https://twitter.com/ankara_kusu/stat...a-f-4NXvw&s=19
Muharrem İnce imzayı tamamladı
Bunlarda seçmenleri:)
Printable View
https://twitter.com/ankara_kusu/stat...a-f-4NXvw&s=19
Muharrem İnce imzayı tamamladı
Bunlarda seçmenleri:)
5'in sağ tarafına 1 sıfır yazmayı unuttunuz galiba.
Bu ekonomi 5 senede toplanmaz. Koca 1 nesil lazım. Ekonomiyi toplayacak nesil de meyvesini yiyemeyecek, bu yolda feda edilecek. Ondan sonrakiler faydalanacak.
Almanlar aynen bu şekilde geliştiler.
Gelişimi asıl sağlayan nesil çoktan mezara girdi. Asıl önemli olan ise bu toparlanma sürecinin sürekliliğinin sağlanması. Yoksa bir nesil çalışır, sonraki yer sonra yine en başa dönülür.
5 sene toparlanma ancak damat gibi birisinin gelip seri derleyip toplarlaması, pislikleri halı altına süpürüp yastıklara eliyle pat pat vurup yeniden yerleştirmesi falan fıstık sonuç kanalizasyon patlaması :kahkah:
su yap soy işletmelerini kamulaştırsınlar ekonomi 5 yılda toparlar....
Milleti iyice enayi yerine koyuyorlar...
Erdoğan’ın deprem bölgesinde attığı hastane temelinin görüntüsü tartışma yarattı
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...ratti-7632777/
menfaatsiz yaralı parmağa işemediği bilinen sakalcı soner medyası ,
Reis'in diploması için biz ne dedikse o demeye getirmiş...
Yıl; 1991… Erdoğan'ın diploma muamması... Hasan Basri’yi tanır mısınız…Erdoğan'ın makam odasındaki çerçeve
Sevgili çocuklar, gerçekten Sayın Erdoğan'ı tebrik ediyorum, bizim çok bilmişler sayesinde yıllardır iktidar koltuğunu koruyor.
Odatv daima yazdı… Yetmedi, Sayın Erdoğan’ın sınıf arkadaşı Rafael Sadi daima tekrarladı, son yazdığı kitabına da ekledi.
Yok, bazı kafalar bir türlü anlamak istemedi çocuklar. Keza, Soner Yalçın “Kayıp Sicil” adlı biyografi kitabında Erdoğan'ın üniversite hayatıyla ilgili sayfalarca yazdı. “Üniversite diploması var” dedi… Ama çocuklar gelin görün ki, bir güruh “diplomada diploma” diye tutturdu durdu!
Çocuklar kabul edelim; Sayın Erdoğan zeki politikacı, ülkenin yüzde 80’inin üniversite diploması olmadığını bildiğinden, “diploma da diploma” diyenlerin büyük kitleyi kırdığını çok iyi biliyordu. Bu sebeple yıllarca sesini çıkarmadı.
Diyebilirsiniz ki; “Hürrem Hanım niye bu seçim öncesi ortaya çıktı?” Sanıyorum gerek eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan Bey ve gerekse Sayın Aytun Çıray’ın YSK'ya başvurması ve hele bazı partilerin konuyu yargıya taşımak istemesi üzerine Sayın Erdoğan, artık buna son vermek gerektiğini düşündürdü. Bu nedenle iletişim ekibine “belgeleri yayınlayın” dedi… Niye tek gazeteye verdiler onu anlamış değilim, iletişim neden tüm medyaya bu belgeleri vermedi? Neyse. Bu konuda sizlere başka ayrıntılar vereceğim çocuklar…
HASAN BASRİ AYRINTISI
Külliye Sayın Erdoğan'ın diplomasıyla ilgili tüm belgeleri bugün saat 13.15 itibariyle medyaya verince, bir belge üzerindeki imza dikkatimi çekti: Hasan Basri Yıldız…
Bu isim bana yabancı gelmedi. Hasan Basri Bey ülkenin bilindik Denge Araştırma şirketi sahibi.
