S.a. Muallim hocam çok teşekkürler. ..Selam ve dua ile. ..
Printable View
Verdikçe çıldırıyor. ALışlarla karşılaşınca..
Asıl süpriz ben devreye girince olacak spek efendi.
Yarın öbür gün fırsat olursa kervt den cıkıp sana gireceğim spek
33 gel alıcam diye atıp tutanlar aaaa işte geldi alsanıza..kına yakarsınız
Bunlar bütün malı toplanmadan kâr açık lamazlar
2 hafta sonra faizden cekecem parayi , 12000 lot toplayacam piyasadan , az sabredin, duygularinizi karistirmayin, borsa burasi duygusal olmamak lazim , spek efendi seni seviyorum bu arada, saygilar
tam 20 yıllık yükselen kanal desteğine değmek üzere, ayrıca 6-7 yıllık yatay desteği önemli.
Macd dönmeye başlamış.
Kervts dan çıkınca buna dalacağım.
Hatta Bir kısım MRSHL satıp buna geçebilirim.
Önümüzdeki bir kaç iş günü sonrası güzel olabilir.
Bilanço hikaye, Geçen gün bir arkadaş açılan tesis ssayısındaki artışdan bahsetmişti. Katılıyorum eğer yeni araçlar almaktan, yeni yatırımlar yapmaktan vazgeçerse bilançoda korkunça karlar olup, en güzel yerlere gelecektir.
Açıkladığı zarar bir araba parasının dörtte biri. Yüzlerce arabası var.
Üstelik konsalide gelmedi henüz.
İki gün önce Hatay Kırıkhan taraflarında Limak ın yeni yaptığı devasa Çimento fabrikasını gördüm yok böyle bir şey. Suriye için sanırım. Her ne kadar Çimbo ile alakası sadece Çimento olsada, bizede bir pay düşer o taraflardan belki.
YTD.
pasta yok mu arkadaşlar ..kimler satmış kimler almış .acep..üzerine beton dökülmüş donmuş .çimbetonu .rabbim sahiplerinide bu hale sokar inş..AMİN DİYİN belki tutar.....
tepede 36,44 direnç olup altında bir sürü tarihi destek bulunmakta en en en dipde ise 31,12 var.
yarın güzel olur inşallah
YUKARI HAREKETİNİ YAP kERVTAS DAN CIKTIM
BAK YİNE GERİ GELDİM
hoş geldin
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç gidesi yok...
artı endeksde yediriyorlar sanki..
işlemi görmüyorum..
hissiyatım o yönde.
Yok dostum yedirme filan ,3000 bin lot işlem hacmi var.
Yedirmeye devam dibin dibine gidesice
Borsa geriye cekildimi hemen ayak uydiriyor
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostum yedirme olmazmı .sadece ilk beş kurumdan son iki ayda 90.000 lot malı çıktılar.bilançonun kötü olacağını bildiklerinden .12 aylık bilançoda .palavra kar yazdılar.bu hisseyi 5o tl ve 55 tl arası alanların hali perişan .32 inin de altını gösterecek ordan beklicek ver diyecekki bende 40 .tl yapayım .bu fiatların üstünü arsa sattığında .3 milyon kar açıkladığında 60 tl civarıydı .2013 te .bal gibi mal giydirdiler .40 tl 50 tl arasıda .şeref yoksunları kazandığını kazandı şimdi sattığını bekliyor .yukardan alanlara rabbim sabır versin.bu fiatlardan alanlar düşsede üzülmesin tabiki borsada dip yok ama üstü kötü sonuçta beton santrali .çimento fabrikası degil.ona göre hesap yapın.tek beklenti yüklü bedelsiz .oda zor gibi.karsa zaten yıllardır yok.burası türkiye .italya olsaydı .haçın tepesine oturturlardı.bizde maliye .vergidairesi.spk.mali müşavirler .hep ülkeme ihanette.aldıkları maaş .zehir zıkkım olsun.
aynen dostum yedirdi gini yedirdi şimdi can yakacak .sattıklarını beklicek sattığı hisseleri almadan geri toplamadan hareket etmicek borsada hisse senetler için yasal düzenleme olmalı yoksa .borsa bittik .şirketler zarar ediyor batmıyor ********ler .zarar ettikçe büyüyorlar.bu ülke bizim ülkemiz.
takas atıcak dostumuz varsa atsın .duamızı alsın..........rabbim her kese sabır ve bol kazançlar versin.amin......
