Printable View
Alıntı: Originally Posted by Fuat Demir Bunu nerede gördünüz hocam? matrikste gosterdi
bugunku anlık para cıkısı 3.385.000 TL
Alıntı: Originally Posted by hisse-gercekleri matrikste gosterdi Bu iyi birşey mi kötü birşey mi?
Alıntı: Originally Posted by Fuat Demir Bu iyi birşey mi kötü birşey mi? sonucta 23.08 den 150 bin lot birileri aldı.. borsadaki derinligi az oldugundan bu yola basvurmus olabilirler.. iyi tabiki.
Alıntı: Originally Posted by hisse-gercekleri sonucta 23.08 den 150 bin lot birileri aldı.. borsadaki derinligi az oldugundan bu yola basvurmus olabilirler.. iyi tabiki. Bu fiyat taban oldu diyebilir misiniz hocam
Alıntı: Originally Posted by Fuat Demir Bu fiyat taban oldu diyebilir misiniz hocam bilemiyorum maalesef... cıkmak isteeyen gozunun yasına bakmıyor... 32 lerden 1 haftada 22 lere dustu.... birisinin daha canı sıkılır 23 lrden 13 lere getirir isterse tekrar 32 ye cıkartır para guc onlarda.... inş. hepimiz kazanırız.
Alıntı: Originally Posted by hisse-gercekleri sonucta 23.08 den 150 bin lot birileri aldı.. borsadaki derinligi az oldugundan bu yola basvurmus olabilirler.. iyi tabiki. sn hisse 23 den tahtada 150 bin gibi tek kalemde hızlı alış veriş gördüm.ama bunlar haberden hemen önce hareketlerdi.iyiye yorarız inş.
Hsbc kendi koyduğu 150000 lotu hemen geri aldı. Korkutmak amaçlı yaptı diye düşündüm ama bilemeyiz neyin döndüğünü. Ytd