DSÖ acil durum ilan etti beklendiği gibi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
DSÖ acil durum ilan etti beklendiği gibi
Açığa satış yapıldığını nerden görüyorsunuz arkadaşlar, bildirimde mi bulunuyorlar?
Şayet bildirim gibi bir şey yoksa, virmanlarla takas günü T +2 de zaten mal dengesini kuracaklardır.
Bence bugün için ilginç olan, sürpriz bir şekilde hissenin aşırı volatil olmasıydı. Halbuki gözlediğimiz kadarıyla, sahibi ve oyuncusu olmayan bir hisse.
Kim , neden böyle bir geniş bantta dalgalanma yarattı merak ediyorum.
Yeni bir oyuncu ve spek varsa bu kötü bir şey değil, daha iyi olacaktır ama gözlemlerim ve de beklentilerimle bugünkü hareketi eşleştiremedim.
Pazartesi takasında anlayacağız durumu elbet.
Ama temel olan şey, şirketin mali yapısının güçlü ve beklentilerinin yüksek olması , kim hangi oyunu yaparsa yapsın hisse fiyatı eninde sonunda hak ettiği yere gelecektir.
Umarım yarın sabah, yeniden kaldığı yerden yukarı tekrar ivmelenir.
Şubat ayında açıklanacak, ilaç fiyat zammı çok önemli bence. İnşallah, birileri bizim bilmediğimiz daha pozitif duyumlar aldığı için hisseye girmiştir....
Hissenin sahibi var çok belli zıplayana ceza kesiyor hem malda topluyor ilginç tahta
Yukarıdaki tabloda ocak ayında selec te citi 2.700.000 lot civarı satmış görünüyor.
Böyle bakınca rahatsız edici ama diğer yabancı takas saklamacı kurum olan Deutsche bank ın aynı ocak ayı dönem farkına baktığımızda ise, 3.415.000 lot alışta görünüyor. Yani yabancı pozisyonu 1 ayda nette 715.000 artıda.
Bu arada yine aynı dönem türk emeklilik yat. Fonları 1,5 milyon lot satarken, normal yatırım fonları da 800 bin lota yakın almışlar.
Özetle piyasada bu fiyatlar mal el değiştiriyor ve yeni sahipler oluşuyor.
Bu işlemler son 2 günde piramit ve ata nın aldığı 1,5 milyon lot hariç. Bu işlemlerin takasta nereye virmanlanacağını pazartesi göreceğiz.
Bence iyi gidiyor, yeni meraklılar var, taze güç ve destek olacaktır.
Bu arada, benim portföy olarak oluşturduğum 5-6 hissenin tamamında ( muhtemelen tesadüftür) son 1 ayda citi hep satıcı ve takası azalıyor, karşılığında Deutche bank ise hep topluyor ve artıda.
Citi yi genellikle amerika kökenli, deutche yi de genelde avrupalı yabancılar diye tanımlarsak, amerika satıyor, avrupa alıyor diye bir çıkarım ( tamamen rastgele tahmin) yapılabilir.
Haftaya daha iyi bir selec performansı görmek dileğiyle....
Perşembe günkü 8'i gördüğü ve yoğun işlem hacmi olan, Pitamit ve Ata nın çok yoğun alımda olduğu günün takas sonuçlarını bugün göreceğiz.
Bence çok önemli, kim, niye , sabırsızca yoğun işlem yaptırdığını öğrenmek için.
Şu ana kadar takas sonuçlarını ben göremedim, çünkü hala saat 13 e gelmesine rağmen -sıfır- veri geliyor.
Başka bir kaynaktan görebilen arkadaş varsa, ve yardımcı olabilirse sevinirim.
Bende t artı 2 geldi akşama kadar virmanlar biter şu haliyle 700 bin citi 220 bin piramit almış
670 bin döçe
516 bin emeklilik f satmış Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.