Printable View
Alıntı: Originally Posted by Koray Ohoooo Kafa gitmiş bizim yeni farkettim, önceki günde yanlış gördüydümm ... Kaş yaparken göz çıkarmayalım, Külliyen bıraktım ... "Yokk Artıkk"lık olmuşm haberim yokk :kahkah: Kusura bakmayın arkadaşlarr ... üstat yapma ya!!!! biz buradakileri hataları ile seviyoruz:(
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS üstat yapma ya!!!! biz buradakileri hataları ile seviyoruz:( Yook be yaww külliyen dediysem öyle değil, burada daha dikkatli arkadaşlar görev alsınn, hak geçmesin, diğer sayfalarda kendi çapımda devamm :)
Alıntı: Originally Posted by Koray Yook be yaww külliyen dediysem öyle değil, burada daha dikkatli arkadaşlar görev alsınn, hak geçmesin, diğer sayfalarda kendi çapımda devamm :) yarışmayada bekleriz :halay::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS yarışmayada bekleriz :halay::kahkah: :yes: Totoya devamm :)
https://www.facebook.com/search/top/...lanan%20reklam :kahkah::kahkah:
sir : 89329
Alıntı: Originally Posted by Koray Yook be yaww külliyen dediysem öyle değil, burada daha dikkatli arkadaşlar görev alsınn, hak geçmesin, diğer sayfalarda kendi çapımda devamm :) Ne hakkı olacak dostum, sanki millipiyango ikramiyesinimi teslim ediyon...:kahkah: Herkes hata yapabilir, göreve devam...:)
adestim : 93361