Ne yazıkki.
İnşaalah orda zarar etmez ky ler.
Ama sistem tamamen bunun üzerine kurulu.Ordada bir facia yaşanacaktır.
Mndrs te tavan oldu.Çok şükür orda vardı 3-5 bişey.
Printable View
mendeeres tutulur sn. knox nibas ta da operasyon geçen hafta başlamış gibi , benim ilkelerim var , alıp sattığım hissenin mutlaka ederi olmalı ben pirimli satmış olsam bile alan kişi geri gelişlerde sabrederse o hisse daha yukarı fiyatları görebilecek temele sahip olmalı... YTD
Aşğıda sn izcinin 12 martta sorduğum menderes için yazmış olduğu mesaj var. Ders niteliğindedir..İzni olmadan yayınlıyorum.Ne kada bilgili ve tecrübeli olduğunu anımsatmak vkulaklarını çınlatmak istedim.Kusura bakmasın.
İyi bir hisse. Yalnız risk faktörünü sevenlere. Daha açık şöyle ifade edilebilir;
A) Bir hisse vardır, iyi bilançosu vardır, sağlamdır, getirisi az olur, temiz olur, başın ağrımaz.
B) Bir hisse vardır, iyi bilançosu vardır, sağlamdır, fakat hantal dır, yatırımcının dikkatini çekmez, yıllarca sürünür.
C) Bir hisse vardır, iyi bilançosu vardır, fakat sağlam değildir, riskleri vardır, potansiyel de vardır, fakat bilanço hatırına risk alınır, fakat stres yaptırır.
D) Bir hisse vardır, kötü bilançosu vardır, sağlam değildir, fakat tarihi diptedir, teknik al der. tarihi dip hatırına yatırım yapan olur.
E) Bir hisse vardır, kötü bilançosu vardır, sağlam değildir, fakat spekülatif hareketler yapar, insanlar kumar çevirir.
A) Şişe Cam.
B) Silver-can
C) Menderes
D) Bimeks
E) Cemaş
Menderes; Bir hisse vardır, iyi bilançosu vardır, fakat sağlam değildir, riskleri vardır, potansiyel de vardır, fakat bilanço hatırına risk alınır, para çok kazanılabilir, fakat stres yaptırır.
Karar sizin.
Saygılarımla,
E hadi spek doğan grubundan vurgunu vuranlar gelip alacak mallarını fazla cimrilik yapıyorsun....
http://www.bloomberght.com/liste/ara...%9Fya+%C3%B6tv
TESK , ötv ve kdv indirimi talep etmiş...
Kitapci moral verecek bir şeyler karalasan keşke
E KDV indirimi konuşuluyor işte bundan daha güzel moral verecek ne bekleriz ki , patronlardan hayır yok
Olurmu çıkarmı ne dersin
Valla onu REİS bilir ,yalnız biraz fazla dillendirilse bile bizi son gördüğümüz zirveye taşır , hem o zaman sn.İZCİ bile döner forum şenlenir. Bu haliyle hissede hareket olmayınca yazmakta gelmiyor içimden.... YTD
Sn.izci üstadım bist te kustunuzmu nerelerdesiniz.