Mafya'nın bile sempatik geldiği anlar işte... Normal...
Printable View
Bunu niçin yapıyor kutuplaşma tek yolu,
2023 seçimine kadar bu yol izlenecek iç siyasette ,
2023 seçiminden önce dış siyaset daha önem arz edecek ,
Dış siyasette Mısır,Suriye, İsrail le görüşmeler yapılıyor dış ilişkileri üzerinden ,
En büyük koz Bıden olacak , bakın bugun bir haber okudum Bıden mavi akım projesinde olan şirketi yaptırım kapsamından çıkarmış Putinle görüşme öncesi atılan adım ve Avrupaya karşı yapılan jest diyelim RTE de ile yapacağı görüşme öncesi al gülüm ver gülümler oluşursa dış siyasette farklı şeyler konuşuyor olabiliriz bu yüzden 2023 seçimine güçlü girmek isteyen Hükümet görücez buda dış siyasetle olacakdır.
Teknik konularda CDS,Dolar/TL ,yatırım hikayeleri,jeopolitik gündem oraya bağlı.
Yaw hala halk diyorsunuz..
Burası anadolu toprakları..
Biraz tarih ..Allah aşkına..
Eğitimsizlik cahelet hurafe adam sendecilik..
Yukarıda minik bi örnek verdim..8-10.000 maaşı var ihaleler den cukkası var..
İkide bir gelen abuk subuk faiz indirimlerinden ev alıyor 1 senede yüzde 30 40 değerleniyor..
Sabit faiz ile 2 sene içinde kuşa dönen ödemeler ile zenginliğine zengilik katıyor..
Millet araba alıyor 5 sene biniyor aldığı fiyatın yüzde 50 üzerine satıyor..
Bir kısmı zaten dolar da oh ohh reis suyundan da koy diyor..
Halkın keyfi gayet bi yerinde..
Covid dolayısı ile havadan virüs , pardon nem kapanlar ciddi bir birikim yaptılar..
Şu yasaklar bi bitsin o aç halk!!! fiyat bakmadan yağmalayacak tatil yerleri cafeleri falan...
Bankalar sağlam duruyor gibi bir görüntü var benim penceremden..
HALKB ve Biden diyorum gerisi hikayeeee...Ona odaklanın..
Muhalefet her ne olursa olsun itidali korumak zorunda.
Şimdiye değin de korudular. Allah onlardan razı olsun.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
İmaj hiçbir şey, susuzluk herşey... yağmur yağmıyor yağmur yok, ondan mütevellit su da yok, yabcak bişii yok
en iyisi mi yağmur duasına çıkalım gundwane abi :)
Bay Meral:kahkah::kahkah::kahkah:
https://i.imgyukle.com/2021/05/26/O8Orvv.png
dün yaşanan 50 puanlık (eski sistem 5000 puan) derin satış tekrar oyun kurduğum bandın ortasına doğru çekti..
daha oncesinde 1500 lü seviyede 8-9 gün oyalanmıştı ve dün satış geldi.. yani opsiyon mantığı açısından tekrar öğütme mekanizması başladı.. ay sonuna kadar 1450-1550 arasında kalması en ideali benim için.. dün yaşanan satış açıkçası tek yön poz alındğında oluşbilecek tehlikelere güzel bir örnek marjin hesaplarında..