Ben de müsaadenizle bir fikir belirtmek isterim, yabanci yüzde 60 da iken mali öldürmeden goturmezdi herkes dip fiyattan satacak bunlar alacak sonra aynı hikaye
Doğru bazı şirketlerin uzun yıllar edeceği karlarda satın alındı ve esasen pahali olanlar var kesinlikle ancak fiyatı kasasındaki para ve malın 1/4 u olan şirketler de var.
Bu yanlış fiyatlama ne olacak.Bence mesele yüksek faiz problemi, bu kadar yüksek faiz olmasa , her şekilde bir sonuç bulunurdu.
Şu an ne olur anlamak zor ama gerçek dip için de bence dolar bazında bakmak lazım dolar bazında bakmadan 8500 altı falan demek oldukca yanlış .
Ayrıca asgari ücrete bakın, daire fiyatlarına bakın orada çöküş de yok otomobil fiyatları da durmak bilmiyor satılıyor mu evet satıyorlar da (.Bence çokus olacaksa küresel çöküş olmalı Almanya'da ABD ye mal satamazsa Mercedes fiyatı ile Dax endeksi de düşmeli.) Dow da cokmeli o zaman ..
Şimdi o zaman şirketler de burada duramaz tek mesele faizin tatmin etmeyecek düzeye gelmesi.
Naçizane fikrim burada çok tecrübeli arkadaşlar var ben de bir hariçten gazel okumuş oldum kusura kalmayın.
Not: bende bir kaç dümbük yüzünden borsada takılanlar grubundayim yaklaşık 6 aydır benim danışman beni arayıp eurobond aldırmaya çalışıyordu geçen ben dedim sabit fikirli adamım degisimem beni arama :)