Kuzu emmi; geçmiş sayfaları okuduğumda xbank şarampole gidiyor:))) Bunun bir sebebi olmalı. Tahmininizce ne olabilir? Teşekkür ediyorum. YTD
Printable View
Kuzu emmi; geçmiş sayfaları okuduğumda xbank şarampole gidiyor:))) Bunun bir sebebi olmalı. Tahmininizce ne olabilir? Teşekkür ediyorum. YTD
Klavuzu karga olanin. Siz bu adamin neyini dinliyorsunuz . Borsa usd bazli zaten 3 senedir dusuyor. Tl bazli 1 senedir surekli dusuyor ,
Adam 270 den 135 e gelen kocu 70 den alirim diyor .
Akli 2008 de kalmis . Bu ortam o ortam degil . Turkiyenin durumuda musait degl yabanci yok o satislari yapack
Guzu feci faka bastı :)
Emmin bankalar shorttan beri yüzde 15 yukarı yaptı
Amman Adanalım yaman Adanalım
Ertelenme!
Sanırım kureyşanlı beklenilen teminatları vermedi!
Betona gömecek aslında brütüs olmasın? Hemi bu sefer hocaoğlu sarılacak akşenli bir gucak da bulamayacak🙂
Aman Adanalı yandım Adanalı
turkiyeyi aradim....bu isle ilgili arkadaslarimla gorustum....BU SONUCA VARDIM....GECE YARISI YAZMAYI SECTIM....VE YAZDIM....anlami....ACILISTA....SHORT YONLU tum pozlari kapat demektir bu.....
KENE-1 le MALA YERLESTIM.....daha 3 kademe mal alacagim dedim....7600 ila 9800 arasi....
ilave ettim.....MALA YERLESMEK COK SANCILIDIR....iki yondede....SERT hareketler olur....
BUDA ONLARDAN BIRI....VE COK NORMALDIR....
TIYATORA....
surecek.....KOLTUK KAVGALARI....boyle olur....yazik.
KONU....kilicdaroglu ALEVI konusu degildir....
sahipleri ALEVI olan CHP tv kanallari KILICDAROGLUNU linc ediyor.....
kendileri ALEVI olan....onemli gazeteciler KILICDAROGLUNU linc ediyor....
konu....KOLTUK KAVGASIDIR....menfeattir....hazineden gecinme yollarinin aranmasidir...
AKLINI....CHP yaygarasina kaptirip....gercekleri goremiyen kardeslerim.....TITREYIP KENDILERINE GELMELIDIR....
yazdim....MALA YERLESTIK....sigorta ucun surekli SHORT acacaksin....MALDAYKEN....
bu SHORTLAR....para kazanmak ucun degildir....elimizdeki MALLARIN FIYATLARI DUSTUMU....onlardaki olusacak zarari....karsilasinlar diyedir.....bu SHORTLARDA....ac kapa....ac kapa esastir....KAR esas degildir....
bir hubar var....bu borsayi dusurecekse.....SHORT ACARSIN....MALLARINI KORUMAK UCUN....
bu hubar....BOS BIR TIYATORA ise....SHORTLARI KAPAR...mallarinin cikmasini beklersin....diyelim yuzde 20 ciktilar....sen...SATMIYACAKSIN KI....5 YIL ICIN GIRIYORSUN.....geri yuzde 30 dustuler....sen...SATMIYACAKSIN KI....5 yil ucun girdin.....iste SHORTLARLA.....daha az zarar yazarsin....MALA YERLESIRKEN.....MALA YERLESMEK DEMEK....ZARARI GOZE ALMAK DEMEKTIR....biz yerlestik ve aldik.....simdi mallarda kardayiz.....eeeee....SATMIYACAGIZ KI....KAR CEBE GIRMEZ ISE....O KAR....KAR DEGIL KI....KAART USTUNDE KARDIR O....
SUANDA ELIMDE....YUZDE 20 CIKMIS MALLARIM VAR....bir anlami yok bunun...SATMIYACAGIM KI.....
on gun sonra.....bu mallarim yuzde 30 dusecek......zararda olacagim....bir anlami yok bunun....SATMIYACAGIM KI....
