olur mu o zaman başına üşüşürler. derinden derinden :))
Printable View
60 bin lot
70 bin ufak ama umut verici
Tekrar 80 bine ulaştık
87 binnnn oldu
Ky araya girsin diye kandırmaca hareketler gibi sanki
Ky girmesi için biraz yesil olması lazim günler dir eksideyiz
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi adima diyeyim, eger alacaksam 2 altına inerse maliyet düşürmek için alırım, veya 2,80 üstüne atarsa baskıdan kurtuldu diye alırım, yoksa 2,80 ile 2 lira arasında almam, alırsam uckagitcilarin ekmegine yağ sürmüş olurum, bu benim dusuncem.Ytd.
Elindekileri satti mi metro ?
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...06071815453342
İki gün içinde 12000 lira kaybettim. 2.62 den yukarı yönlü bir hareket beklentim vardı. 2.45'den vedalaştım kol kesip zira 2 altına sarkma ihtimali de var. Hergün yüzde 2-2-2-2 şeklinde istikrarlı bir iniş yapıyor ve forumda yazılanlar gibi trade imkanı neredeyse 0.. Hayatım boyunca bu tür kumar kağıtlarıyla işim olmamıştı bir kez şansımı denemek istedim beni yanıltmadı herşeyi bir kez tatmak lazım bu hayatta ne yapalım :)
belki oda olabilir birde, galibe kızan zedeler büyükler yani al satla maliyet düşürmeye calisiyorda olabilir düşüncesindeyim,
Bu belgesellerdeki aslan avini yakalar önce aslanlar yer ve çekilir, sonra çakallar ve kuzgunlar gelir geri kalan kemik üzerindeki etleri buldukları kadar yerler, galip en güzel yerini yedi çekildi musade etti Simdi de çakallar ve kuzgunlar biraz otlanmak istiyor , bugün işinizi cabuk bitirin yakında geri geliyorum da dedi biraz hisseye dalarak.
Bence de bu.
Metro 90 bin artıda. Metro için küçük benim için büyük bir adım. Normalde 2.09'a değmeden bulaşmayacaktım ama galip aganın birkaç kağıdında referansım metro yatırım. Alımları artarsa kademeli olarak girmeye devam edeceğim yoksa 2.09'da bekliyor olacağım kendi adıma
Haziran sonunu beklemek gerekir.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazilar bugunde huzun iceriyor ..
Keyifsiz seans olmus besbelli
Ders almak lazim
Heyecan icin pozisyon almamak
En iyisi olsa gerek
Bende öyle düşünüyordum,ama Çaycı,Çobanın hiç sağı solu belli olmaz diye 2.50 altında ağırlığımı biraz yükselttim,yani kedeme,kademe topluyorum,şu anda yükleme yapmak riskli,çünkü belirli durulduğu rakamları mevcut değil...bu namızsızlar bastığı zaman kürkçü dükkanına kadar hiç açamadan getiriyorlar...bir önceki 5 üstüydü,peşi 1.13 sonrası malum 8,şimdi 2.40...zamanında 1.5 fiatındayken bulaştım soluğu 1.20 altında aldım,yüklendim 1.5-3 arsı boşaltım şimdide 3-4 arası bulaştım trade yaptım peşi malum soluğu 2.40'da aldık...alt kademeler otomatikten alış üstlerden satış veriyorum,eskiden taktik iyiydi,şimdi otomatik sistem çalışmıyor,mecbur bir yerlerden çalışacak :)...ytd.
90 bin alım olduğunda dusuncem heh oldu daha altına vermez diyor ama bu gün oyle birşey ki rica minnet 46 da kapattı sanki gene bayilcak gibiydik. Yani metro alımı hissedilmedi bu iyi mi kotu mu anlamadim yeminle. Ama düşüş trendi bu gün bittiyse iyi olur insanlar rahatlar ky ohh der beddua almaz kimse :)
Artık yarın yeşillenmesi lazım,bu tip hisseler yeşillenince de şık oluyo,bazen 10 günde verdiğini 2 günde yerine koyuyor.İşte öyle birşey lazım artık...300000'lik ve teknikçiler bugün döküldüyse önümüz açılmıştır..
2 gün öncesinin takası. 2.6 milyon daha var elinde. Sıfırlar mı sizce?
https://i.hizliresim.com/nWGZr5.png
Katar Üzerinden Türk Ekonomisi Hedef Alınıyor. Allah Bu Ülkenin Düşmanlarına Fırsat Vermesin. Yanındayız Reis... Biz Bu Oyunu da Bozarız Biiznillah...
Yok bugunde dokulmedik aksine beklentimiz gerçekleşti .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 günde yerine koyuyor demişsin 1.80 e gelince bakalım napicaksiniz .
Szinan sende 300000 lot var,1.80 olacak diyorsun ve satmadın öyle mi?kimi kandırıyorsunuz anlamadım?yazımdan parça alıp üstüne konuşma,o lafın başında bazen yazıyor...
Bence ky çıksın bist 100 alsın çünkü bu mevzu sizin mevzunuz değil gerçekten bu tahtadan ky zor kazanır .
Bir liste gördüm dün için. Boyutu büyük diye buraya atamadım. Açığa satış yok görünüyor. Bu iyiye işaretmidir. Yorumlar😇😇😇
Bunlar herkesin elini görüyorlar, sense göremiyorsun, adam kim.kavram kaç lot almış bekliyor hepsini görüyor...yani zaten 10 sıfır yenik başlıyor ky.
Sabah sabah -10
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırdır inşallah sabah sabah 2.20?
AVTUR.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
Haftalardır neredesiniz
Bu neydi ya
Aldigimiz duser sattigimiz cikar nasil bir dolabin icindeyiz
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size dün yazmıştım beyler 2 lira altına sarkma ihtimali kuvvetlendi kendinizi herşeye hazırlayın dün iyi ki çıkmışım 2.45 den :( alçakgönüllü olmak lazım diyordu biri ama öngörüm gerçekleşti keşke gerçekleşmeseydi :(
2.20'ye birden bastı...alış girdik bakalım verecekmi,böyle zamanda pek vermiyor ani basışlarda...otomatik uygulamadım alış kademesine,sadece satışa uygulamıştım :(
herkesin elinde kaç lot hangi fiyattan görüyorlar, onların boyle bir hakki olduğu müddetçe ky herzaman kaybeder, hükümetin ky yi ******me politikası buda. Galip özgür aksama kadar milleti söker akşamda burhan kuzuyla yemekte buluşup bugün ne kadar gariban sıktığını anlatır bölüşürler ...malesef durum boyle.
alım-satım tablo paylaşırmısınız arkadaşlar.