözler soylenmez hisse herdaim ucuz vr sepete koyarim diyor adam senin sepetler dolu tabii SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsenin vebalini almaya çalışmıyorum, ama bazılarının da bizi aptal yerine koymasına dayanamıyorum..!!!
Bizim sepetler düşerken dolup çıkarken boşalmıyor, hep dolu duruyor kardeş, farkımız bu..!!!
Benim ne dediğimi muhataplarım çok iyi biliyor, sen takma kafana, ben bunların akıl hocaları ile çok zaman harcadım, niyetlerini çok iyi biliyoruz..!!!
Linux bunu 7.5 dada yazdi bak neymiş vebal almışsın SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırdır bu arkadaşlar sevi avukat mı tayin etti, kendilerini savunacak cümle kuramıyor mu bunlar..???
Hangi fiyatta ne dediği dediğ dedikten sonra ne olduğu önemli, ona bakarsan ben bu hisse için 3 TL de iken neler dedim ve buradaki bazı bit yavruları beni nasıl tefe koydu bak gör..!!!
Treyd edecekler diye kaç kişinin canını yaktılar kim bilir, ne yaptıklarını onlarda çok iyi biliyor o yüzden sesleri çıkmıyor..!!
Boşver benim vebalim bana onların vebali onlara kalsın, kim kaç kişinin ahını almış hesap günü belli olur, levhi mahvuzda kayıtlı hepsi nasılsa..!!
Düzeni sadece iktidardan ibaret sananlar için diyecek lafım yok..!!!
Üstelik bu iktidarın çıkması üç parti ile aynı masada oturup kendine muhalefet diyenlere diyecek tek lelimem dâhi yok..!!
Yakında hepsinden kurtuluruz inşallah..!!!
hukuk fakültelerinin deknların bak aynı şekilde mimarlık fakültesine imam atadılar adam vicdanlıymış istifa etti murat işte batasıca düzeniniz bu muhalefetide allah kahretsin bu ülkede seçmen değişmeden seçilenler değişmez hala sana maaş bağlamadılarmı bedavanın bedavası kürek çekiyon :kahkah:
En azından benim kime kürek çektiğim belli, senin gibilerin ne dediği belli ne de tarafı..!!!
iki tarafa da sallamak kadar konforlu bir rahatlık olmasa gerek..!!!
Neyse; bu kafayı yapan şey her neyse hepimize lazım, belki böylece doğru yolu buluruz..;-))
Kabe'de şeytan taşlamak için atılan taşı kime attığını bilmeden atmak gibi komik olu ama olsun..!!
buranında indikatörü kavgaların sertleşmesi
hisse 11.Muratblsk i bu kadar bunalttığına göre roketlememiz yakın.
Millet yalısını boğaza nazır lüks evlerini satıp Arnavut köye doğru gidiyormuş doğru mu bu