Bu hippiyle başını ağrıtma.....işi formu sobote atmek.....bırak kendi kendini yok edecek.........
Printable View
28 şubata kadar olağanüstü fiyatlamalar,hareketler bekliyorum...
Son 1 haftadır Ahmet Davutoğlu ve Babacan ın yorumlamaları sıkıntılı masanın bir bacağını testere ile kesiyorlarmış gibi.Bir tanesi kriz çıkar diyor , diğeri bayraktar muhabbetine giriyor yav karşınızdakiler zaten masayı dağıtmak ve masayı itibarsızlaştırmak için herşeyi deniyor bunlarda bilinçli veya bilmeyerek çanak tutuyor .
madem o kadar güveniyorsunuz kendi listelerinizden millet vekili seçilin.:)
Babacan ve davutoğlunu almayacaklardı masaya 4 masa olacaktı
Viop ustaları yarın bıst için ne düşünüyorsunuz *
Yeter ulan yoruldum artık mı derler,
Şaka yaptım şaka nasılda yediniz mi derler ,
İşte arkamdan böyle bakakalırsınız mı derler.......
Babacan kimyasalcıya geçmiş olsun a gitmiş.
Çok acaib gelişmelere gebe bu se imler..
DOldur boşalt doldur boşalt malı yıkacaklar, kenara çekilecekler, olacakalrı seyredecekler. Neler olacağını zaten biliyorlardır. 2 senede ülkeyi terk etmelerinden belliydi, belki borsa daha iyi oldu ama ülke gidişatı tam tersi. Para değil güven ülkede eksik olan.
GAP'lı açılış olursa Astorculara mal çakış amaçlanmış olabilir. YFAS, Bofa işlemlerine dikkat etmek lazım.
Gözler bankalarda olacak. Son gelen tebliğ uzun süre sonra ilk kez bankalar için gelen olumlu bir düzenleme oldu. Bundan sonra olumsuz düzenleme gelmeyeceğine ilişkin bir beklenti bile oluşmuşsa bankaları koparırlar zaten pul parasında hepsi.
O duzenleme borsa geneli icin olumsuz.. mevduat faizleri %35 e gelir rahat.. borsadan para kayar biraz. Garanti kazanc en azindan der biraz milletSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevduat faizi 35 olsa ne yazar? Parayı 35 ten bağlar misiniz?
Reel faiz diye bir şey var.
Buyuk param olsa baglarim suan evet.. secim oncesi en garanti getiri cunku..SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yiğidim sen nerde yaşıyon..
Reeli hatırlamayalı yıllar oldu..
O neydi
Enfla üstü krema mıydı.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman amac ne:)) millet yeniden dolara kacmasin secime kadar diye yapilmis bisey.. cunku dolarda kipirdanma var:)) sinirlama getiremezler mevduat faizine onun icin.. SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banka faiz üst limiti % 27. … 35 yazanlar sallıyor
%17 faiz ödeyen bankalar gıda dolu memleketimiz -30 faizle dönüyor 😵💫 şu anda
mb faizi % 10 düşerken %35 mi verecekmiş şaka mı .. tanışma faizi ile uzun ve orta vade filan karıştırmayız .. süper bono ile 2022 yazın tükenişi yaşadı shortçular endeks 6500 giderken millet de dibe mi batsın o mu isteniyor .. rahat oturmak ve spotta sabretmek kafi .. viopcuları hiç anlayamıyorum bazen .. yazı tura ile 3:1 2,5:1 trade filan edin daha karlı olur forekste .. eleştirim sert değildir önerimdir ..
maymun 🙈 🙉 🙊.trade ve yazı tura zengin eder dediler foreks çiler 20 sene de boşa gitmiyormuş
Spot işi krallıktır … forekste yazı ve tura tecrübe etmedim ama gece seansları Asya piyasa iyi dedilerdi )))
biri %35 mi dedi hani nerde kim? :oleyo:
Tokat yıldızı mısın şamar oğlanımısin ne sacmalayıp duruyosun aaqq.Forum senin saçma yazilarinla doldu az sus ya..
Cuma gunu finansbank tan 1 milyon tl ye %29 teklif aldik. Bu oran dahada artacak bu kararla..
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakan Agustosta borsaya gelin dedikten sonra %81 prim yapmış. Hala gelin diyor, seçim arifesi üstelik. Zarlar kimin elindeyse ona bakarım ben. Dibi işaretlemiş Nebati
https://www.diken.com.tr/nebatiden-kucuk-yatirimciya-borsa-icin-buyuk-bir-firsat-dogdu/
Bademsporu hafife almayın.
yarın gerçekten tahmin edilmesi zor bir gün. xbank'a düşen haber bir yana, mevduat faizleri diğer yana, salı günü halkbank davası öteki yana, astor halka arzına bağlanan nakit paranın dönüşü öteki tarafa, pazartesi iyimserliği şu tarafa.
yarın ola hayrola
HSBC, 4 Türk perakende şirketinin hedef fiyatlarını yükseltti
HSBC;
Ülker için fiyat hedefini 28 TL'den 54 TL'ye
Mavi için fiyat hedefini 100 TL'den 150 TL'ye
Coca-Cola İçecek için fiyat hedefini 220 TL'den 240 TL'ye
Anadolu Efes için fiyat hedefini 70 TL'den 80 TL'ye
yükseltti.
butin gaz tehdidi yapacaktı
kış olmadı.
bildiğin kış diye bir şey olmadı ya ne soğuk ne yağmur ne kar.
Zorunluk karşılıklar 3 ay ve üzeri vadede sıfırlanmış.
Son dönemde KKM'deki mudiler memnun değildi ve bir çözülme başlamıştı.
Vadeyi de düşününce, oradan çözülen paranın hedeflendiğini düşünüyorum.
Borsa üzerine etkisi bence sınırlı olur, en fazla KKM'den gelmesi muhtemel para gelmez veya az gelir.
Bir de seçim belirsizliği varken kimse parasını uzun vadeli bağlamak istemez.
Kredi maliyetleri artacak..
Bankalar önceden bağladığı kredilerden zarar yazacaklar.
Yeni mevduatlar 3-5 puan yukarıdan bağlanırken, verilecek yeni kredi oranları ne olacak? kim kullanacak?
diye düşünüyorum..
Borsadan çıkanı yakalama, KKM den kaçanı tutma, aman dövize gitme ..mesajlarını alan
uygulayacak mı?
( Borsa İstanbul son iki işlem gününde göreceli olarak daha
dirençli olsa da haftayı %6,5in üzerinde kayıpla tamamladı)
Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek:
Sürekli para basılıyor, halen de basılacak gibi görünüyor. Böyle enflasyon mu düşer? Büyük tsunami geliyor.
kağıt üstünde düşüyor işte...
F_KOZAL ..1 adet 530.51 yazmıştım..gelmiş...
enteresan..nasıl verdi??
[IMG]https://i.hizliresim.com/9txtu1c.png[/IMG]
Bankalar iyi açtı. Endeksi sürükleyebilecekler mi bakalım.
Haberde detay bilgisi var.
‘Büyük tsunami geliyor böyle enflasyon düşmez’ - Son dakika haberleri – Sözcü (sozcu.com.tr)
odaş ı fena biçtiler.
bist 30 da bankalar öncülüğünde çıkıyoruz yukarı