Çocuklar, Hasan Basri Bey yıllarca Erdoğan ile çalıştı. Sanıyorum ilişkileri gençlik döneminde başladı. Mesela, Sayın Erdoğan Refah Partisi İstanbul İl Başkanı iken Hasan Basri Bey sanırsam danışmanı idi.
Külliyenin basına gönderdiği belgede; Sayın Hasan Basri Yıldız’ın diplomayı üniversite yönetiminden 1.11.1991 tarihinde imzayı atıp aldığını gösteriyor. Erdoğan o tarihe kadar diplomasını niçin almak istememişti?
Çocuklar bunun sebebi de belli; Türkiye'de “çıkış” belgesi diploma yerine geçer. Bu yazıyı yazarken çevremdekilere sordum, biri dışında hiçbirinin diploması yok! Çıkış belgesi her şeyi çözüyor çünkü…
Sayın Erdoğan, üniversite diplomasına 1991 yılında neden ihtiyaç duydu bilmem ama o dönem görev yaptığı il başkanlığı makam odasında diplomasını duvara astırmıştı! O dönem bina İngiliz konsolosluğu karşısında idi, şimdi otel oldu... O tarihlerde Milli Görüş hareketi içinde Rahmetli Erbakan’dan dolayı üniversite mezunu olmak önemliydi, sanırsam o nedenle makam odasının duvarına asılıydı belge…
VESİKALIK HİKAYESİ
Çocuklar lütfen, bir siyasi liderin 21 yıl iktidar koltuğunda oturması eleştirisini “yok diploma yok bilmem ne” üzerinden yapmayınız. Çok üzülüyorum, bizim kuşak politikayı- ekonomiyi tartışırdı, şimdikiler hep şekilci. Bu yüzden halkın geniş kesiminde Erdoğan hayranlığı var…
Askerliğini yedek subay olarak yapmış bir insan hakkında “üniversite diploması yok” diye polemik nasıl yapılır? Dört yıllık üniversite mezunlarının yedek subay olduğunu kimse bilmiyor mu? Ama gelin görün ki kimseye dert anlatamıyorsunuz? Hayallerini gerçek sanıyorlar! Daha kötüsü bir de buna inanıyorlar…
Sayın Soner Yalçın sekiz yıl önce yazmış “Erdoğan’ın diploması var” diye. Tam sekiz yıl önce… Bu yazıya oturduğumda kendini aradım. “Hürrem Hanım size bir sürpriz yapayım” dedi. Kullanmam için bir belgeyi paylaştı:
Çocuklar, 1991 yılında Sayın Erdoğan diploma için yeni fotoğraf çektiriyor, işte manşette gördüğünüz o fotoğrafları… Kasımpaşa’daki fotoğraf stüdyosundan çıkma o fotoğraflar… İsmail Yıldırım’ın “Stüdyo Yıldırım” eseri! Ne kadar gençmiş Erdoğan…
Daha geçen gün her şeyi “maydanoz” bir gazeteci televizyon ekranına çıkıp “nerede Erdoğan'ın sınıf arkadaşı” diyordu bağırıyordu her daim yaptığı gibi... Çok bağırınca söylediklerinin gerçek olduğunu sanıyor bu yıllarca gazetecilik yapıp tek araştırmaya imza atmamışlar. Neyse, kızmayayım şimdi… Belgelerde Erdoğan’ın sınıf arkadaşları var, bulup röportaj yapar artık! Yahu çocuklar yıllardır Rafael Sadi Bey bile “ben sınıf arkadaşıyım” demesine rağmen inandıramadı bu seçkinleri!
Sonuçta, sanıyorum diploma tartışması son buldu! Sanın siz; birilerini inandırmak bu ülkede imkansız.
Hürrem Elmasçı
Odatv.com
https://www.odatv4.com/guncel/yil-19...cerceve-276872
solcu görünür, parayı çok sever...
eğer bir şirket veya kişi hakkında negatif yazı çıkıyorsa,
onun reklam vermediğine delalet etmelisiniz derim..
şimdilik isviçre patronajlı sözcü gazatasında köşesi var...
