Aslında BİST diyor ki, bu yapılan operasyon bilerek ve istenerek yapıldı, mesajı aldım, mesajı verdim.!
Printable View
Aslında BİST diyor ki, bu yapılan operasyon bilerek ve istenerek yapıldı, mesajı aldım, mesajı verdim.!
Prof. Dr. Hakkı Öztürk@hakkiozt6
TL Varlıklar için yine unutulmayacak bir gün yaşandı.
Kur, cds, faizler yukarı gitti, borsa gümledi.
Ancak işin en üzücü yanı, bugün üniversitede ofisime birçok öğrencimin gelip ülkeye dair umutlarının hiç kalmadığı ve bir an önce ülkeden gitmek istediklerini söylemeleri oldu.
https://x.com/hakkiozt6/status/1902390404806217908
Fed faiz oraninda bir değişikliğe gitmedi
Morgan Stanleyin borsa üyeliğinden çıkması hiç iyi olmadı,bu zincirleme etkisi yapar,yabancı dediklerimiz insanlar zaten diken üstündeydi,yine bizi yarın ve sonrası yeni dalgaların içinde buluruz,bakalım bu gidişlen 69 olurmuyuz,destek için çok para lazım,iktidarda para gani elindekileri sürsün piyasaya,ama yapmazlar onlar sadece merkezi sömürür,imamoğlu salı verilse bile yine borsa için hiç iyi olmaz,çünkü karşımızdaki zat durmaz ölene kadar bir defa kafayı takmış,yabancıda bunu çok iyi biliyor,yarın ola hayır ola.
Tarafsız ve yandaş kanalında çoğu hukukçular yanlış bir durum diyor,TRT ise yangına körükle giderek devamlı para sayma görüntülerini verdi,önceden onyda bizde biliyoruz bu para davasında bir mok çıkmamıştı,birşey bulamıyorlar,zaten bunlar masak raporlarında vardı bir halt çıkmamıştır,zatın kin nefreti gözlerini kör etmiş,yada onu ileriye sürerek geri plandakilerin amacı doğrultusundadır çoğu şey,hala bahçeli görüntü vermedi zatta onun yanına giderek geçmiş olsun bile demedi,ilginç olaylara gebeyiz,iktidarın her pis hareketi bu vatana zarar veriyor.
Bu insanlar yatağında nasıl uyuyor vicdanen.
VİOP -050-080 arası.
viop hafif artıya geçti :notr:
Tamam yukari kopmasin
TCMB: Döviz piyasasının sağlıklı çalışması, döviz kurlarında gözlenebilecek oynaklıkların engellenmesi ve döviz likiditesinin dengelenmesi amacıyla TCMB nezdinde Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım işlemlerine başlanacak
Kilicdaroglu nerelerde Oh olsun mu diyor acep. hic sesi solugu cikmiyor [emoji848] .
İBB Başkan Danışmanı ve İBB Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun'un mal varlığına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Sulh Ceza Hakimliği'nce el konuldu
TCMB ara toplantı :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...839c01176d.jpg
TCMB : Finansal piyasalarda yaşanan gelişmeler dikkate alınarak, 1 hafta vadeli repo ihalelerine bir süreliğine ara verilmesi kararlaştırılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saat 10:12:25 itibarıyla BIST100 endeksinde meydana gelen 3% değişim sebebiyle Pay Piyasasında açığa satış yapılabilen işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacak
elektrikler gitti devreyi kestiler
Bunların yönetiminde başımıza gelmeyen felaket kalmadı, hak yemeyelim sadece meteor çarpmadı.
İspat edemem ama, her zaman olduğu gibi yine kendileri kazandı herkes kaybetti.
Aslında bu BİST'in grafiği değil, hayatımız, eğitimimiz, hukuk standartlarımız, eğitim seviyemiz, yaşam kalitemiz, mutluluğumuzun grafiği.
Nereden nereye gelmiş, yetmemiş şimdi de devre kesiyoruz artık.
https://pbs.twimg.com/media/GmjK561X...png&name=large
Volalite böyle giderse borsa çuvallar,sen gel alamadığın istanbula hile hurda ile el koymaya kalkarsan yabancı ,vatandaş yatırımcıda gereğini yapar,çünkü şu anda ülkede kimsenin güveni kalmamıştır iktidara,borsada çok az hissem vardı 2010 senesinden beri %15 ile aralarında alış,satış yaparak idare ediyorduk,çoğu sermayem çeşitl fonlarda,onlarda bile korkum var,çünkü bunlarada iktidar tarafından el konabilir,zamanında işbankasına el koymaya kalkmadımı CHP bahanesiylen,kira gelirine bile göz diktiler adam 3-5 kuruşlan düşük maaşına ilave yapıyordu,mesela kız kardeşimin pek geliri yoktu ev kadınıydı yüklüce kira vargisi uygulamışlar...zaten bugün hafta sonu önünü göremeyen yatırımcı mecbur satışa geçiyor,ingiliz memet şimdi ikna etsin bakalım yabancıları,zaten edemiyordu sizde adalet yok diye,adamlar şimdi tam gerçeği gördü,bunu çaresi acil seçimdir iktidarın topluca istifa etmesidir ekonomi çıkmazdadır DÜZELTEMEZLER,zaten onlarda gerçeği görüyorlar seçim için ön temizlik operasyonları yapıyorlar,yapsınlar bakalım kim bunların karşısında ceketini ortaya koysa kazanır cezalarını çekerler...ytd.
