Moderatör espirimi beğenmedi galiba .10 sene önce 2 liralardaydı bu kadar baskılamanın anlamı yok çivi çiviyi söker babında pekin tozunu attıracak birileri çıkar elbet .
Printable View
Moderatör espirimi beğenmedi galiba .10 sene önce 2 liralardaydı bu kadar baskılamanın anlamı yok çivi çiviyi söker babında pekin tozunu attıracak birileri çıkar elbet .
Şirketin 30.09 finansal tablolarında euro %10 değer kazanırsa (206.588.140) zarar etkisi var denmiş, geçen çeyrek %18.5 değer kazandı dolayısıyla 380 milyon kur zararı yazmış olması lazım geçen çeyrekte. Buna rağmen uçuk bir zararı yok.
Bu çeyrek ise %1-2 değer kaybetti euro dolayısıyla 30-35 milyon kur karı yazması lazım. Yine bu mantıkla iyi bir kar rakamı elde etmesi gerekir.
Peki benim göremediğim bir şey mi var? Piyasa neden bunu değerlemiyor?
destek atıyom kaldıracam bırazdan malı (menkul kıymet ı)
Günaydınlar .Şirketimiz yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteriyor .Rüzgar ve Hes ağırlıklı bildiğim kadarıyla , acaba güneş enerjisi alanında neden yatırım yapmaz merak ediyorum.Patrona fikir vermiş olalım belki okuyordur burayı .Bu alanda yatırım yapsa sizce beklentisi, değeri yükselmez mi Esen ,Naten gibi .
kırmızı trend üstünde kapanış var.bu trend geçilirse kısa vadede pembe trend (6,30-6,40) ,ardından da 6,70-6,90 bandı beklenebilir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...53a5987915.png
[emoji848] paracıklar paracıklar katlansın hep paracıklar[emoji23]
arnavutluktaki baraj satılacaktı bir sene oldu haber yok ya da ben kaçırdım değeri 1.800.000.000 TL gibi bir rakam değil mi ortamı biraz hareketlendirelim
arnavutça bilen var mı AYEN AS ENERGJIden bahsediyor etmez mi ki:)
http://www.opencorporates.al/sq/nuis/l11731504a
haber alanlar mı yoksa alttan maliyetlenenlerin ya da endeksten korkanların satışından önceki yükseltmeleri mi göreceğiz hareketin karşılığı
Hamsi balığı gibi yerinde duramıyor. :)
Günaydın.Doğan Holding Windy Enerjiyi arz ediyormuş .Üç rüzgar iki güneş santrali var .Bakalım kaç TL değer biçecekler bizede done olabilir belki.
Aksen den daha mı borçlusun bu fiyatlar sana yakışmıyor.
Karıncalar üşüşürseler tutamazsınız hisseyi:)
Bir babayiğit gelir okumuş olur otobüsçü olur dumanını attırır inşallah :)
AYDEM Enerji bu yıl içinde halka arz oluyor Bizim şirket gibi yenilenebilir enerji ağırlıklı bakalım kaç liradan arz edilecek •
yürü ya kulum denilmesini bekliyor sanki
Hissemiz kaşla göz arasında yüzde 15 yaptı .Benden bu kadar
Bunun hikayesi ne ? Niye böyle çılgın atmaya başladı ???
Var bunun altında bi çapanoğlu ama ne 🤔? Bilen yeşillendirsin lütfen
Borsada "gazlanmayan" bi bu kalmıştı, üstünde olduğumuzdan gitmek istemiyordu ama mecbur gitti şimdi hüso dayımızın kazandırdıklarıyla ne alsak diye düşünmek kaldı bize.
Sürpriz bilanço gelebilir mi ?
Eskiden burada çok yazan olurdu. Kimse kalmamış. Küçük yatırımcı bıkmış ve gitmiş. Haklı olabilirler.
Sessizlesmis buralar takaslarına [emoji102] atalim :)
Rüzgar enerjisine 1,6 milyar euro yatırım bekleniyor
Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erol, 2 bin megavat kapasiteli mini Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları Rüzgar Enerjisi Santrali (mini YEKA RES) projelerine yönelik yatırım tutarının 1,6 milyar euro tutarını bulabileceğini bildirdi
Haftalıkta oldukça ilginç bir teknık görüntüsü var.. 8.96 üzeri 2 kapanışta daha da dikkat çekıcı olabilir..
Bir haftadır süren bu insafsız düşüşün nedeni hakkında görüşü/bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Şirket halka açık oranın 3 te 1 i kadar daha hisseyi borsada işlem gören tipe dönüştürdü. Yani hisse satışı yapıcak. Patronun satacağı yerde başkası dururmu.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Blok satış olabilir
Patron yatırımcısına acımasa da kendi satacağı hisseleri bu kadar ucuza satmak istemez herhalde...
Hissede yabancı büyük çoğunluğunu sattı. Satılacak hisse pek kalmadı. Brüt takas ve açığa satış yasaklandığına göre bu süre içinde hızlı toparlanma olabilir. Patron mutlaka bir grup ile anlaşmış olabilir. Zamanı geldiğinde blok satış bekliyorum. Düşündüğüm olursa ilgili grup bu süre içinde toplama da yapacaktır. Ytd
dipten yüzde 3.33 yukarı yapmadan alım yapmamak lazım.birilerini gömmeye çalışıyo varsın gömsün sonra bakarız y..t..d.
info gedik sürekli değişerek satıyor.aman derim destek aramanın anlamı yok ...y.t.d.
buralar ilk destek olabilir
4.88 4.99 fena yerler değil ama yinede dikkat derim...y.t.d.