pay alım frmuyla kttan çıkmayı ayıramayanlarla neyi tartışacaksınızki
Printable View
pay alım frmuyla kttan çıkmayı ayıramayanlarla neyi tartışacaksınızki
Sayın cinali herkes işine geldiği gibi anlamak ister sakin sakin izleyelim ağırı yel de almaz selde
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam sakin olalım gerek yok tartışmaya spk Kottan cıkmasına onay verdi çıksınlar
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kardeş ağır olmaya calışıyoruz yeterince
1.hiç bir eylemi yk işi başlatana dilekçe yaz diyr.şirkettten ayrılmış bayanla görüş diyr.
2.karar yk.spk.karar verdi diyr.
3.2012 onaylandığındaki durumunu unutup şimdi bizim tutarlı belgeli izahlı tezlere itibar etmiyr.
4.tehditle hisse verdiğini aneltte söylüyr bize krkmayın diyr.biz eylem ve mahkemelerimizle cevap veriyruz.
daha yazarak uzatmayaım söylenmedik yazılmadık birşey kalmad brsa sabırsızların sabırlılara para aktardığı yerdir demiş bir üstat
sağlıkla kalın
Dilek hanimin isi bıraktığını öner Bey'in ise basladigini ilk ben yazdım buraya
Yazılarımda öner beyi arayın dedik
Düzgün okuyun yazılarımı
1 hafta oldu face'de bile paylaştım izocam gurubunda
Dilek hanım bayram öncesi bırakmis görevi başka bir alana geçmiş sanırım
Öner bey daha bu hafta pazartesi başladı bu göreve 3 gün oldu daha dostum
Eylül 20 den sonra Karaduman gibi umarım kacmazssiniz bir yerlere
Herkes şahit olsun
Ben rahatım BIST dışında ortak olmak benim işime gelir .bisstte para kaptırmaktan iyidir.yatirim uzun vadeli olur biz bistte kumar gibi yatırım yapiyoz.asil yatırım BIST dışı şirkete olur her şirket bu imkanı vermez
Bistte para kaybetcegime
7000 lot daha hisse aldım
Burda arsamı satışa koydum yetişirse 20 bin daha alacam
Nasipse 50 bin lot yapmayı düşünüyorum
Herkes hakkında hayırlısı
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda dilek hanimmi diye yazmışım öner beymi demişim .neymiş okudugunu anlamamak işte boyle bir şey
Sonra o bayan şirketten ayrılmamış bana ilk görevli öyle dedi 1 hafta önce ancak kapta finans müdüru olarak geciyor
Yani terfi etmiş sanırım beni irgalamaz trink bunlar kurum icinde yer degismisler artık terfi neyse ikiside eski kurum elemanları
aslında borsa dışında yatırımcıyı bu kadar rahat kazıklayamazlar, mahkeme açar, inceleme başlatırsın yaptıkları , kar dağıtmamalara, yapay zararlara falan, borsada spk adeta kalkan oluyor hertürlü pisliğe..
Efyali ben biliyordum ama SPK nin 20.10 a onay verme ihtimalini yuzzde 0 olarak görüyordum çünkü şirket yetkilisi bile son 5 yıllık tan olabilir diye mail attı
Ben 30 TL falan der SPK diye düşündüm
Spk nin 20 TL ye onay verceğini bilsem dururmuydum şanssızlık işte