Genel kurula siyah cenaze çelenk göndermek daha mantıklı çünkü bildiklerini okuyorlar.
Printable View
Genel kurula siyah cenaze çelenk göndermek daha mantıklı çünkü bildiklerini okuyorlar.
Spek tahtasina girersiniz, taban serisine yakalarsınız, hisseyi satmak gibi bir şansınız kalmaz. Bir sonraki operasyonu beklersiniz işte iki yıl önce girenlerin durumu aynen böyle oldu. Sayfalar dolusu kurumsal hikayenin arkasında yatırımcısına yasattiklari bu oldu.
Ben kafamda bir strateji kurdum, gerçekleşmedi, şu an bunun bedeline katlaniyorum. Basit bir varsayimla olan favok ve kira bedellerinin artışına yatırım yaptık. Piyasa riski ve şirket riski aynı anda vurdu. Sayın armadanin yasadiklari beni uzdugunu itaraf edebilirim. Kimsenin bir yatirimindan dolayı zarar etmesini istemem. Ben Ülker alıp bir kaç yıl önce az birzararla kendimi kurtardım, son hisse 20 den 180 kere gitti. Bu işlerin garantisi yok.
Arkadaşlar değerlendirme raporunda attastan alınan 2024 yılı kira bedeline esas gelir ve gider bilgileri, buna göre hesaplama yapınca çok farklı bir rakam çıkıyor. Sabit kira bedeli + 3,5 milyon doları geçen brüt karın yarisi seklinde, gerekli bilgiler degerleme rapaorunda anlayan biri farklı bir gözle baksın. Çünkü geçen sene de bu senenin tahmini vardı, tahmin farklı çıkınca baktım. Önemli bir sapma var. Ben mi yanlış hesapliyorun yoksa gerçekten hata mı var
Lotlar ky ve fonlarda olunca hiçbir grup, hiçbir spek giremiyor. Aslında düzgün bir tahta ama sahipsiz. Piyasa yapıcı altınları bozup dönüp alana kadar bekliycez
Favok tarafını bitirdiler. Varlık tarafını fiyatlayacak kadar piyasada para yok. Para olsa bile buna sıra zor gelir. 10 'a yakın temel olarak bundan değerli GYO var. Varlıkları kağıt üzerinde şirkete, gerçekte holdinge ait. Yönetin kurulunun geçmişi Avrupa faaliyetleri Afrika kabilesi.
Son çekilen döviz bazlı kredinin şartları nedir bilen var mı?Faiz oranı vadesi vs.
Bodrum oteli için vergi teşviği aldı,faiz oranlarının en düşük olduğu dönemde 2 yıl ödemesiz 900 milyon TL kredi aldı.Bunun üzerine kassada para da varken döviz kredisi neden?Bu son döviz kredisi bilançoyu altüst etti.Borçlu bir şirket haline geldi.Bodrum otelinin işletmesini de 2.5 milyon dolara attaşa peşkeş çekerse otel yatırımlarının bize faydasından çok zararı olur