CHOBANI yoğurt kralı
ülkeyi karıştırmak üzere gönderilmiş yeni bir pkk lı cins..
parası var, kürt işadamı ayaklarında yeni rollere soyunuyor..
Sonu hayırlı olmaz bu işlerin Hamdi Ulukaya HIYARI..!!
Printable View
CHOBANI yoğurt kralı
ülkeyi karıştırmak üzere gönderilmiş yeni bir pkk lı cins..
parası var, kürt işadamı ayaklarında yeni rollere soyunuyor..
Sonu hayırlı olmaz bu işlerin Hamdi Ulukaya HIYARI..!!
UAEA: Zaporijya'ya 120 metre uzaklıktaki yardımcı tesis vurulmuş.
Nükleer tesiste patlama sesleri duyulmuş.
3,7 Milliarden Dollar weg – Warren Buffett verschätzt sich erneut bei Kraft Heinz.!!!
3.7 milyar dolar kaybetmiş.!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Benim dediğim yavaş yavaş çıkmaya başladı.
İmamoğlunun gerçek diplomayı iptal edenler ortalığı sahte diplomalı ile doldurup çakma proflar üretmiş şimdi bunlada övünürler demedi demeyin.
2001 den sonraya tekrar sınav.
Zaten zaman aşımı kavramını hiç ettiler bende istiyordum bunu.
Birde nereden buldunu çıkarınca.
Iyi Dinleyin
Makarnacılar!
https://x.com/atammiz9876/status/195...466335028?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
İnternet başka bir şey ya… arşiv unutmaz ama bizim dedeler unutuyor. Ver mehteri ver!!!!!!
Ona buna fetoşçu diyen akademici borsa tenekesi acil yorum lazım… devlet aklı falan deme sorunu komisyona havale etme gibi olmasın. Bir de diplomayı nasıl aldığını hele bir göster de bakalım gerçek mi değil mi? Şüpheler oluşmuyor değil. Beş kilo balcı padişah torunu bile bu tedrisattan geçmiş. İngiliz Muhipleri cemiyeti kendi kraliyet bireylerini de incelemeye almış ne olur ne olmaz diye…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortalık niye çete kaynıyor? Gayrı meşru çocuğa gelene kadar aha bunlar gibiler neden bu çetelerin adamı olmasın? Neden adam bıçaklayan sabahına dışarıda yeniden av aryor? 60/70/80 sabıklalı adamlar yeni olayda yakalandıklarında kelepçe bile vurulmadan emniyete götürülmüyor? Öğrenci ise zilin belasını deniyor? Türkiye de Türküm diyemiyorsun türkiyeli demen gerekiyor. Lakin Kürt’üm, laz ım Çerkez im diyebiliyorsun. Neden onlar türkiyeli olamıyor?
ABD ve siyonizm işbirlikçileri içimize işlemiş. Vatandaşlık ölüyor kabilecilik ön plana çıkarılıyor. Bunları konuşanları önce bir Silivri de ikamet ettiriyorlar.
BIR ÇOCUĞUN GÜLÜŞÜNDE
Seni bir çocuğun gülüşünde buldum
Ayakları çizmesiz üstü başı çamur içinde
Yıkıntıların çadırların arasında koşup oynayan
Yaşamla yıldızı barışmamış da kendisi hep barışık
Kâr nedir zarar nedir saymayı daha öğrenmemiş
Dağıldı bendeki tasa korku hüzün
Ne geçmiş kaldı içimde ne gelecek ne bugün
Ben de bıraktım sana kendimi bütün
Bana ne gönderdiysen kucakladım sevdim
Hesapsızca yaşadım sevinci de acıyı da
Dedim sadece sevgin her şey hâline gelebilir
Dedim sadece sen kâfi gelirsin bana
Bir çocuk kadar memnun oldum
Yaşadığıma
adamlar aşmış abi... çorum leblebisi gibi diplama basmışlar... 400 kişi o da bilnen şimdilik sadece akedemisyen olanlar. prof falan filen.
bir anahtarcı gidip kendisi şikayetç olmuş.. ben deyor yurtdışında lazım olur diye belki yurtdışına çıkarım ustalık belgesi satın aldım deyor.. yanında mühendislik diplomasınıda koymuşlar deyor. :D bu çocuk yakalanmıyor isteyerek gidip başıma iş gelebilir falan diye kendisi gidiyor :D:D
heralde yarın bir gün doğalgaz patlaması olur.. altımda makina mühendisi imzası benim olabilir diye falan korkup ifade vermeye gitti heral :he:
öyle basit ünilerde değil. en baba devlet ünileri. çocuk sisteme girdim baktım gerçektende okuldan mezun olmuşum diyoru.
