Gunlukcu kaldi mi ki ne yapmaya calisiyor..bezmedin mi..haber mi bekliyorsun..
Oyle degilse yazik..
Printable View
Gunlukcu kaldi mi ki ne yapmaya calisiyor..bezmedin mi..haber mi bekliyorsun..
Oyle degilse yazik..
bu kağıdı ben sattığımdan beri 2.00 nin altına bir lot vermiyor. fakat kağıdın yukarı çıkmasına da izin vermiyor. kağıt acayip sıkıştı bakalım A1CAPİTAL ne zaman patlatacak. tek isteğim patlama olurken bende mesaide değil ekran başında olmayı çok istiyorum. hacim olmadığı için önceden alta alış yazsam spek fark edeceğinden alışta yazamıyorum. kısmetse patlama esnasında ekran başında olurum değilse ya nasip. saat 17:20 civarında görüşürüz. herkese bol kazançlar. ytd.
şu anda spek, 2.02 deki 33.624 adet satıştaki malı kendinin olmasa alır. amaç satış göstererek ky nın mal vermesini sağlamak. haftalardır CAPİTAL VE DENİZ YAT., aralarında paslaşıyor. bu kağıt yürümeyince alınmaz. zaten hergün işlem hacmi köy bakkalı kadar ancak. sanırım spek başka bir hissede işini bitirmek için IDGYO yu baskı altında tutmak istiyor. bu kağıt benim düşünceme göre ya 1.9x lerde alınır. buralardan takip edilip atlarsan günlerce beklersin. büyük ihtimalle bugünde hacim 100 binin altında seyredecek. çünkü ben bunların ciğerini biliyorum ve ciğerleri 5 para etmez. ytd
Malı yine verdi sanırım aferin borsa yöneticileri seans durdurun hisse eski yerine geldi bunu da durdur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Araci kurumum bazi hisse senetlerine gicik.. A gurubu olmasina ragmen C gurubu muamelesi yapiyor ona..
Simdi Spk da buna uyuz olmus heralde gik ! dese yakasinda..
Ayni gun 2 devre kesici..dun yine..
Ya ugrasma bizimle..koruma hatta..git Flabi engelle..ne bileyim Vangd ile Izfasla ugras..
Bela misin nesin ..
iyice Soguttunuz borsadan ky.yi..
50 milyonluk ihale alan sirketine; herseye ragmen inanan 3 ustu maliyetli aylardir hirpalanan onca insan var..
Bi defolur musunuz lutfen!
Ytd.