Ayrica bunun gibi borsada tek hisse vardı o da uzun zamn belli kanalda hareket etti biktirana kadar sonra bı gitti nerdeyse 6 kattan fazla ( 16 liradna 104 ) kimseye la sat demem sadece hayal ediyorum
Printable View
Ayrica bunun gibi borsada tek hisse vardı o da uzun zamn belli kanalda hareket etti biktirana kadar sonra bı gitti nerdeyse 6 kattan fazla ( 16 liradna 104 ) kimseye la sat demem sadece hayal ediyorum
burva ya taktik kafayı ama o da çıkmasa bizimkinden bişey olacağı yok gibi.ya nasip bakalım benden bir lot alamadı daha.herkese hayırlı kazançlar.
Hayırlı cumalar... Bol kazançlar dostlar...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13270 den aldim. Ben ne yaptim bilmiyorum. Nasil aldim onuda bilmiyorum
13,27 den aldim.
Hayırlı olsun Süleyman kardeş, inşallah kazanırsın... [emoji1]
Hep beraber kazanalim
Tavan bozuldu Ağalar...
vay bee bu günleride gördük ya kaptırmadan hayırlısı herkese bol kazançlar .
Az bıraz heyecan da lazım dımı :) dıgerındeyken daha cok atraksıyon vardı ya :)
Buradan nasıl ayrışacak dostum burva tavan tavan gidiyor... Burvanın gerilemesi gerekli ki burce ayrışabile...
burva 'nin etkisinden bir kez kurtulsun yeter bakacaz zaman neleri gosterecek
Aynen dostum, beklentimiz de tamda bu minval üzerinedir...
Bir haber yada bölünme emaresi var mı dostlar...?
Son tahlilde yorumlarını paylaşabilecek var mı acaba ?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demedi demeyin bu civarlarda bir düzeltme olabilir... Haberiniz olsun... Haaa bu benim beklentim asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın...Bir tahta düzeltme yapmadan gitmediğini hep görmüşüzdür...
Tekrarlamamda fayda var... :Tabi ki düzeltme yapmadan da bir süre gidebilir, benim yazdıklarım beni bağlar asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın zarar edebilirsiniz...
bol kazanclar
Kağıt 6 tavan yaptı ve ortada hiç birşey yok...
Şimdilik eggüb için ayrıldım sn burcee...Bir düzeltme kaçınılmaz gibi geldi bana, olmazsa da herkese hayırlı kazançlar dilerim... Düzeltme yaparsa tekrardan niyetim var kalın sağlıcakla... Tüm dostlara selamlar ve saygılar sunarım...
herkesın kendı kararı, duygusal olmamak lazım, bıst ufak bır duzeltme bekledıgım ıcın ve teknık de uyarı verdıgı bugun cıktım, bıst ıle cok alakası yok ama yıne de cok onemlı degıl, bır de rsı ve macd (12) tarıhı zırvelerde,
yıgıda gıbı ben de bır duzeltmenın, sogumanın, ortlama ve ındıkatorlerın dınlenmesını beklıyorum...
calı arkasından ızlemeye devam :)
Dikkat edilmeli, patron satışı var.
Saygılar bol kazançlar
craps, pawnstar, svilengrad
Oyun bitiyor....tahtayı ayakta tutmaya çalışacaklardır, burva yı kullanıp çekmeye çalıştılar.
Patron bugün verdi ama önemli olan vermek için yeni pay kayda aldırıyor.
Dikkat edin, yanarsınız.
Saygılar bol kazançlar
9 yıldır bekledim ama maalesef 2 gün daha dayanamadım erken çıktım 15 bin yine Zarar çünkü grafik falan dinlemeyen bir hisse olduğu için artık beklemekten de sikildigim için 17 den sattım zamanında 20 bin dolar alan paramı keşke gram ,altın,döviz ,emlak , otomotiv gibi yatirasaymisim keşke derken öğrendiğim çok şey varsa biri de emeğin varsa başına çal ... Ytd
Ytd
hayirli kazanclar iyi bayramlar
kaçan kurtulur
Birilerini çok fena sıkıştırdı lar...Gövdeyi bıraktırırlar bu 10 gün içinde.
Taban oldu, ucuzladı diye atlamayın. cool:;;
Saygılar bol kazançlar
Bu aşağılık hisse düşmeye başladığında kaçta durur? 10TL? Ben yine 3-5 arasına kadar basıcaklarını düşünüyorum. Hemen olmasa bile zamanla...
2011 de ki hırsızlıklarından sonra, düşüş 2 yıl sürdü ama 22 den 2 ye kadar bastılar. Şimdi de 33 den 3 e basarlar. Öyle bir karakter yoksunları çünkü bunlar. Benim de tavsiyem "atlamayın" düşerken. Dinlemeyen olursada, hiç ağlamasın sonra...
Patronlar sattı malları...Dediğiniz seneryo döner aynen, ama mal yiyenlerin sabrına ve gücüne bağlı olarak 9 TL ye yani 1 pdd ye inebilir zaman içinde.
Burva yada bağlı bugün 64 pdd den işlem gördü bı ara..cool:;;
Şimdi olayı ,döngüyü biliyorum da, henüz paylaşmayayım.
Dikkat edin.
Saygılar bol kazançlar
filim bitti,çok uyardık,fakat kimse blançoya bakmıyor demekki amca çok şeyler vaad etti...