NEVZATWW üstadım, görüşelerinin yarısında haklısın.
Öncelikle mal yedirme yok. 90 bin lotun çoğu alı al gülüm ver gülüm.
Mal yedirme böyle olmaz. Çekersin yukarı önce sonrada verirsin.
Bekletirmi bilmem ama aldıkça mal veriyor alcak. Bilanço hikaye.
28 e gelsin KERVT ve MRSHL ı bozdurup en az 10 bin dalacağım. Lot olarak.
Mal yedirme yok diyorsun
sonrada aldıkca veriyor diyorsun..
Eee aldıkca veriyorsa yedirme olmuyormu..
Ytd
hayır, mal yedirme diplerden olmaz.
Kağıt desteğine yapışmışken mal yedime olmaz.
6-7 sene önceki fiyatından mal yedirme olmaz.
Endeks 2 kat çıkmışken bir hisse 2-3 kat kaybetmişse yapılan satışlar mal yedirme değildir.
...
(sizin mal yadirdiğini düşünmenize sebep olan etmenler nedir, merak ediyorum.)
......
Aldıkça veriyor.. Çünkü kimin aldığını görüyor..
Hesabını yapıyor.
....
Kağıdı kötülemenin anlamı yok..
İstiyen satar çıkar..
....
Ben MGM21 ne dediysem oo.
8 yıllık desteğe geri dönmüş teknik olarak bu fiyatlardan girmek istiyorum kağıda. Ne onerirsiniz beklemelimiyim yoksa bu seviyeler guzelmi. Bilanconun etkisi daha aşağılara hisseyi sarkitir mı ..
Moto E (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
muhterem bu fiattan al gülüm ver gülüm yapıyorlar arada malda kaptırıyorlar .ben takasları sıkı izlerim kime gitmiş kimler yeni .yüzüne bakmayanlar benim kurumumda mallandı bu fiattan bulaşmak doğru degil diyemiyorsun .ya yukarı giderse .sadece ilk beş kurumdan .57 tl yakıp 45 tl yapana kadar .bir yukarı iki geri yle .90 .000 lot sadece ilk beş kurumdan ditti.ilk 10 dada azalma.bu mallar .satılmamışta .virmanlanmış süsü vermek için .doçe ve citide mal gösterdiler bence çok üstünde verdiler piyasaya bu sefer .nerde son bulur bilmiyorum. .ıcbc bank ta malı tuttular yabancı süsü verdiler işlem bitince mallar uçtu .geriye yeni yatırımcı kardeşlerimiz geldi .evet hisse dipte ama bu sefer dibin dibi ola bilir olmaya bilirde görücez .sattığını beklicek alıcak korku vermek için aşşagıda basıcak .
olmazmı arada gidene gidiyormal mal gitmiyorsa bu malın hepsi kendisindeyse neden çırpınıyor o zaman.bu sefer .çok mal boşalttılar asıl bizim dip görecegimiz nokta neresi olucak bunu görmeli ve yatayda beklerken yukardan alan malı vericekmi.görücez varsa başka hesaplar onuda görücez .ve tahtamızda kötüleyen yok hisseyi .hisse yıllardır pirimsiz.ederi varmmı dersen o ayrı tartışılır.sonuçta beton santralı.bunu çok çok büyütende var .konya falan diyen bunlar yanlış ve yanıltıcı. bursa çimentonun içine baksınlar bunu söyleyenler.bursa beton bursa çimento oda yetmedi liman .varda var sonuç sıfır hisse yıllardır dipte .çimbeton kıyaslanırmı bununla kıyaslanmaz sermaye düşük tek beklenti bunuda kullanıp kullanıp can yakıyor .para kazanıyor.sermaye artsa bu hisseye kimse bulaşmaz .kumar hissesi olur zaten öyle olmuş biz fark etmiyoruz
by MGM21 dostum biliyorsun yukarı çekti .hisseyi .beş yıl önce gördügü rakamın biraz altına kadar çekti .malı boşalttı .satışlar tahtada bile gözükmedi açıkçılar var dendi .aslında açıkçı yoktu .açıkçı süsü verdiler gazı yiyen mala koştu 57 iyakıp satmaya başladı 45 te işi bitirmişti sonradan devam yaptı.iş bitince açıkçı kalmadı .yabancı kalmadı doce gitti citi gitti icbc bank gitti.bu mallar gelmedimi bu sefer yukarı hareket uzar haber olmazsa .
