Sn yuji yaptı
Yukarıda yazdı, linkini de paylaştı
Sn Dali45’te yapmış o da yukarıda paylaştı
Sorun kalmadı
Arkadaşlara teşekkür ederim
Printable View
ah kardeş mizah bir yana lise mezunu olup yaşadığı antalyanın haritada yerini bilmeyen, başörtüsü takıp son peygamberin kim olduğunu bilmeyen, osmanlıcı geçinip osmanlıyı atatürkün yıktığını sanan adamlar tanıdım ben bu hayatta: ) bunların sayıları hiç de az değil üstelik. sana yemin ediyorum geçen hafta ziraat şubeye yatırım fonlarımı satamıyorum blokaj konmuş diye gittim 50 yaşındaki müşteri temsilcisi 2-3 güne açılır panih yapma gardaşım yatırım fonu faizdir borsa gibi düşmez dedi: ) daha diyecek birşey yok. tanımadığım insanları varsayılan ayarda gerizekalı görüyorum artık ve bu çok yerde hayat kurtarıyor inan.
Paylaşayım arkadaşlar belki faydanalanan olur. Excel olarak indirip kullanabilirsiniz
https://docs.google.com/spreadsheets...f=true&sd=true
Bilmemek ayıp değil, biliyormuş gibi yaparak ukalalık yapmak ayıp. Herkes her konuyu bilmek zorunda değil. Otomobili kullanabilirim ama, motor veya kaporta işini bilmem .
İnternet işi de biraz öyle. Gençler daha fazla şeyi daha çabuk kavrıyorlar. Ben excel ' i kullanırım ama çok detaylı bilmem. O nedenle de kimseye detay sormuyorum. Zira uzaktan anlatsa da kavramam zor. O halde insanların zamanını da çalmak istemem.
Velhasıl , bilgi hazinedir. hoşgörü de içindeki malzemedir.
16 kurus kar yazdin sogandan...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz 1.5 lira yazdik kilosuna.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar herkese, 10 Kasım'da iki farklı bankadan eurobond borçlanma araçları fonu alım emri verdim(öğleden önce); her ikisi de alım 1, satım 3 gün valörlü; Vakıfbank'tan aldığım IPV bugün 14.30 da hesabımdaydı, fakat Fibabank daki FibaPortföy fonu valörü yarına ertelemiş; bugün 11.Kasım Amerika'da tatil imiş, o yüzden olduğunu söylediler.Emri verdiğimde her ikisinde de alım tarihi 11.Kasım idi.Bankadan bankaya değişiklik oluyormu, bilenler yorumlarsa sevinirim.
FIBA nin fonu bu ise FİBA PORTFÖY EUROBOND BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ)FONU
sikinti yok ogleden once talebiniz ertesi gun ogleden sonra takribi 14.30 da hesabinizda olmalidir. emri verirken kalani beklet mi iptal mi dediniz belki orada bir sorun oldu yada fon emirlerine girip kontrol edebilirsiniz