İşbankası bile tabanda 16 gören hisse 12.07 tabanda.
Borsa ikinci defa devre kesti,eğerki imamoğlunu içeri atarlarsa borsa 69 olma ihtimali var,borsada bedel olarak sermayem 3/1'e indi,guya yalaka ve iktidar kontrolünde olan hisseler geri alım planı uygulamış,kim dinler yalova kaymakamını :notr:
Bu kadar olumsuzluğu ön görememişler.... anlaşılan........!!!!!
Bi de dövizi hoplatırlarsa dıjjjjj güçler, ve destekçileri....yandı bitti ortalık....
Üstad ben her zaman ve özellikle son dönemlerde adli idari böyle olaylar, yaptırımlar beklediğim için portföyümün %10 u ile kumar,:he::he: pardon bist hisseleri ile oynuyordum. Hele son haftalarda U 30 ve 100 hisselerine takılıyordum. Fazla darbe yemeyeyim diye ama bi %15 darbe yedim bu hafta.
Neyse memleket buhran yaşarsa bendeki kağıtlar da o zaman sıfırlar.
Orta/uzun vade beklerim. Bi şekilde geri gelmesi lazım hisselerin. Normalde %3 vs para kaybetsemde sinir katsayım yükselirdi ama bu %15 kayıpta hiç moralim bozulmadı nedense....:plc::drunk::oleyo:
Acaba mevcut düzen hakketi diye mi...
İşbankası hala1207 tabanı bozmadı,demekki bu bankada satıcı çok...her yukarı harekette satış baskısı hakim.
Korkudan faizi merkez 2 puan yükseltti amaç dövizi düşürmek,kinaye,kinaye nedensiz düşürüyordu zatın emri ile,neymiş guya enflasyon düşmüş :evil:,normal enflasyon ise %80,ama onlarınki guya onun yarısı,dolar olayı ise hep ironi 50 olması gerekirken 36-37 sabitlediler neyse...ytd.
Hafta sonu kandıra f tipi yeni misafirlerini ağırlar....!!!!!!!!!!!
Bu günkü borsa hareketi 19 marttanda kötü,çünkü bugün hafta sonu,kafasını rahat geçirmek isteyenler satış ağırlıkta,endex 9100.
TRT daha balya balya paraları göstermiyor daha,çünkü her yaptıkları hareket piyasayı sallıyor,duyumlarıma göre TRT ve ATAVE köylerde jandarma bu kanalları izleyin demiş,ne derece doğru bilinmiyor :plc:
Öğrenciler sokakta aç arık,çünkü bunları chpli belediyeler vasıtasıylan doyuruyordu,bide 35 yıllık diploma iptali var zatın emriylen,bu çocuklarımızın geleceği karanlık,okulu bitir sözlüde ele kendi adamlarını almak için daha bu çocuklar ne yapsın,kazanılmış hak gaspı bu...
Öğrencinin birisi polise vur,istersen öldür diyor zaten geleceğimizi elimizden alındı,senin çocuğun yokmu okulda diyor,polis bön bön bakıyor...ülke zaten ekonomik bunalımda diken üstündeydi imamoğlu bahane odu...
Güven endexsimiz artmıiş TÜİK-TÜİK diyor-82 imiş 85 olmuş,aç tavuk kendisini buğday ambarında sanırmış :bravo:
İktidar müfettiş göndereceği yerde polis gönderiyor savcılığa sevk ediyor,peki polis,savcnın ekonomi bilgisi varmı ?sayıştay ne iş yapıyor bu ülkede,cahil cüheylamı ifade alacak ne anlıyor hesaplardan hesap uzmanlarımı,acaba masaka bildirdilermi bu durumu :bravo:
Bir bok bulamıyorlar imamoğlu hakkında,sosyal yardımlar üzerinden saldırıyorlar,yahu bunu adı sosyal yardım :seyt:
İstanbul Valiliği: 19 Mart'tan itibaren geçerli olan tedbir kararlarına yenilerini ekledi. Saraçhane çevresindeki birçok yol saat 14.00 itibarıyla bir günlüğüne trafiğe kapatıldı. / Hürriyet
hani spk hani tüm tedbirler?