MALA YERLESIYORUM.....ONUMUZDE KI 5 YIL UCUN....2020 DEDE BOYLE YERLESTIM...simdide aynisini yapiyorum.
Emmi faiz indirmeye de başlayacaklar sanki artık yüzde 30 düşecek bir gündem de kalmadı
Dolar bazlı beklediğin ralli başlıyor olamaz mı
tuncer....
BIZI....EN AZ....UC KERE....
MALDAN INDIRMEK DENEMESI YAPMADAN.....HICBIRYE GITMEZ BU BORSA....
NE diyorum buna ben.....USULET VE SUHULET.....diyorum....MALA YERLESTIN MI....IKICIN COK OLUR....IN LEN IPNELER UCUSUR.....bu cikislada....yuzde 20 kardasin....IN LEMM IPNE DIYOR....inersem namerdim.
Ey kavmi Necip ne oyun kurdunuz kureyşli uzerinden alaman kucağındaki limon fon fan fini sanders uzerinden ,alamanyaliya sormak lazım Hüseyin başı icin anayasanin hangi maddeleri için.......
Kavmi Necip/Potamya ve Kürt mucadelesi arasındaki garip anadalolu halkına nasıl da seyrettirip alkislatiyorlar 😎
yarin.....yeniden....agustos vade....SIGORTA SHORTLARI acacagim.....bu is boyle...3 AY BOYLEYIZ TUNCER...
KARI DUSUNMUYORUZ.....en az zararla yuzde 100 MALA NASIL YERLESIRIM HEDEFIMIZ...
11 200 DEN BERI....SHORTLUYARAK TONLA PARA KAZANDIK....o SHORTLAR para yapma SHORTLARI idi....
9000 e indik....SHORT bitti....MALA YERLESIYORUM DEDIM....shortlar gene var...SIGORTA....ac kapa ....ac kapa...KAR DUSUNME....MALINI KORU HEDEFIMIZDIR.
Emmi 2 aydır maldakileri döktüler kimsenin eli almaya gitmeden fırlattılar
Bu saatten sonra geri çok düşürüp mala sokmak isterler mi
Kuzu emmi 5 bankayı da shortladım demiştin. Onlar temmuz vade miydi? Bu arada bankalarda henüz mala binmedin diye biliyorum. Bunlarda genel kuralın olan kene yapmayıp zarar kes yaptın bu sabah kapadıysan. Yanlış mı anladım yoksa?
Son olarak binsey sormak isterim,cevaplayan olursa
Talan dan mal kacirmak mı? Yoksa düğün evinden gelin kacirmak mı? Daha zordur
Syg ve hurmetlerimle
BANKALARI ALMADIM....almam....cikislari FAKE....MAL DAGITMA CIKISI....
BORSA ACILMADAN 5 SAAT ONCE yazimi astim.....SIGORTA SHORTLAR kapanacak....hubar FAKE dedim....
MALA GIRMEK SANCILIDIR....ZORDUR....EN AZ ZARARI ARARIZ...anlami....ZARAR KESINLIKLE OLUSACAK....suruneceksin bir sure....20 20 de mala girdim....6 AY daha surunduk....cok elestiri aldim....kuzu yuda batiracaklar yazildi....emme....3 yil sonra kaartlari 100 katina satmaya baslayinca....KUZU BU ISI BILIYOR....YAZILARI GELDI....
bu isler boyle.....DURUSTCE....yazacaksin....sonuclarina DELIANLI olup katlanacaksin....bu topige....kuzu yuda iktiler yazilari yazilacak.
ortagim BABO....
HAZIRAN DIP DEDI....bunu gundeme alip alay bile ettim...SUNNET DUGUNU ilan ettim....
niye....
bu gorusu....ONE CIKARMAK....DIKKATLERINIZI CEZBEDIP....MALA YERLESIN DEDIM....
tutturdu mu.....TUTTURDU...
kim BABO....bu topigin ortagi....ikinci adam....
Kimse banka hissesi almıyor. Alamaz. Banka hissesi alanlar ya kurumsallar ya da profesyonel, borsacı kumarbazlardır.
