Geriye iş bankası ile satışa hazır kamu bankaları kalacak sanırım.. hani yerli ve milliydik? 🙂
Printable View
Geriye iş bankası ile satışa hazır kamu bankaları kalacak sanırım.. hani yerli ve milliydik? 🙂
Vay be dolar sen nelere kadirsin!
Orakçıların bankacılık yatırımından çıkmasını düşük bir ihtimal olarak görüyorum. Bunu da şöyle açıklayabilirim.
Orakçı holdinge baktığımızda aktiflerin çok çok büyük kısmı bankacılık yatırımlarından kaynaklanıyor.
Yani koyun holding gibi dengeli bir yapıya sahip değiller. Koyun holdingte bankacılık, rafineri ve sanayi nispeten daha dengeli. Rafineri son senelerde aktif dengesini biraz bozdu ama rafineriyi dışarı alsan yine de kalanlar ana omurgayı bozmaz. Kuvvet baki kalır.
Orakçılardan bankacılığı çıkartırsan geriye rekabetçi olmayan zayıf firmalar kalabilir. Bu da ana yapıya zarar verir. O nedenle bankacılık yatırımlarından çıkacaklarını tahmin etmiyorum.
ülker krızden önce fırtına geliyor tetbir almak lazım demişti yapılandırmayı yapmıştı
madem bankacılık sektörün de para çok neden satılıyor ?
bu arada bankalar mevcut kredi yapılandırmalarına yüzde yetmiş i gömmüş
ellerinda kalan yüzde 30 ne kadar yeni kredi dagıtabilir dagıtacagınıda riskli kişi ve kuruluşlara vermeyecektir
zira zaten yüzde 70 riskli
Satınalmacı geldi, abi dolar sekiz olacakmış, alayım mı diye. Kapıya kadar gelmiş geri çevirmedim. 3-5 ay tutarsan al dedim . Garip şekilde herkes buna kitlenmiş. Bir şekilde ya herkes kazanacak yada kurban olacak .
https://www.instagram.com/p/Bsu_pLiBE-U/?hl=tr
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faizler bu seviyelerde kalmaya devam ederse ortada ne orak kalacak ne de koyun.
Koyun demişken, futbol işine kendimi bildim bileli mesafeli duran aile son yıllarda fikrini ya da stratejisini değiştirip alaybostan takımında başkanlık koltuğuna oynadı ve aldılar.. bu hamlenin arka planını daha önceki hamleleriyle birlikte düşününce enteresan öngörüler geliyor akla 🙂
O aile hep futbolun içindeydi...Baba Rahmi KOÇ (Beşiktaşlı), rahmetli abi Mustafa KOÇ (Fenerli) ve Ali KOÇ...