evet 1,97 bürüt temettü vermiş 73,25 lira iken .. 67,75-67,90 şu anda
6 lira mı net temettü verdi. rezalete bak.
Printable View
evet 1,97 bürüt temettü vermiş 73,25 lira iken .. 67,75-67,90 şu anda
6 lira mı net temettü verdi. rezalete bak.
havacılar iyi kötü biraz kaldırmış. bizim godoş gene ereksiyon olamamış, destek istiyor arkadan.
kusura bakma destek parayla
20.07.2020 TARİHLİ FORUMDAKİ MESAJIM inanmayan bakabilir (Benden size Naçizane bir tavsiye Çelebi 80.000 üstüne atarsa satın kurtulun boş verin Temettüyü bu hisse en az 1 yıl toparlayamaz , ,alınacak o kadar hisse varki öyle ki bu zamanda Bİst 30 ve Bist 100 hisseleri dışındaki hisselere olağanüstü talep var, en son BFREN i yakaladım ..)
Bfren de %70 kar yazdım erken sattım olsun kar kardır,
ÇELEBi'ye gelince yazdıklarımın bire bir aynısı Çıktı geçmişte 3.5 sene Çelebide beklemişliğim var :) :) boru değil adım gibi biliyorum Ben bu Çelebileri :)
Arkadaşlar bu hissenin piyasada kaç lotu var.
Dünkü Kap açıklamasını aşağıya kopyaladım. Güzel haberler gelmeye devam ediyor [emoji4]
Gönderim Tarihi
11.09.2020 18:15:21
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
Periyot
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Çelebi Tanzanya'nın Julius Nyerere Uluslararası Havalimanı'nda havalimanı yer hizmetleri vermek üzere imtiyaz sözleşmesi imza etmesi.
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hissede ky yok mu arkadaşlar. Bir yoklama alalım.
Var hemşerim var . Sabırla bekliyorum , lazım olmayan paraları Yatırdık bekliYoruz Çelebi Tav THY hepsinde bol miktarda aldık çayları demledik bekliyoruz. Sıkıntı yok er yada geç yukarıya doğru yol alacak her türlü. YTD Düsünçemi paylaştım sadece.
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CLEBI yatırımcılarından ses çıkmıyor! Ümidinizi mi kaybettiniz yoksa kar payının yatmasını mı bekliyorsunuz [emoji16]
Yolumuz uzun...
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sessiz takipteyiz
bir şey söylemeye gerek yok, bakan herkes anlar, 66,46 altı kapanışlar büyük sıkıntı yapar, olumlu bir haber lazım
https://i.hizliresim.com/UC8EYb.jpg
Kimse yok heralde
1 ekim itibari ile 2, temettüleri verecek bakalım 5 inde de hesaplarımızda olacak büyük olasılıkla yarın nasıl tepki verecek devamı gelir mi inşallah gelir
ytd degildir
81 açtı arkadaşlar
İşlem yasağı geldi
:)
Devre kesti demek istediniz sanırım.
Devre kesici tetikleme oranının açılış fiyatının %5 oranında aşağı yönlü olarak tetikleneceğini yazmışlardı.
Yeni güncelleme ile %4 oldu demek.
Bilgi için teşekkürler. Umarım Borsa'da bu bilgiyi bize duyurur öğreniriz.
İki gündür hissede ilginç filmler çeviriyorlar.
Sn. teknisyen,
Temettü kararının ertelenmesine dair kararın (linkte) alınma tarihi 18 Eylül olup kararı alan SPK değildir.
Neden SPK'ya bu soruyu sorma gereği duydunuz?
Kardeşim ben spk karar aldı demiyorum. Eğer belli bir günde genel kurul tarihi yoksa neden son günü temettü ertelendi diye kap'a haber gönderiliyor. Hisse 68 tl den 81 tl ye geldi sonra 72 tl ye kadar düştü. Temettü verecek diye alan çok oldu. Temettü verilmeyecekse en az 1 hafta önceden Kap'a haber gönderilsin son dakika olmasın ben bundan dolayı SPK bu konuda bir yaptırım yaptırabilir temettü erteleyecekse son güne bırakılmasın, son dakika golü olmasın diyorum.