bu aralar kripto para işi çok kafamı kurcalıyor....2 gün önce litecoin aldım 120 dolardan 230 dolara çıktı kafayı yedim çünkü çok erkenden sattım...fiili kripto para almak şu ortamda yapılacak en sağlam temiz iş...
Printable View
bu aralar kripto para işi çok kafamı kurcalıyor....2 gün önce litecoin aldım 120 dolardan 230 dolara çıktı kafayı yedim çünkü çok erkenden sattım...fiili kripto para almak şu ortamda yapılacak en sağlam temiz iş...
Bandırma %2 yaptı, belki bu küçük şirket de peşine takılır da en azından 4 üstüne atar.
Küçücük Türkiye Gübre Fabrikaları.
Bu hissede benim gördüğüm veya hissettiğim şudur;
Diğer şirketlerdeki işleri bitmediği için buna yoğunlaşamıyorlar fakat bir yandan da çıkmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Azıcık alım gelse 100.000 ler lotu sıralıyorlar önüne.
Ortağın dediği gibi borsa düşerken bu ufak ufak çıkacak gibi bir kanı oluştu bende de.
benimki forex firması hizmeti...yabancı bir firma bu tip hizmet veriyor...kaldıraçlı işlem yaptırıyor 1/10 kaldıraç oranı var...yurt içi durum nasıl bilmiyorum...ama fiyat artışları çok anormal oluyor....% 1-2 ye bakmıyorsun bile..kripto paralar deyip araştırırsan bulursun......ıota var birde ...ben litcoin ve ripple ile ilgileniyorum...kaldıraçsız işlem yapma şansı bulabilirsen çok şanslısın...ben 6 dolar ile bir sembolik ne oluyor diye işlem yaptım terse yakalandım anında gitti....bunlarda ana trend yukarı geri dönüşe oynamak risk taşıyor....forumda forex ve bitcoin sayfasında işlem yapanlardan daha detaylı bilgi alabilirsin...kaldıraçsız alım yaparsan şanslısın ...
Yf dün aldığını bugün sattı