Sevgili dostum
Bilgilendirme icin tsklr
Ben de bir bilgi geceyim
Tacirlerle gorustum
Tacirler hesabi isbankasindan acilabiliyormus ama enaz 500k paraniz olmasi gerek dediler...ilgilenenlere duyrulur
Printable View
Fon tablosu bugun gucellenmedi
Bi sorunmu var acaba
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bütün paranız valörlü fonlarda olmayıp bir kısmı likit fonlarda olsa fon geçişini bir günde yaparsınız. mesela aynı anda 50 liralık acc satışı verirken likit fonumu bozdurup yine aynı zamanda 50 liralık tcd alışı girerim ve yarın sabah itibarıyla fon geçişimi tamamlarım. acizane düşüncem, portföyünüzün en az yüzde 35'i likit fonda olsun. olsun ki bir gün içinde bir fondan başka fona geçiş yappın.
zor bir karar oldu ama acc'ye veda ettim. yine güzel gidebilir ama güven kalmayınca olmuyor. yükselişlerde tcd, düşüşlerde acc sıtratejimin ikinci ayağında benim açımdan sıkıntı oluştu. şu an yüzde 37 tcd'deyim. yüzde 32 acc'ye satış verdim. olası düşüşlerde, mesela 105 civarı endekste olabilir bir miktar daha tcd alıp uygun yerlerde yüzde 37'ye dokunmadan satmak şeklinde farklı sıtratejiler düşünebilirim. ya da opb gibi bir değişkenle portföyümü çeşitlendirebilirim.
şöyle duruma bakıp farklı arayışlar deneyeceğim, bol kazançlar.
Onemli olan o degil ustadim
Onemli olan hisseyogun fondan cikacak para
Likittekini bir yere sokmayi dusunmeyin
Simdi diyelim borsa bir anda eksi 3 yapti ve haberler iyi degil ve elimdekini cikmayi dusunuyorum...
Elimde likit olani dusunmuyorum o saglamda
Batani kurtarmak adina diyordum