Bitcoin 3,418..
Para yok huzur yok..dolar şortcularına çok iş düşüyor..:)
Printable View
Bitcoin 3,418..
Para yok huzur yok..dolar şortcularına çok iş düşüyor..:)
Tesbitte eksiklikler var..
Dolar neye göre değer kaybedecek..
Doların değer kaybettiği ortamda diğerleri ne halt edecek..Diğerleri 5-0 geriden geliyor..:)
Adamların bütçe açığı 1 trilyon dolara yaklaşırken hazine bonoları güvenli liman vazifesi görüp faizleri düşüyor..normalde tam tersi olması gerekir..:)
Aşağıdaki yazıya tam cevap yazmıştım ki senin yazıyıda gördüm..cevap ortak sanırım..ben karamsar adamım dostum..:)
Farketmez..zamanlamayı değiştirir..:)
Bu kadar borcun/balonun iki düşmanı var..birincisi büyümek ve faizlerin artmak zorunda olması..ikincisi resesyon ve küçülmek..fakat en iyisi askıda kalmak..:)
Bakalım ne kadar askıda kalınacak..baktın askıda kalınamayacak, ''buy dollar''..:)
Ha bizi boşver, para yok huzur yok..ben genel konuşuyorum..YTD..
Ha birde bence faiz arttırım işlerinin yavaşlatılması durdurulması mümkünde..büyük MB bankaları ciddi bir borsa çöküşü vs görmeden adım atmazlar sanıyorum..oluşturdukları balonların havasını yavaşta olsa almak zorundalar bence..ilk kurbanların işi zor gözüküyor..
YTD..düşüncelerimdir..
petrolün %5 degerlendigi bir günde sepet bazinda paranin %1.22 değerlenmesi. merkez sağolsun paraninda GDO lusu bizde artik
Tehlikeli sularda zaten sürekli müdahale ediliyor. Dün bir örneğini daha gördük.. aka Plunge Protection Team http://www.marketswiki.com/wiki/Pres...ancial_Markets