:drunk::drunk:
müyendizlikler 25 bin tale.. diğerleri 10 15 arası değişiyor.
tahminimce en az 50 -100 bin diploma var.. ehliyeti falanda katarsan.
https://www.youtube.com/watch?v=itYwcpwplwA&t=318s
kısaca yarın birgün seni alıp yalovada kaymakam oldun diye götürürlerse şaşırmayın :kahkah::kahkah:
bu mesele diploma meselesi değil.. !!!
işin tuhafı.. e-imzayı kopyalanabilir hale getirmişler.
mit in sitesine gir.. kimlik bilglerinin tümünü indir falan basit işler.
vay yavrum..
2010 dan beri diploma alan var.
mit uyumuş... jandarma uyumuş... devlet uyumuş... yök uyumuş... üniler uyumuş...
ben böyle sistemli uyuma işlemini.. 15 temmuzda görmüştüm.
yarın reyiz valla bende eniştem den öğrendim bu diploma işini derse kim şaşırır. :drunk:
e imza ile.. şirketin varsa yarın şirketin el bile değiştirebilir...
şu saatten sonra kimse dolarını parasını bilmem neyini tr de tutmaz dayucuğum.
:drunk::drunk:
Keske Yalova kaymakamı olsalardı. Kim ziker Yalova kaymakamını… bunları besledik hep beraber, bunlara çocukları verdik eğitsinler diye… sittiriboktan bir ders için vasat bir öğrenci olarak benim üniversitemin kütüphanesinde kaynak yok diye İstanbul dan, ODTÜ ye gidip baktığımı bilirim. Gerçi orada da yoktu aluminyum. Çok kızgınım gerizekalıya anlatır gibi anlatıyoruz ama yine anlamıyor tenekeler
Güncel hali için https://istatistik.yok.gov.tr/Alıntı:
Yükseköğretimde yeni istatistikler belirlendi. 2022-2023 Öğretim Yılı Yükseköğretim İstatistiklerine göre, Türkiye`deki 208 yükseköğretim kurumunda 6.950.142 öğrenci, 184.566 öğretim elemanı bulunuyor. Öğretim elemanlarının 36.470'i profesör olarak görev yapıyor.
:whistling:
Bu kadar öğrenci, bu kadar öğretim görevlisi pırtlak gibi açılan bu kadar üniversite nasıl oluştuğu belli işte… gerekli miydi bu hızlanma o da ayrı bir konu. Kafası çalışanlar bu sayıyı doldursaydı az ama nitelikli faydalı katma değerli bir toplum olurduk. Hep nicelik olsun nasıl olursa olsun… finali bu…
kendi kurucusuna küfür edenlere yıllarca % 50 üzerinde oy veriyorsa bu millet daha beterine layıktır, bu yapılanlar az bile..
amerikada cumhuriyetçisi veya demokratı g.washingtona küfür ederek seçime girsin bakalım ne oy alacak, bizdeki ne ferasetmiş pehh..
Patron başka bir ülkede yaşayıp Türkiye ye bakıp oh olsun diyecek durumumuz yok. Aynı toplumdayız beraber yaşıyoruz, mutluluk ta çile beraber çekiliyor. Bizim üst kuşak, bizim kuşak ve alt kuşak( özellikle belli olan kuşak) ölecek ki belki z ve alfa kuşağı düzeltir diyeceğim ama siyaset dünyası aynı aluminyum. Nasıl olacak bilmiyorum ama olacak onu biliyorum
TOGG Almanya'da 700 bin lira daha ucuz
Yerli otomobil TOGG T10X, Türkiye'deki fiyatından 700 bin lira ucuz olarak 31.280 eurodan (1 milyon 663 bin TL) Almanya'da satışa sunulacak.
Kendi vatandaşına değer veren bir hareket daha
Bizimkilere ne sokarsan sok iflah olmuyorlar
Fakire pahalı zengine ucuza satmak
Koyun bile isyanda meeeeeeeee
Ben bile bu kadar mal değilim beeeeeee
5-6 yıl işsizliği ötelediler. Şimdi kontenjan kısıyorlar. Son iki yılda her yılm1 milyon üniversite mezunu çıkıyor ve bunların %20 si mesleğini yada yakın işi yaparken %20 side güvenlik görevlşsi 3 harflilerde kasiyer yada garson servis elemanı yada call centerlarda çalışıyor. %60 ıda evde oturuyor. Bundan sonraki 4 yılda her yıl 1 milyon ilsiz üniversiteli aramıza katılacak
Ernest Hemingway Çanlar Kimin İçin Çalıyor kitabını bu şiirin son mısralarını düşünerek yazmış.
İnsan ada değildir,
Bütün de değildir tek başına,
Kıtanın bir parçası,
Okyanusun bir damlasıdır;
Bir kum tanesini bile alıp götürse deniz,
Avrupa küçülür.
