Bu endeks ile hareket eden hisse degil...spekulatif hissedir...ne zaman cizerler bilemeyiz....
Printable View
Berkosan hicmi iş yapmaz hicmi izolasyon malzemeleri üretmez sadece tabelanın var kağıt nerelerden geldi bu kağıttaki cambazlar duman etti kağıdı sahibide kağıda destek atmadı bı kağıt 1.97 gider tekrar aktardı basar 2.20 üzeri atmadığı sürece tahterevalli devam eder iş cambaz Lara kalmış tursusunu kuracak haller i yok mutlaka 2.00 yine gelecek 2.20 geçtiği anda 3 de olur bakalım oyun nereye kadar sürecek
Bu arada borsanın hızına diyecek yok. Hisseler maşallah iyi gidiyor.
https://i.resimyukle.xyz/UKPdBT.png
haftalık grafik....1,76 altı üzeri kopuş başlayabilir....ytd
Yaw kardeşim atı alan Üsküdarı geçti. Berko hala ata binemedi. Kendileri bilir aliyoruz. Almaya devam ediyoruz. Alacağız. Bu fiyatlarda oldukca daha cok alacagiz. Borsada harekete katilmayan kağitlardan biri. Sira bunada gelecek. Merak etmeyin.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dötüne nişadır değdi sanırım.Artık duramaz.
Bu aralar sessizlik lütfen:shh:
Sıra gelmek üzere panik yok. İs Bankası ve Yapı Kredi güzel mal topladı. Gedik ve marbaş her an hateketi baslatabilir. Benden söylemesi. Karar sizin. Ben buralarda durdukça hergün aliyorum.
Herşey boş brksn coşşş az filan kalmadı en son biri az kaldı dediğinde 1 ay geçti endeks dönecek brksn yerinde umut değil gerçekler 1.70 1.80 aralığında grafik filan dinlemeden gider geliriz
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kagida girdiklerinde oyle olmuyor isde. 3 gün önce Ostim vardi adamlar elimizden asagi yukari yaparak korkuttular aldiler. Bi anda %15 yaptirdilar. Arkadan bakakaldik. Aradaki dende mutlaka korunur diger kagitlarla. Çünki siritmaya basladi artik.
Berkosanla ilgili aydinlattigin icin tesekkurler:) Bu kagit benim askim dedigim ve 25 yildir aldigim hisseler icinde en cok begendigim ve son 1.5 yildir 1 koyup 3 aldigim bi sirket. Duserkende kazandim. Cikarkende. Yeterki alip satmayi, satip almayi bil. Su an aliyorum haaa.
Ben %50 gittigini görmedim nasıl oluyor o biz hep gün içi cık akşama düşüş görüyoruz. Berkosan ileride cıkar ama yakın zamanda tahmin etmiyorum. Çünkü ispanya da fabrika acıkladı, 3.8 ml kar acıkladı birde üstüne Amerika şirket işi acıkladı ama kağıt hala aynı yerinde üstelik borsa 87 binden 106 bine dayandı. Sizler almasanız zaten kağıt 1.50 rahat görürdü diye düşünüyorum.
Hissede 1.74 1.75 den mal dagıtılıyor haberınız olsun belkı yuzde 5 gider daha fazlası umut tacirliği bence
Bu hisse nisan ayından beri geri gelmiş birkaç deneme yapmış ama hemen geldiği rakamlara dönmüştür ne fabrika nede Amerika daki şirket ilaç olamadı ve daha uzun sürede 1.70 1.80 arası gider gelir günlük ve ani çıkışlar kimseyi kandırmasın oda açıkça gel gel demek biliyorsunuz, ytd değildir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurtdışı iştirakler var diye haber atıyorlar ama kaç ay oldu bir tane iş bağlantısı yok nasıl izah edelim var bu şirkette bir şey ...
Söylemek istediğim de bu herkes düşünüp dursun ve kendine saklasın. %5 hedefleyen satar aşağıyı bekler, fazlasını isteyen beklemeye devam eder.
Net bilgi olmadan şüphe oluşturacak görüşler paylaşmayı uygun bulmuyorum. Bir hisse 20 kere aynı hareketi yapar 21. de uçar ya da düşer, bilemeyiz.
bir hisseyi insan niye kötüler...üstelik büyüme evresindeki bir şirketi....bunu anlamıyorum....hisse gitmiyor diye mi...aselsn da gitmiyor rekor kar var....borsa % 60-70 algıdır gerisi tekniktir temeldir vs.....
Vakıf güzEl aldi bugün takas güzel. 5000 lot kaptirdik ama gerisini yerine koyduk. Yarin devami gelir diye bekliyorum.
Ek 21651
y.t.d benim takip ettiğim grafik bu daha öncede paylaşmıştım burada
Ek 21652
buda yakın çekim hali
pembe çizgi ilk direnç 1,9x civarı ama ben bu ay bitene kadar sarıya değeceğini düşünüyorum oda 2,25 civarı yatırım tavsiyesi değildir.