...................
tiweter'da diploma tartışması
https://twitter.com/search?q=diploma...d_query&f=live
Hesaplar tutmadı! Erdoğan’ın müjdesi, Diyanet’in altında kaldı
Diyanet İşleri Başkanlığı fitre olarak, bir kişinin yalnızca günlük gıda ihtiyacı için 70 TL'ye ihtiyaç olduğunu açıkladı. Böylelikle dört kişilik bir ailenin yalnızca günlük gıda ihtiyacı 280 TL; aylık ihtiyacı ise 8 bin 400 TL oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı en düşük emekli maaşı olan 7 bin 500 TL, fitre tutarının altında kaldı.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...kaldi-7632636/
Her gün bir kadının katledildiği bir Türkiye'de zulüm var diyerek sözlerine başlayan Kabaş, Çocuklara tecavüz edilen ve bunları sümen altı edilmeye çalıştığı bir taraf var, böyle bir zihniyet var. Diğer tarafta da toplumsal cinsiyet eşitliği olsun, kadına şiddet durdurulsun, İstanbul Sözleşmesi kalkmasın, 6284 sayılı kanunbir pazarlık konusu olmasın diyen bir taraf var. Biz şimdi ikisine de eşit şekilde mi davranacağız? Dolayısıyla tarafıyım... Adaletten taraf, hukuktan taraf, insanlıktan taraf, vicdandan taraf, milli ve manevi değerlerden taraf.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...uyurdu-2064777
GAFMAN ...Kılıçdaroğlu hangi ittifakta olduğunu unuttu: Cumhur İttifakı liderleri olarak buradayız....
siyasal islamcılar milletin parasıyla besledikleri tetikçiler muharremin yeterli imza toplayamayacağını görünce seferber oldular bunlar sosyal medyada muharreme bolca seçmeniymiş givi övgüler dizecekler parayla ahlak satan anketçilerle şişirme anketler yapıp yayınlayacaklar oy kullanacak yeni yetmeleri tavlıyacaklar bunlar seçimi kazanamayacağını anketleriyle anlayınca muharreme oy verecekler ikinci tura kalırsa suriyeden getirdikleri cihatçı ruh hastalarıyla canlı bomba patlatacaklar sadat gibi siyasal islamcı terör örgütleriyle yanaşmalarla siyasi suikastler düzenlemeyi deneme yoluna baş vurabilirler ip ten mhp den türeyen kafalarla hdp yi çatıştırmayı deneyecekler kürtlere ve alevilere saldırıp onları çatışma alanına çekmeyi debeye bilirle çünkü korkudan yaşlı muhalif seçmen korkudan bunlara oy verebilir bunu iyi biliyorlar gelelim muharreme chp nin seçmeni asla muharreme oy vermez siyasi zekası en iyi seçmendir merkez sağdan gelen misafir küçük bir gurup olabilr onlar zaten chp li değildir misafird her yöne kayarlar hdp seçmenide sağlam bir seçmendir pkk çakallarının ağzına bakıp oy kullanmaz ben kürt seçmenle hdp yi ayırıyorum siyasal islamcılar umudunu seçimi ikinci tura taşımak bolca muharremi gazlarlar chp seçmeniymiş gibi chp yi suçlarlar TÜRKİYE nin muhalefeti siyasal islamcıların depremzede insanlarımıza parayla ev yapıp satarken suriyenin arabına milletin parasıyla bedava ev yapıyor hem TÜRKİYE de hemde suriyede yapıyor suriyede cihatçı ruh hastalarına milletin parasıy dolarla maaş veriyor muhalefet TÜRKİYE nin dağ gibi yığılan dış borcunu her at verilen cari açığı sokaktaki simitçiye bile duyurması lazım TÜRKİYE nin nasıl iflas ettirildiğni anlatmalı sokaktaki arap hayranı yaşlı seçmene duyurmalı bir sözümde siyasal islamcıların en çok korktukları ordumuzun öz TÜRK komutanlara tuzak kurup hapislerde ölüme terkettikleri insanlarımız için ben özellikle chp yönetimini kınıyorum bir defa gidip hapisteki komutanlarımızı ziyaret etmediler sadece sezgin tanrı kulu gidip çetin doğan paşamızı ziyaret etti kendisini kutluyorum ülkemizi seviyoruz evrensel insan haklarına saygılı yüksek ahlak sahibi insanlarımızı seviyoruz yüce TANRI mızı seviyoruz
Truva Muharrem , şimdi bir bölen olarak görevini icra edecek yukarıda soylenenlere ilave edilecek bir şey yok sadece canımı sıkan , Kılıçdaroğlu nun seçim mentorlarini doğru seçip secemedigi zira muhtar yardımcısı gibi abuk bir olay duydum , böyle saçma düzen bozacak lüzumsuz işler olmasın yeter , lüzumsuz vaade gerek yok , sadece enflasyonu düşürüp adaleti ve parlementer sistemi getireceğim ülkeyi tek başıma değil ortak akılla yönetilen bir ülke yapacağım demesi yeterli.
