5 lt palet teneke 7400 olmus 18 lt de yakinda guncellenir 2 hafta onceye gore %18.4 artış. Bntasa da fiyat sorduk bakalim dönüş olacak mi?
Printable View
Tahtada da bir 4 tl savasi var umarim ustunde kapanis olur da yarina daha umutlu bakariz:)
Gönül işte...Ota da konuyor b.ka da...
6 ay önce BNTAS lanetini 3,60 dan alacam diye, 20,30 dan sattığım,
CEMTS şimdi 31,58 den işlem görüyor...
Bu lanetli 4,00 tl olayım mı...olmayayım mı??? savaşı veriyor.
İnsan baktıkça hayattan soğuyor...
6 ay bu, amk boru değil...İnanıp para bağlamışsın, karşılığı yok.
Adamlar şirket içinde ''İdari personel tesisi'' kurmakla meşgul.
Yine yazıyorum bu şirketin değeri bu değil...
Ama haramiler ve başındaki zat böyle istiyor.
Endeks bir haftada %8,5 artı...tahta 3,95 den, 3,98 olmuş.
Çok olmuş yarısını geri alın...:vk:
YTD...
Teknik olarak bence gidisat olumlu bu ay aylik olarak en yuksek kapanışı yapacagimizi düşünüyorum umarimda oyle olur. Hatta bu ay zirve tazelemesi de teknik olarak beklenebilir. Bizim icin 3. ceyrek belirleyici bu da ekim sonu kasim basi gibi olacak. Surda kalmis 4 ay. Kur cok degizmezse sirketin 3. ve 4. ceyrek kar oranlari benzer geliyor. 3. ceyrekte ciro ve kar artışı bekleme nedenlerimden ilki yapilan zamlarin ilk ceyrekte satisa yansitilamamasi bunu trakya ile yapilan anlasmadan anliyoruz. İkinciside bu sene aycicek ekimine yogunlasilmasi. 2. ceyrek 130-140 ml 3. ceyrek 170-180 ml civari ciro beklentim var. Yillikta 600 ml ciro beklemek mantiksiz olmaz heralde. Hayirlisi bakalim bakkal hesabimizi yaptik bekliyoruz. En fazla kasima kadar kasar ve sonrasinda hareketlenerek 2023 te temettu verip hareketi sonlandirir diye düşünüyorum. Evdeki hesap carsiya uymuyor çoğu zaman bunu da belirtmek isterim :)
Emmi ne tekniği ya. Ne temeli yahu. Yahu şu teneke fabrikasını bugün kurmak istesen hisse başı 20 liraya kurarsın. Isler patladı ihracat patladı gıda firmaları ihracata mal yetiştiremiyor 4 lira ne abicim çek 10 liraya gene mal vermeyiz biz de belki veren olur.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söylemesem patlarım...
Ne yalan söyleyeyim,
Bugün bu lavuğun tavan olacağını düşünüyordum.
:kahkah::kahkah: Sinir sistemim bozuldu amk...
YTD.