-
çebi yonetimi enkaz bırakarak gitmişiti.
yerine arat yönetimi geldi.
çebi adeta klübü iflasın eşığine getirmişti.
ya arakdaş çebi onlarca transfer yapmıştı.
hiç bu kadar vasat transferler yapılırmı ya.
onlarca boş vasat teansferleri yapan çebinin enkaz transferlerine ödenen çok yüksek yıllık kontratları hala devam ediyor.
çebinin yaptığı vasat transferleri yüksek maaşları nedeniyle hepsi elde kalmış durumda görüldüğü gibi.
yeni yönetim çebinin enkaz vasat transferlerini bir türlü göndremiyor.
zaten böyle vasat oyunculara bu paranın 5 misli maaş aldıkları nedeniylede kimse gitmiyor.
bu vasat oyuncuları alanda yok.
bjk çifliğinde kimden torpiili ise bu vasat transferleri gitmiyorlarda.
adeta çebi yeni yönetimin elini bağlamış durumda.
uzun vadeli yüksek maaş konratları halada devam ediyor.
elde kalmış bu oyuncuları girmedikten sonra kontenjan açılmıyorda.
vasat oyuncu elde kalmış durumda.
zorlama olsada bu vasat oyuncular anteramana cıkarım maaşımı alırım koro şeklinde diyorlar.
şimdiki arat yönetimi bu vasat oyunculara hala ödenen yüksek maaş konrtatların hesabını çebi ye sormaları lazım.
beceriksiz çebi yönetimi adeta vasat oyuncu ordusu elde kalan vasat oyuncu ordusu bırakmış durumda bir anda yönetimi bırakmak zorunda kalmıştı.
arat yönetimi çebiye gel kardeşim şu vasat oyuncuları hangi akılla kime danışıpta bu vasat oyuncuları alduın demesi lazım.
yada çebi 15 milyon avro versin bu kadar vasat oyuncuyu aldığı için
durum ortada 19 yabancı var elde.
12 yabancı olacak.
kim gönderecek bu vasat oyuncuları alıcı yok.
çünki piyasası olmayan vasat oyunculara bu astronomik kontratları 5 te birini dahi veren yok.
bu sezonda gittmiş durum.
en az çebinin vasat oyuncu ordusundan 9-10 oyuncu gönderilirse transfer yapılbilir.
imkansız bir durum ortada.
bjk çifliğinden bu piyasası olmayan oyuncular konrtatları bitene kadar astronomik maaşları alacaklardır.
anteman çıkarız maaşımızı alırız kovarsanızda cas tan daha fazlasıyla paralarımızı alırız diyen piyasası olmayan vasat oyunculara malesef transfer teklifi gelmiyor.gelmezde.
bu yılda şampiyonluk ımkansız.
kadron iyiyse şampiyonluk olabilir.
eldeki kadronun en iyi bu sene 4.lük olabilir.
kadro fb ve gs hatta ts ye göre çok zayıf kaldı...ytd
-
Kap açıklamasında bedelliden satılmayan payların tamamı satılmış sermaye güçlenmiş,zaten bugün 6.90 sınırına kadar hisse çekildi tahtacılar tarafından biraz daha toplandı 7.25 oldu peşi 7.10 altı,zaten 8 denemesi yaptığından çoğu oraya yakın okuttu,satılmayan paylar gündeme geldiğinde sert satış yedi...payları satın alanlar kaçtan satacak esas soru bu,bu adamlar iyi bir kar yazdırmadan bu hisseden çıkmaz...ytd.
-
kartalcı53
eldeki kadronun en iyi bu sene 4.lük olabilir.
kadro fb ve gs hatta ts ye göre çok zayıf kaldı...ytd
Peki geçensene 5 olan hisse neden 90 oldu varmı onun açıklaması,tamam vurguncu hırsızlar buna çöktü ceza aldı diyelim,arkasından sürükledikleri kyların durumu ne olacak ?
-
40/4=10 fiat bu olması lazım,tepe noktası 80 dersek yarısı 40 yapar,%400 bedelliye göre en az 10 üstü olması lazım,elde kalan R'lerin hepsi satılmış,bunları alanlar babasının hayrına almadıya,en azından %20 almaları lazım,buda hisse fiatına 140 oarak yansır buda 8.40 demek,ligin başlaması yakın bunuda pirimlerse alın size 9-10 arası bir yer,ha şunu derseniz 5 cıvarından nedensiz 80-90 gördü derseniz oda 3.5 yapar,bedelli yapıp sermaye güçlendirdiği için burayı görmesi zor,ama borsada herşey olabilir mesela çok sert düşüşler,şu an bu uzak nokta sayılır,belirli pirim yaptıktan sonra satma taraftarıyım temkinli olmak için,öyle uzun yatayım olmaz borsa,her zaman kedi mamak yemez,tavsiyem tenkinli olmaktan yanayım,ben pirim yaptıktan sonra bir hisse yarısını satıp diğer yarısı ile yola devam ediyorum,düşerse kar yaptıklarımı ilave ediyorum,bu model hep geçerli metottur bana hiç zarar yazdırmadı sadece kardan yedim,uzuncu demek seni up uzun uzatmak manasındadır...ytd.
-
8 üstüne attı bedelli sonunda,elde kalan R kısmıda satıldı,bugünde 6.50 :notr:
-
5 cıvarına yolculuk başladı,bedellilerde yok oldu,iyiki iyi yerden satmışız yoksa durum kelekti :notr:
-
5 cıvarından 90 yaptıranlara ceza kesilmişti,galiba şimdi onlar intikam alıyor,son vurgunuda 8 yaptırdılar oradanda vurdular,şimdi keyifle düşüşünü izliyorlar,3-5 kuşluk hisseyi nedensiz 90 tl yaptırdırsan olacağı budur,bide üstüne bedelli :whistling:
-
5-0 cimbomu yendi,eh artık tavan mavan gider artık :kmk: