Aynı hareket iki yukarı 5 aşağı
Printable View
Aynı hareket iki yukarı 5 aşağı
sağlam bir hareket var, dur bakalım , sanki çıkacak gibi...
O kadar sağlam hareketki 1,22 den sonra 2bin 3 bin al 20biner sat derinlikten görüyorum. Aynı önceki hareketler.
Yarın kurular kapa açıklama gönderir şu kadar satış tarafımca diye
Ben şirketi aradım herşey yolunda koza vs grubun ürünlerini satmak için aldılar, meb kitap sevkiyatı 2 haftaya tamamen bitiyor . Ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her şey yolunda derken, hissenin halka arzı kaç para şu anki fiyatı kaç para nasıl her şey yolunda ??? at hırsızları
Herşey yolunda olduğu için Kurularla Keleşler son 1 aydır paso hisselerini satıyorlar. Bu danyel amokachi şirketi arkadaşlar yüzlercekez aradılar telefona çıkmıyorlardı.. anlaşılan şirketten biri seni keklemiş ya da şirketin spekülatif söylemler yapan danyel bir grubu var hisse uçacak kaçacak diyip vatandaşa yüksekten hisseleri satıp kurularla keleşler ertesi günlerde tarafımdan şu kadar hisse satışı gerçekleşti diye kapa kol gibi kazık beyanatlar gönderip gariban yatırımcı halkımızı soyan bu şebek hırsızlardan olabilirsin. Adamlar 12 milyonluk MEB kitap ihalesini açıkladılar hisse 1.10 dan 1.43 e çıktı sonra yukarıdan sadece 3 günde kuru danyeli 650binliralık hisse sattığını söyledi hisse 1,09 u gördü. Sonra Koza makinelerinin ihalesini aldık açıklamasıyla 1,24 ü gösterdiler hemen ertesi gün danyel amokachi kuru hisse sattığını kapa bildirdi. Leyln yahudi Alarko hissesi ihale aldığında hiç hissesini ertesi gün satmıyor. Bu öküzler niye hissenin çıkışını istemiyor? Çünkü hisseye giren yatırımcının paraya el koyuyorlar zarar ettiriyorlar. Adamlar fabrika yönetmiyor üretim işi yapıyor değil trader olmuşlar...traderlık yapıyor patronlar...Allah bunların belasını hem bu dünyada hemde ahirette versin Amin.