paslaşmalar bitmiyor ytd
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
paslaşmalar bitmiyor ytd
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.lionnes Pegasystem eski musterimiz.
Kron un yeni web sitesi olusturuldugunda su anki web sitesinde asagiya dogru geldiginizde orada pegasystem kayan yazilar icinde geciyordu.Sonra o kismi kaldirdilar.
Demem o ki, yeni musteri degil eski musteri.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alt destekler tutacak mı? Sanki testteyiz. 😡😡😡
Bu onayı aşağı yönlü mü aldı? Derdi ne..senin yaptığın yazılımın ta .....yine saman alevi... ...... ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ef05e0d0fc.jpg
Yazmamak düşüncesinde idim fakat kimse analiz yapmadığı İçin düşüncelerimi paylaşmak istedim. İsteyen dikkate alır isteyen almaz.
Teknik analiz kolay birşey değildir, öyle olduğunu düşünenlerin yüzünden kıymet görmüyor zaten. Geçen gün tavan olduğunda herkes coşku içindeydi, ama kaçırılan önemli bir detay vardı. Fiyat düşeni kırmasına rağmen indikatörler düşeni kırmamıştı. Tabi Zafer sahoşluğundan görülmedi. Neyse , gelinen durumda hissenin yukarı gidecek gücü olmadığı görülüyor. Ama çok da güçsüz değil. Altta 22,20 desteği mevcut. Oraya kadar düşer mi bilmem. Ama alttan gelen pembe trend çizgisi benim için önemlidir. O da yarın İçin 22,50 den geçiyor. Yaklaşık 4 yıldır bu hissede yazarım. Analizlerimiz tutar, tutmaz buna birşey diyemem. Hiçbir iddiam da yoktur bu konuda. Her geçen gün yeni şeyler öğrendiğim için hala acemiyim diyebilirim. O yüzden dikkate almayın siz beni. Paylaşımlarım azalacak artık. Kazancınız bol olsun.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi olamaz....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendi adıma teşekkür ederim Sayın Umut0109...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi adıma Teşekkürler sayın umut0109 umarım yazmaya devam edersiniz ben faydalanıyorum analizlerinizden. Vakti zamanında hürkuş vardı oda böyle küsüp gitmişti sayın ustanında yazması dileğiyle. Pire için yorgan yakmazsınız umarım
Sayın ustanın çok emeği geçmiştir bu forumda. Kendisine yapılan saygısızlığı ve duyarsızlığı asla hak etmediğini düşünüyorum. En kötü günlerde bile araştırıp sonuçlarını bizlerle paylaşmıştır. Kendisinin ve benim pohpohlanmaya ihtiyacımız yoktur ki yıllardır bu şekilde paylaşımlarda bulunduk. Ama birazcık da olsa saygı duyulması gerekirdi bizlere. Açıkçası burada birşeyler paylaşmamız bizim değil sizlerin yararına olan şeyler. Sayın usta hiçbir şey kaybetmedi ama forum çok şey kaybetti. Ben de kendisinin burada seyrek de olsa paylaşımda bulunmasını isterim. Sağlıcakla kalın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi