Panora gayrimenkul genel kurulu yapılmış
Kapta açıklanmış
Arena yapıldığını sitesinde ilan etmiş
Erteleme olmamış
Printable View
Panora gayrimenkul genel kurulu yapılmış
Kapta açıklanmış
Arena yapıldığını sitesinde ilan etmiş
Erteleme olmamış
Az önce 65 yaş üstü nün dışarı çıkma yasağı oldu bu genel kurulların iptalini gerektirir mi acaba , e imza olabilir olması belki iptali gerektirmez...
Bu sinirlama bi yasak. Yani yasli keyfe keder gidip parkta oturmasin veya otobuse binip.mal mal gezmesin diye. Pazartesi aslan cimento ile birlesme starti veriliyor. Artik hakkimizda hayirlisiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
65 yas kısıtlaması sorun yaratabilir.ancak oyak ciddi bir kurum.65 yas ustu olup cuma takasında hissesi bulunan ve 65 yasustü için g.k.a katılmaksızın ayrılma hakkını gönüllü olarak verme kararı alırsa, herhangi bir hak kaybına sebep olacağını sanmam.
ancak tabiki genel kurula hükümet komserinin gönderilmesi gerekiyor öncelikle.
ilk genel kurul pztesi sabah 11.00 da aslan çimentonun
İhtiyaç halinde oluşturulacak komisyonlar yardımcı olmayacak mı? Ben genelgede. Öyle anladım. Benim GK katilmam gerek derse kolluk kuvvetleri götürmez mı genel kurula
Vekalet ve e imza ile katılma alternatifi olduğu için sıkıntı yaratmaz düşüncesindeyim
Genel kurul anında önerge ile bu durumda olanların hisseleri alma kararida alınabilir
Ama bunun için şirkete mail atarak hakim ortaklara sorun iletilebilir
Bu durumda olup e imza ve vekalet vermeyenler bu yolda bir talepte bulunsun derim
Arkadaşlar OYAK gibi bir kurum elektronik genel kurul imkanıda olduğu bu genel kurulu yaparlar merak etmeyin
Yarın ki Aslan çimento G.K. için Ben e-imza vasıtası ile oy kaydı yaptım.
6 madde. 4 tanesi tırışka zaten,açılış kapanış vs.
2 maddenin açıklama kısmına Şerh koyuyorum, 36,60 fiyattan ayrılma hakkımı kullanacağım" yazdım.
"Oylarınız kaydedildi . " diyor şu anda.
Tecrübeli arkadaşlara sorum şimdi iş bitti mi yoksa yarın da 11:00 den sonra konuya müdahil olmak gereken bir yer var mı?
**Anlaşılan 11:00 de başlıyor ise 10:00-10:55 arasında mutlaka sisteme girmek gerekli.