X Haber
@xhaber_
·
3d
SON DAKİKA | Savcılık, Özgür Özel'in Genel Başkan seçildiği CHP Kurultay'ı hakkında, 'şaibeli olduğu' iddialarına inceleme başlattı.
Printable View
X Haber
@xhaber_
·
3d
SON DAKİKA | Savcılık, Özgür Özel'in Genel Başkan seçildiği CHP Kurultay'ı hakkında, 'şaibeli olduğu' iddialarına inceleme başlattı.
ben öncelikle anayasa değişikliği ile RTE ye yeni dönemde aday olabilmeyi ve de ilk turda en yüksek oyu alanı seçtirebilmeyi getireceklerini düşünüyorum. Bu durumda da muhalefeti parçalayıp birden fazla aday çıkartılmaya çalışılacağını düşünüyorum. Buna en uygun aday da Yavaş olur, imamoğlu aday olursa eğer. İyi parti, zafer vb milliyetçi bloğun adayı da o olabilir.
Hafta sonu 11170 dip olarak belirlemiştim..gelmiş..11220 üstünde kapanış yapmazsa bir tur daha satabilir..220 üstünde tekrar 330 atağı şansı var..
muhafazakar zihniyeti hala tanımamışsınız ülkede
imamoğlu ile yavaş beraber seçime girdiğinde
erdoğan ilk turda ikisine de 15 puanlık psikolojik fark atacaktır, kimisi önemli değil dese de
ikinci turda imamoğlu diğer aday olursa mansur taraftarlarının yarısı erdoğana oy verecektir..
Piyasa Gündem âÅ“°
@PiyasaTurkiye
Maliye kayıtdışı çalışan doktorların peşine düştü.
Muayene, estetik ve cerrahi operasyonlar ile diş tedavisi gibi işlemlerden gelirin beyanlara yansımadığı belirlendi.
3 bin 663 serbest çalışan hekimin 13 milyar liralık hasılatını kayıt dışı bıraktığını saptadı.
İncelemelerde, saç ekiminde 69 milyon liralık hasılatın gizlenerek yıllık gelirin 7 milyon lira, 53 milyon liralık gelirin gösterilmeyerek 6,5 milyon lira olarak beyan edildiği belirlendi.
Mansur Başkan
@MansurBaskanxTr
·
4s
��Mansur Yavaş;
��Yapılabilecek En Erken Seçimde Çok Büyük Farkla, Türkiye'yi Eski Ayarlarına Döndürecegiz.
��Amacımız; Türkiye'nin Çöken Bütün Kurumlarını Tekrar Ayağa Kaldırıp, Cumhuriyet Ayarlarına Döndürmektir.
��Bu Güzel Vatanı Bize Emanet
Eden İnsanlara Borcumuz Var!!
https://x.com/MansurBaskanxTr/status...37581246181652
Geçen hafta burada belirttim kendi aralarında oturup konuşup halletmeleri gerekli diye nitekim 3 lü bir araya gelmiş , 2 aday mevcut madem eski parlementer sisteme dönüş isteniyor İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı için yarışır Mansur beye de protokol imzalanır Başbakanlık verilir.Bu konuşmasında o yöne kaydığını düşünüyorum , daha güçlü birlikle ortaya çıkılıp bölünme olmaz.