Spek, seni doğuran *****n anneler gününü kutluyor öpüyorum...
Sn.MGM21
CMBTN dan çıkınca buraya yaz ,çıktığın kağıt %12 görüyo ,sen ters indikatör gibisin maşallah :ok:
syg,
Sn Vurgun, henüz çıkmadımki Kervt dan. sabah biraz sattım sadece..
O yazı cuma akşam yada c.tesi günü yazıldı.. Satıp geleceğim demişim.
saygı bizden.
hacim iyice azaldı,bohçayı o kadar sıkı bağlamaya çalışıyoki elindeki urgan yetmiyo bir yerden pırtlatacak
syg,
32,64 dip bakalım needecek
Bayılt bakalım bayılt .kafaya taktım seni iyice intemayla ...birlikte orgeden çıktım onlarıda sana ve intemaya bağlıcam şükür güzel kazandırdı seni bu fiattan ananda pazarlamaz alayım düş dallama.sorunyok sırada fener var onlarıda intema çimbetona bağlıcam fenerdede yakın çıkmam.maliyet güzel spek bellicem seni
Düşüşün beni üzmüyor izmir bozması italyan aygırı .hadri meydan
burada FİYAT OLARAK dikkat!!!! maliyeti düşürmek için nakitin tamamını kullanmamak lazım. nakitin yarısıyla maliyetlenip diğer yarısını beklemek gerek.hafif yukarı yapıp ikinci dibi zorlaya bilir. YTD.
elindeki malı verirken istekli geri alışta okadar istekli değil henüz kıvama gelmemiş gibi ne der bu tahtanın müdavimleri
ytd,syg
Yani yoğurdu üfleyerek yemeli. Elimizdeki nakidi güzel kullanmalı
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yoğurt kasesine ufak bi yemek kaşığıyla tadımlık bakalım diyoruz ama biraz sulu gibi tam tutmamış
ytd,syg
Yıllar sonra, nerdeyse 5 yıl sonra hisse kıvamına gelmiş.
(Dikkat; ben uzuncuyum 3-4 yıl en az beklerim )
Bu kısada daha aşağı inmez anlamına gelmez.
32,64-32-5 vs önemli destekleri var.
tekkeyi bekleyen çorbayı içer..
3 yıl içinde bölünebilir.
Sonra 600-700 e çıkabilir. Vade 5 yıl..
Bunu ben demiyorum.
Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın.
Bir hafta içinde her şey olabilir.Mesela aşşağı yada yukarı
muhterem dostum çok kötü uçmadınmı .böyle fiat vererekte küçük yatırımcıyı mağdur etmiyormusun birden balıklama atlarlar bu doğru degil alınmak yok dostum..dedigin rakamlara bu hisse geldimi o fiatlara çimento fabrikası kurarız artık sonuçta bu hazır beton satan firma bu gün iki tane bursa çimentonun piyasa degeri eder gerçekten sen bu fiata inandınmı beton santrali olan çimentoyu çimentaştan alan aslında hiç üretmeyen bir yerden aldığını bir yerde satan karda o yüzden olmuyorçok yanlış böyle bir fiata gelmesi zor ve gelirse zaten 150 den sonrada bulaşan yanmış bu fiata bulaşanda yanmış .