Bir küçük yatırımcının borsa porföyünde, banka hisseleri kısa süreli olarak maksimum %15-20 ancak görür...
Son 3 yıldır bankalar onlarca kez taban gördü... Endeks klasik olark bankalar ile çöker, bankalar ile ralliye başlar...
biraz temizlik yaptım, geriye gitmedim fazla
başlığın içine etmeyin, siyasi yazılarınızı okumak için gelmiyor kimse başlığa..
jeopolitik fikri olan yazar, yoksa kuzuyu okuyun..
hosgeldin bitanem....BASINSAGOLSUN....
BISEY SORACAM....
hemserhin....
LAZ EKREM...
.beni silivride betona gommeyin....ben bittim diyor....
mapusdamindan bu kadar korkan biri....ulkeyi nasil yonetecek....
halbuki....
tayyip bey....kefeni yanimda tasiyorum diyordu.....
bu niye....ele diyemiyor....yogusam bu yarim lazmi.....
gelipte....LAZ GUNEYSU yum diye....her LAZ i bana sorma deme....
bilgilendir bizi.
BORSACI VE REALITELERI....
1....TURKIYEDE en erken yapilacak secim.....2028 de....3 yil sonra....biz 5 yil ucun MALA GIRDIK....Bu 5 yilin ilk 3 yili bu hukumetle......SORU SU....biz manyakmiyiz ki MALA GIRDIK....
2.....DUNYADA TRUMP diye biri var....dunyayi yonetiyor.....ve adam tam bir SOYGUNCU....vawww....dunyada bize....SIZ MANYAKMISINIZ ....niye mala girdiniz diyor....
o zaman....
SORU SU.....BIZ MANYAKMIYIZ.....
eger cugap.....yaw gercekten....BIZ MANYAGIZ ISE.....
cozum ne....her manyagin bir tedavisi vardir....
bizim TEDAVIMIZ VAR MI......
bundan sonraki yazilarimin konusu belli.....BIZ MANYAKMIYIZ.....
REALITY-2.....BORSACI VE MUHALEFET PARTISI....CHP....
Bu parti....bundan 3 yil sonra yapilacak secimlerde.....kim cumhurbaskani olacak kavgasina tutustu....KOLTUK KAVGASI BU....kissisel IKBAL....
bu kavgada....EKREM IMAMOGLUNU sildiler.....ortada MANSUR YAVAS ve ozgur ozel KALDI....onlarda biribirine girecek....bu belli....
oyleyse.....
BIZ MANYAGIZ....bu kesin....MALA GIRDIK.
SUANDA....kardamiyiz.....heee kardayiz.....borsada cikiyor....
oyleyse.....
BIZ MANYAK DEGILIZ.....
CUSSSSS.....
aklim karisti.....aklimi ikiyim....irahat durmuyor.
ey aklim.....YA GEOPOLITIK.....kurcala orayi....
1....DEVLET BAHCELI.....kurt acilimini yapti....herkesin akli uctu....akillarina mukayyet olamadilar....
2....DEVLET BAHCELI.....ALEVI acilimini baslatti.....haklar ve hukuklari saglanacak diye ugrasiyor....
anali......
BUYUK BIR GEOPOLITIK DONUSUME HAZIRLANIYOR ULKEM.....
bu donusum.....KAARTLARI 100 KAT CIKARIR MI.....
cussssss.....
aklim karisti.....aklimi ikiyim....IRAHAT DURMUYOR.
USAGLAR....
aklim karisiyor.....aklimi ikiyim....IRAHAT DURMUYOR.
Kuzum valla karışıyor:)))
Kuzum ufak bir şort vakti geldimi 10200 lere yaklaşıyoz.
Ek 30515
Hepsi birer kukla.
bu alemde....RACONLARI BEN KESERIM....NE DIYORSAM ODUR....
TUM BILGILERI.....
analiz etmisim.....BIZ MANYAK DEILIZ DEMISIM....mallarimizi 4 dolar endekste....dehleriz demisim.
2005 yılında aydınlık dergisinde her şey açıkça anlatılmış, derginin konu ile ilgili başka sayfa görüntüleri de var ama dosya büyüklüğünden dolayı yükleyemiyorum.