İki gündür ISFIN ın yaptığı hareketleri bizimkinden beklerdim aslında. YTD
Printable View
İki gündür ISFIN ın yaptığı hareketleri bizimkinden beklerdim aslında. YTD
şu anda tahta çok zayıf duruyor. Satıcılar aktiften vermeye başlarlarsa 1.29 kademesine kadar aşağı basabilirler. Alışta bekleyenler sanırım organize idiler, bir anda ortadan kaybolmaları ilginç oldu, biraz da kendilerini açık ettiler! Umarım, aynı şekilde satışdaki emirlerini de iptal ederek kapanışa doğru yukarısürerler!
1.38 ve 1.39 kademelerinde boşluklar vardı 1.38 dolmuş gibi, 1.39 u da doldururlarsa daha yukarı atabilir. YTD
Yine yanlissin eğer kağıt gidecekse birilerinden mal varda gitmiyor satılmaya zorluyor digelimki 150 e 10 milyon koydu çağrı gelecekse onu hemen alır .
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım haklısınızdır. Şu anda 487 bin lot alış, 2.3 milyon lot satış var. Eğer satışlar sadece kağıdı satıcılı gibi göstermek için girilmemiş ise, aktifleşmeye başlar ise kötü olur. Ancak bu kadar dengesiz alıcı-satıcı oranı olan tahtanın normalde sert aşağı gitmesi gerekirdi. Ancak aşağıya da salmıyorlar!
Alıntı:
şu anda tahta çok zayıf duruyor. Satıcılar aktiften vermeye başlarlarsa 1.29 kademesine kadar aşağı basabilirler. Alışta bekleyenler sanırım organize idiler, bir anda ortadan kaybolmaları ilginç oldu, biraz da kendilerini açık ettiler! Umarım, aynı şekilde satışdaki emirlerini de iptal ederek kapanışa doğru yukarısürerler!
bu yorumları bilinçli olarak yapmıyorsanız eğer doğru yorumlamalar yapmak için yorum yapmadan önce bir müddet daha tahtayı takip etmenizi öneririm.Alıntı:
Şu anda 487 bin lot alış, 2.3 milyon lot satış var. Eğer satışlar sadece kağıdı satıcılı gibi göstermek için girilmemiş ise, aktifleşmeye başlar ise kötü olur. Ancak bu kadar dengesiz alıcı-satıcı oranı olan tahtanın normalde sert aşağı gitmesi gerekirdi. Ancak aşağıya da salmıyorlar!
bu rakamlar cagri fiyatina gore cok ucuz kaliyorken ky cok rahat mallanabilecekken acaba spek mi ne yapacagini bilmiyor yoksa demirorenler mi? ..
yarısını salladım bu ipnelerin napca belli olmaz die ytd..