Sanki kaybolan bir burunmuş,
dostlarının ya da senin bir yurdunmuş gibi;
Bir insanın ölümüyle eksilirim ben,
çünkü bir parçasıyım insanlığın;
İşte bu yüzden hiç sorma çanların kimin için çalıyor? diye, senin için çalıyor.
John Donne
Batı cephesinde değişen bir şey yok;
İlk taşı atacak kimsenin bulunmadığı yerde....
Çanlar herkes için çalıyordur...
Oranlarbafaki ama fazlası bile var
Çakma diplomalılar yayınlanmaya başlamış
https://www.facebook.com/share/p/1JMmBJLotn/
https://pbs.twimg.com/media/GxbA3UlX...jpg&name=small
Bu omurgasızın diplomasıda sahte çıktı.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
PALANTIR.....
Yapay zekâ, kitlesel gözetleme ve veri profilleme yöntemlerini kullanarak yalnızca düşman üzerinde değil,
tüm etki alanlarında öngörücü modeller oluşturuyorlar. Ardından, tırmanmaya yol açmadan belirli tepkileri tetiklemek için tasarlanmış stratejiler uyguluyorlar.
Ukrayna harika bir örnek. Ukrayna, Rus topraklarını kısa süreliğine işgal ettiğinde bile, Rusya'nın dramatik bir karşı hamlesine yol açacak bir sınırı aşmadı. İşte Zihin Teorisi'nin iş başındaki hali.
DARPA'dan ayrılan Palantir, bu projenin hayata geçirilmesinde öncü rol oynadı. Başlangıçta ABD hükümetinin yasal olarak yapamayacağı şeyleri yapmak için kurulmuştu. Bu yüzden, bunu özel bir şirkete yaptırdılar.
Palantir'in, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin Gazze'deki hedef alma kararlarında doğrudan rol oynadığı kamuoyunun malumu. ABD'nin bunu Irak, Suriye ve Yemen'de, üstelik son bir yıl içinde kullandığını kesin olarak biliyoruz.
Yani bu teknoloji şu anda sahada kullanılıyor. Ve tüm bu çatışmaların ne kadar tuhaf olduğunu düşünün; şimdiye kadar sınırlar nasıl zorlandı ama daha da büyümedi. Zihin Teorisi tam da bununla ilgiliydi.
Aslında, size bir düşmana ne yaptığına dair bir fikir vermek için şunu söyleyebilirim:
Palantir, COVID sırasında önemli bir tedarikçiydi ve iddiaya göre sadece nüfusa gerçek zamanlı geri bildirim sağlıyordu.
COVID sırasında, sadece ABD'de değil, her yerde halk düşmandı. Dolayısıyla bu sistemlerle her şey planlanmış durumda: Nereye baskı yapabilirler, nereye baskı yapmayı bırakmalılar, liderlerden hangi mesajların iletilmesi gerekiyor, sosyal medyada hangi mesajların verilmesi gerekiyor.
Gerçek zamanlı olarak, durumun nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda onlara bilgi verir.
COVID döneminde, o dönemde Amerika'da yaşayan bir Amerikalı olarak, bakış açıma göre, nüfusun saldırı altında olduğunu hissettim. Ancak bu araçların çalışma şekli, düşman olarak nitelendirdikleri kişiler (bu durumda hepimiz) arasında gerçek bir kafa karışıklığı yaratıyor; saldırıya uğrayıp uğramadığınızdan ve eğer saldırılıyorsanız, tam olarak kimin size saldırdığından emin olamıyorsunuz.(casey )
Kul hakkı yemek diye birşey vardı değilmi
En ağır cezası olanlardan biriydi
Utanması ahlakı şerefi olan biri ne der acaba
Dokunma ezanıma dinime yoksa bayrak iner aşağı masalcıları
O kadar insanın hakkı yenildi ki hırsız ******** yalancı adamlar ortalıkta profesörün mühendisim diye dolaşırken gerçek profesörler mühendisler sırf muhalefet olduğu için dinsiz yakıştırması ile hapisteler
Kul hakkını zaten müslüman yer dinsiz yemez
Ve Trump döneminde Palantir'in izi daha da büyüdü.
Savunma Bakanlığı, Palantir ile olan sözleşmesini iki katına çıkardı. ICE, Palantir ile bir anlaşma imzaladı. İç Güvenlik Bakanlığı (DHS), Sosyal Güvenlik İdaresi (Social Security Administration), Gelir İdaresi (IRS) ve Ulaştırma Bakanlığı da Palantir ile sözleşme imzaladı.
Tüm bu devlet verilerini alıp ticari verilerle birleştirin; şu anda tükettikleri verinin kapsamı inanılmaz.
Sadece e-postalarınız ve telefon görüşmeleriniz, banka işlemleriniz ve çevrimiçi geçmişiniz değil.
Telefonunuzla gittiğiniz her yer ticari olarak satın alınabilir. Bu bir komplo teorisi değil, gerçek.