Lüzumsuz bir takım vaadlerden endişem oluyor. Bu A takımı kimse iyi seçilmeli Özlem Gürses gibi tipler A takımına girip , her şeye salça olmamalı.
Emergency' Fed rate cut by June, only 6 U.S. banks will be left by 2025 paving way for CBDC
https://www.youtube.com/watch?v=A2G3MAxdZfU
Edward Dowd, Founder of Phinance Technologies and former BlackRock fund manager, and Michelle Makori, Editor-in-Chief and Lead Anchor at Kitco News, discuss the Federal Reserve's latest rate hikes, and why Dowd thinks Fed Chair Powell will be "forced" to cut rates by June of 2023, leading to a "controlled implosion" of the banking sector. Dowd forecasts that as banks consolidate, only 6 major banks will be left standing by 2025, paving the way for Central Bank Digital Currencies (CBDCs), digital fiat tokens issued and controlled by central banks. This, Dowd claims, could lead to "total government control" and a potentially dystopian future .
Dowd also sees the dollar losing its dominance on the world stage with a "kinetic war" breaking out as the BRICS countries launch their own reserve currency.
0:00 - Fed outlook
9:56 - Inflection point
12:00 - Banking crisis
16:02 - Six banks left standing
18:17 - Central bank digital currencies
23:14 - Resisting CBDCs
26:39 - Hidden agendas
28:12 - New monetary system
31:11 - U.S. Dollar dominance
33:30 - De-dollarization and war
37:10 - Investment implications
39:00 - Civil unrest
40:48 - New book and report
Kontrollu patlama.
186 US bankası zor durumda.
UBS in Creditle silah zoru ile evlendirilmesi benzeri başka banka evlilikleri görülebilir diyor.
6 US bankası ve bazı lokal bankaların ayakta kalabileceğini söylüyor.
12-24 ay sürebilecek kontrollü bir patlama.
They look for a way to get out of the shit they created , most probably they do it by the help of a crisis, so it is very possible one way or the other they will release digital dollars , may be after a Chine and US war. Or else a new great depression, both are shit for the developing economies.
Ben genellikle sözcü okuyorum ama sözcü gazete ve televizyonunun sürekli bu truvayı ekrana ve manşete çıkarmakla neye hizmet ettiğini anlayamıyorum. Hafiften şüphelenmeye başladım, adamı zorla gündem edip oy tırtıklamasını sağlıyorlar, bazı saftrik gençler etkileniyor maalesef.
Öteki soytarı 3 gün medyada yer bulamayınca havası söndü, muhtemelen imzayı da tamamlayamayacak, veya akepe gençlik/kadın kolları yardımıyla belki o da tamamlatılır...
Economics 101
https://www.instagram.com/reel/CnSgU...d=YmMyMTA2M2Y=
En düşük emekli maaşına yaptığımız artıştan sonra Bayram ikramiyesini de %82 zamla 2000 TL ye yükseltiyoruz. Bu düzenlemeden EYT kapsamında emekli olacaklar dahil olmak üzere 15,6 milyon emeklimiz yararlanacak.
Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlet anlayışıyla emeklilerinin yanında.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber
Vedat Bilgin'in aciklamasi bu.
Nasil olur da bunlar, bu tur aciklamalarin kendilerine duyulan nefreti artiracagini dusunemiyor.
Fatih Portakal, 1 Milyon kisi ile kanalinda bir anket yapmisti, KK %56 , RTE %14 cikmisti.
Bu tur aciklamalarla dalga gecmeye devam ederlerse bunlar %20 dahi alamayacak.
