Tekrar yukariyan attı nasip yarın 0.54 inşallah ytd
Printable View
Tekrar yukariyan attı nasip yarın 0.54 inşallah ytd
kendi tahmınım ce ihlas lar ılgılı son bi yorum daha yapacagım daha da yorum yazmam artık
bu sefer kı ıhlas yukselısınden sahsım adına baya umutluydum ama huylu huyun dan vaz gecmıyor ıhlas aynı ıhlas :vk:
daha da ıhlas ıcın yorum da bulunmam cıkar derım düşebılır düşer derim cıkabılır her kım ne yaparsa yapsın
sadece dıyecegım öncekı eskıler bılır ıhlas soluksuz 70 lerden 20 kurus lara düşerken o zaman da form da burdan hısse toplanıyor cıkacak gazlayacak dıyorlardı ama soluksuz 20 kuruslaar inmişti her daım fıyat ıner ken ha bur dan döndü ha burdan dönecek dıye gaz veren cok olmuştu soluksuz 20 kurusda bulmustu ınsanlar kendılerını
:plc:son kez dıyecegım olakı ıhlgm brüt takas almaları durumunda ıhlas ıheva ıhyay ıhgzt hepsı tepetaklak olur:plc:
:plc:ihlgm sınırları cok zorladı brüt takas olayında dikine tum grup hisselerını asagıya cakarlar:plc:
hısseyı 30 kurus 40 kuruslardan alıp bu cıvarlardan satan lar karı cebıne alıp artlarına bakmadan tüyerken bu hıssenın cılesını cekenler olakı asagıya gelme durumunda çilekeş olmaya devam edebılır ler tabı bu senaryom ıhlgm brut takas olayı olursa olur dıye tahmın edıyorum
temmuz sonu 60 ları gorur dedıgım de bu form da ılk defa 60 kurus fıyatı zikretmiştim boş pompa dıye alay edenler boş pompa olmadıgını görduler
şimdi de
:plc:ıhlgm brut takas a gırerse ki hareketlerı hareket degıl bu durum da ıhlas ıhgzt ıhyay iheva hepsi aşagıya cakılırsa bu yorumumu da o zaman tekrar hatırlatırım :plc:
yazılarımın tamamı hayal ürünü olup asla al sat yada tut tavsiyesi içermezdir...
Ah Ümit abi ah buğün senle konuştuk moraller düzğündü ne oldu akş bi anda rüzğar ters esti yani yine aynı düşünüyorum bu film bitmez biraz dinlensin bakalım bizim sabrımıza güvenin yatırım tasviyesi değildir
Yarın bir tepki olur mu. 0.54 tekrar çıkar mıyız..iyi silkelediler..
Tarkan01 50 destek diye diye hisseyi dusurdun .sanirim elini hisse ile doldurdun:-)
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slm, 0.52 de 2 milyon hisse vardı kırılmaz dedim fakat kırıldı.ihlas daki düşüş onu derinden etkiledi diğerleri zaten çok yükselmişti. bizimki yeterince yükselmemişti o yüzden düşük değer kaybı oldu.. inşallah 52 53 açarız bugün..artık arayı kapatalım... İheva sanki daha iyi..ytd.beni bağlar.
Grafik var mı, dostlar..