Tüm veriler, her bir bireyin nasıl davrandığının simülasyonları olan dijital ikizlerimizin oluşturulmasına aktarılıyor. Ardından, yapay zeka sistemlerindeki bu avatarlara karşı simülasyonlar uygulanıyor ve düşmanın algılarını şekillendirmek için doğrudan veya dolaylı olarak eylemler uygulanıyor.
DARPA'ya göre, aksi ispatlanana kadar hepimiz varsayılan olarak
https://pbs.twimg.com/media/GxWsv8eX...jpg&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Akboylar nerede savunmaya gelmemisler aklagimi
https://pbs.twimg.com/media/GxbMqh4W...jpg&name=small
En çok bu hamsi beyinlinin.!!!
Diplomasını merak ediyorum.!!
Bu hamsi kaçı bitirdi.!!
Bu hamsiyi nereden mezun etmişler acaba.!!???
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Eğitimi. İlkokulu Kayı köyünde, orta öğrenimini 1970 yılında Piri Reis Ortaokulunda, lise öğrenimini 1973 yılında Kasımpaşa Lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesinden mezun oldu ve aynı bölümde yüksek lisans yaptı.
Hahahhahaha
Mezuniyet sonrası aynı bölümde yüksek lisans yapan Yıldırım, daha sonra İsveç'te bulunan Uluslararası Denizcilik Örgütüne (IMO) ait Dünya Denizcilik Üniversitesinde Denizde Can ve Mal Güvenliği konusunda ihtisas eğitimi aldı. Yıldırım, öğretmen Semiha Hanım ile 1975'te evlendi. Bu evlilikten Bülent, Erkam ve Büşra isminde 3 çocuğu dünyaya gelen Yıldırım, askerliğini 1980-81'de denizci yedek subay olarak yaptı.
Yıldırım, kamu alanında ilk deneyim olarak 1978-1993 yılları arasında Türkiye Gemi Sanayi Genel Müdürlüğü ve Camialtı Tersanesinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Buradaki çalışmaları sırasında genç bir siyasetçi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanıştı. Erdoğan, çalışkan ve proje üreten bu genç mühendisten çok etkilenmişti. Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Binali Yıldırım'ı İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmelerine (İDO) Genel Müdür olarak atadı.
Yıldırım, 1994-2000'de yürüttüğü bu görev sırasında, İstanbul'da toplu taşımacılığın denize kaydırılması yönünde önemli projelere imza attı ve İDO’nun alanında dünyanın en büyük şirketleri arasında yer almasını sağladı. Yıldırım, 1999'da deniz toplu taşımacılığı ve turizme katkılarından dolayı uluslararası SKAL Kulübünce verilen Kalite Ödülü'ne layık görüldü.
Erdoğan ile AK Parti'nin kuruluş aşamasında görev alan Yıldırım, 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra AK Parti İstanbul Milletvekili ve Ulaştırma Bakanı oldu. Yıldırım, 58 ve 59, 60, 61, 62 ve 64'üncü hükümetler döneminde sürdüğü toplam 11 yıllık Ulaştırma Bakanlığı göreviyle Cumhuriyet tarihinin en uzun süre Ulaştırma Bakanlığı yapan ismi oldu.
Baltayı taşa vurdun bosphorus… iki kelime yazamadı diye boş adam mı sandın?
Zamanda bazen sözün bittiği hükmün verildiği dönemler vardır...
İşte öyle bir zamandayız, sözün bittiği tesirinin de olmadığı, tohumların boy verdiği,sisin de dağıldığı bir dönem...
Şimdi hasat zamanı herkes için...
Kim ne ektiyse artık...
onu bırak adam 40 yıllık eşinin mesleğinin nasıl yazılacağını bilmiyor, kadın öğretmen yıllarca eşlik yapmış ama yüksek lisans sahibi abimiz öğretmen yazmayı beceremiyor, acınacak halden halliceyiz, daha beterine layıkız deyince aynı gemideyiz muhabbeti yapıyorlar.
stanbulu ilk yerel seçimde 13.000 kişi korudu yoksa kıymetli abimiz en az 10 yıl konstantinin başındaydı..
Hemen şey etme iletişim bakanlığı açıklama yapmış . Prof doç falan yok sadece lisans diplomaları varmış.
Soruşturma kapsamında 57 sahte üniversite diploması, 4 lise diploması ve 108 sahte sürücü belgesi düzenlendiği tespit edilmiştir. İki kişi dışında, düzenlenen hiçbir diplomanın herhangi bir meslek ifasında kullanıldığına dair bir tespit de bulunmamaktadır.
Gerizekalıya anlatır gibi yeniden açıklama yapmalarını istemiyorum. Kabul edin geçin.
Neydi ben gidiyom hoçça kalın:)