Allahin izniyle..:)
Kol böreği terimi iyi olmuş beğendim , zaten oy vermesi pek mümkün olmayan bir kesime neden versinler , neticede babalarının malını dağıtıyorlar , insanlar prim ödeyerek hak etmiyor bunlar veriyor.Tovbe tövbe ...
Bunlardan bir tanıdığım var her konuşmada bir konuda kavga ediyoruz ve az karşılaşmaya gayret ediyoruz , bu zat geçenlerde tarım arazisine sahip olup da işlemeyenin elinden alınmalı dedi , bayağı tartıştık , demek adamlarda böyle sapik fikirler var , çökme metodları keşfetmeye çalışıyorlar. Yarın ev sorunu büyüse 1 daireden fazlası olana kol gibi vergi koyup bedavaya elinden alabilirler . Çok tehlikeli zihniyetleri var .
Bi dönem daha iktidar olurlarsa bırak emekli maaşı milletin dötünden donunu alırlar .
https://onedio.com/haber/dolar-10-li...-sildi-1010535
efsaneyi hatırlayalım.
HALİS SERBEST KAÇ YIL HAPİS YATTI?
31 Ekim 1982'de Bergen'in yüzüne kezzap atılmasının ardından azmettirici olarak yargılanan Halis Serbest, 12 yıl hapis cezası aldı.
Hapiste yatmasının ardından Bergen ile evlenen Halis Serbest 14 Ağustos 1989'da Bergen'i 6 kurşun ile öldürdü. 15 yıl hapis cezası ile yargılansa da aldığı ceza sadece 7 ay oldu. 7 ay hapis yatmasının ardından 1990 yılında serbest bırakıldı.
https://www.haberturk.com/halis-serb...7088-magazin/4
Bu ülkede adalet üzerinde konuşmaya gerek var mı? :vk:
Fazıl Say dan Muharrem İnce ye sert tepki: İkinci bir RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın !
Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ye tepki gösterdi. Say, Muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe, sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Bilal Erdoğan enerji işine de girdi: Milyonlar akacak
AKP li Cumhurbaşkanı Erdoğan ın oğlu Bilal Erdoğan, Niğde de 95 milyon TL ye güneş enerjisi santralı kuracak. Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca nın kurucusu olduğu Medipol de Siirt te toplam 660 milyon TL ye iki santral yapacak.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Ne guzel, mahkemeler sonrasi caldiklarina karsilik, kamulastir ver SGK'ya.
Kimbilir, bu duzmece vakiflarda, tarikatlarda, Manhattan daki gokdelen gibi kimbilir neler var.
Yoksa KK neden desin 418 Milyar dolari kurusuna kadar getirecegim diye.
Yoksa Hasan Yesildag neden mulklerini satip Isvicre'ye kacsin.
akp'nin alacağı milletvekili sayısı chp'nin alacağı milletvekili sayısının en az % 25 üzerinde olur..
iddiaya girmek isteyen varsa formul şu = chp mv sayısı + chp mv x 0.25 = akp mv. sayısı, eşittir veya büyüktür diyelim..
Merak ederim, mahkeme karariyla, mallarina mulklerine banka hesaplarina tedbir geldiginde, hangi para ile hangi ucak ile hangi pasaport ile kacacaklar.
Boyna bunlari yaziyorsun, adam olsan cevap yazacagim da, degmiyecek.
Gecenlerde yazmistim, deveden gecilmiyor diye.
Aileden CHP'liyiz deyip Uzan'a oy verecegim diyen mi ararsin, Ekmel'i bir turlu unutamayan mi.
CHP ve ortak muhalefetin ihtiyaci yok sizin gibilere.
Verin MHP'ye gitsin. Hic yoksa ilerde, ben o secimde AKP'ye oy vermedim diye gort gort gezinirsiniz.
laga lugaya gerek yok dötün yiyorsa iddiaya girersin, varsa büzük buyrun ortaya yoksa sallamak kolay..
sen kazanırsan ben hiç yazmam, ben kazanırsan sen yıl 1 yıl yazmazsın, yiyiyor mu..?
cevabını yerim senin yemedi mi bir tarafın koca popaz..?