almanya, kendi sahasında makedonya'ya 2-1 yenildi
alman milli takımının tek golü ilkay gündoğan'dan, makedonya'nın 2.golünü atan ise eski fenerli elif elmas.. corona'dan beri avrupa futbol coğrafyası resmen terse döndü :)
Printable View
almanya, kendi sahasında makedonya'ya 2-1 yenildi
alman milli takımının tek golü ilkay gündoğan'dan, makedonya'nın 2.golünü atan ise eski fenerli elif elmas.. corona'dan beri avrupa futbol coğrafyası resmen terse döndü :)
Evet şu an 4 yıl üstünde kendini geri ödeyen şirketler pahalıdır.
Buna rağmen ucuz bir sürü şirket var!
Fk geçtim, batsa el konsa her şeyi satılıp kalan para hissedarı teslim edilse, dohol için, elime 5 lira saymaları lazım. Fk filan değil bak. Bugün batsın ve el konsun. İştiraklerinden yarısı bedavaya yarısı da ederinin yarısına gitsin. Hisse 3.3 lira.
Fk değil hiç bi faaliyet göstermesin kapatsın dükkanı gitsin. 5 lira. Hesap matematik bitti hadi hulk mulk batık hadi onun bunun borcu var o var faiz yüksek her şey ok. Ulan 5 lira var 5, 5 lirayı 3.3 e satıyor adam millet de almuyor iyi mi :)
Muhajajajaja. Kafayı yiyorum aldıkça alıyorum valla alma diyorlar biraz daha alıyorum. Herkes kendi hesabını şey etsin.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emin değilim; yaptıkları yapacaklarının teminatı olduğuna göre %25'e de çıkarabilirler dolar biraz daha azarsa... bizdeki eksi rezervle her şey mümkün... yurt dışında en geç 2 sene içinde faiz arttırımları başlayacak, bence o kadar süreceği de şüpheli bu emtia fiyatları böyle giderse... ondan sonra zaten mecburen arttıracak bütün MB'ler faizleri enflasyon ateşini hissettikçe...
En iyi ihtimalde bile aşağı indirebilecekleri mesafe kısıtlı...
Velhasıl her yerde bu tür değerlemelerde 10 yıllık faizler üstüne risk primi ekleyerek kullanılır... Siz bu yönetici kadroya rağmen çok iyimserseniz 19 üzerinden 3-5 puan indirim yapıp üzerine keyfinizce belirleyeceğiniz bir risk primi ekleyin, hesabınızı öyle yapın...
Ben 2008 krizinde 1 fk'dan hisse aldım... şaka değil, 1 fk... önceki seneki karına düşmüştü thy'nin değeri...
ama 3 fk'da da ucuzdu... ordan da almıştım... 2 fk'da da ucuzdu.. ordan da almıştım... uçakları topluyorsun çıkarıyorsun olamaz bu fiyat diyorsun, her aldığımda kafayı yiyordum...
yani ucuzun sonu yok...
kaldıraçlı işlem yapılmıyorsa, para çoksa, o paraya kısa vadede ihtiyaç yoksa bu strateji para kazandırıyor... uzun vadede...
viop'ta bu şartlar pek geçerli değil...
Doğan holdingi 44 krş tan alıp 1,94 satmıştım,güncelde benim için pahalı.
Sabancı holding Doğan holdingden her bakımdan daha iyi ve daha ucuz.
Sabancı'nın banka riski var diyorsanız Doğan holdingin yatırım bankası bu sene faaliyetine başlıyor.
Unutulmamalı, Doğan holdingin iştirak satışlarından kasasına 1,1 milyar dolar cıvarı para girmişti, güncelde bu paranın üçte ikisi kasadan çıktı,bu paralar nerelere gitti arada bulasın?:)
Portföyümde bu şirketlere ait hisse senedi yoktur.
ytd.
Ben tek tek hisse tartışmasına girmek istemem burda, yeri de değil zaten...
Tek dediğim ucuz/pahalı analizlerinde faizlerin nerelerde olduğunun ve üstüne eklenecek borsa risk priminin unutulmaması gerektiği... Yoksa herkes kendi hesabını en iyi kendi bilir; akıllar pazara çıkarsa da herkes kendininkini alacaktır muhakkak...
Anlıyamıyorum, anlamak için soruyorum. Böle bir mantık var mı? O zaman 3-5 kat artmış HER hisse pahalı mı? :)
Deva 2020 de 7TL idi, çok ucuzdu. Şu anda 30TL...hala ucuz! Şise de net ucuz. Şu borsada ederinin altında olduğu tartışılmayacak hisselerden biri bence...
Ismen'e de aynı muameleyi yapmışınız. Şurdan şuraya gitti diye. Kaçtan geldiğinin hiç önemi yok bence. Fiyat kaç şu an? 15.70...Ucuz mu? Yeappp. Ismen bana göre önümüzde ki yıllara damga vurur. Kaç kat artmış olursa olsun, ucuz...