Zaten açıklanana kadar ilk fiyatlara yaklaşıcaz galiba bu gidişle...:plc:
Printable View
Zaten açıklanana kadar ilk fiyatlara yaklaşıcaz galiba bu gidişle...:plc:
Bence bu gün gelir..şirket kendini buna göre ayarlamıştır. .içimden bir ses bunu diyor
69...........
6 ya sarkacak heralde bunlar açıklayana kadar
Ucacak kacacak gibi yorumlara cok takilmayin arkadaslar havimsiz tahta dikkatli olun her yone bir hareket olabilir ki nitekim 3 gundur 10% geri geldi. Sn patent vekili 3 gundur alamadiginizi anlatiyorsunuz ama 10% asagidayiz!! Degisik bir durum
Sent from my iPhone using hisse.net
Beyanname Gelmedikce hissede stres oluşuyor ve hisse aşağı iniyor...Çok İlginç. .
Biraz da borsa dişi takılalım,Patent vekili dostum " biti" kelimesini daha çok Maraşlılar biraz da Antepliler kullanır.Nerelisiniz dostum?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen VD bilancosuna bakinca kar konsolide bilancoda zarar vardi malum doviz artisi kaynakli zarar vardi. Simdi bu bilancoda tekrar kar gorecegiz insallah( yeni makinanin ciroya ve karliliga katkisi bu donem limitli olacaktir) konsolide ise tam tersi doviz dususu kaynakli eger ayni pozisyonu koruyorlarsa 12.5 mio ek kar yazacak. Gecen donem 6 mio civari vd kari vardi bakalim bu donem ne gelecek. Son ceyregin hareketli olmasi halinde guzel karlar gorebiliriz. Ama 80-100 milyon cirolar cok iddiali diye dusunuyorum.
Sent from my iPhone using hisse.net