iyiki değişmiş.
geçen sene almanyaya bir ödeme yaptım 300 tl gibi bir paraydı. sanırım tam hatırlamıyorum neredeyse yarısı masraf ödedim işbank.
paypal kapattılar malum.
Printable View
Sayın cauti siz bildiğim kadarıyla 5 günlük ema ile 22 günlük ema nın birbirini aşağı ya da yukarı kesmesine göre short aç ya da short kapa yapıyorsunuz. Peki sadece short kapa yapmayıp 5 günlük ema 22 günlüğü yukarı kesince ilave long açmayı tavsiye eder misiniz. Bir de günlük ema geç sinyal veriyor saatliğe ya da 4 saatliğe göre yapsak uzun vadede daha mı riskli olur fazla sinyal gönderdiği için. Bir de viop long short komisyon nedir?
Hisselere ilave olarak, güçlü trendlerde long da açılabilir...ben yapıyorum zaten.
Ancak, bu işin sonu yok...hedge dışında işlem yapınca, o zaman vadeli işlem ağırlıklı bşr portföye de dönebilir iş...bu tamamen kişinin kendini nasıl konumlandırdığına ve başarı durumuna bağlı.
Daha hızlı sinyal veren bşr sistemle işlem yapmak da tercih...daha çök sinyal, daha çok işlem demek bu...işim bu, akşama kadar piyasayı takip ediyorum...ben bile tercih etmiyorum bunu.
Yıllık ve geçen yılın üç aylığına göre NET KAR,FAALİYET KARI ve SATIŞLARINI arttıran şirketler. (Alıntıdır)
AEFES
AGYO
ALGYO
ANACM
ARENA
ARSAN
ASELS
ASUZU
BRISA
DEVA
ETYAT
EUKYO
EUYO
FROTO
GEDIK
GOODY
IHGZT
INFO
IPEKE
ISMEN
KARSN
KOZAA
KOZAL
KRONT
LOGO
MPARK
PGSUS
PRZMA
RYGYO
SELEC
ULKER
USAK
VAKKO
faydası olabilir
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=800012155
Selamlar petrolün bu kadar düşmesi borsamızın güzide şirketlerini nasil etkiler ?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.