Ben Kamuran Bey'i yakından takip ediyorum iyi bir temel analiz cidir. Zararda değildi %100 ün üzerinde kazanmıştır. Büyük ihtimalle benim gibi, kısa vadeli hikayenin iyi kötü fiyatlandığını düşünerek ayrılmıştır
Printable View
hayırlısı diyelim dostum....temenni ediyorum ki herkes nasibi kadar bu hisseden fayda görsün...beklentileri ile ilgili henüz bir somut gelişme veya haber gelmedi...gelinceye kadar çıkışına devam etmesi gerekiyor düşüncesindeyim...borsada beklentiler alınır ,gerçekler satılır...henüz gerçekleşen bir şey yok...
beklentileri gerçekleştiğinde egegübrenin ederi 1-3 milyar dolar olmalı diye fikir yürütüyoruz...buda borsa fiyatı olarak 340-1020 tl lik fiyatları işaret eder...olur mu ?? biz bu ihtimali bekliyoruz arkadaşlar...olursa şu anki fiyatlar çok komik kalacak...
bazı temel analizci arkadaşlar bu günü değerlendirerek bir fiyata ulaşırlar...kimileri de gelecekte yapabileceği işe göre kafalarında bir fiyat ederi bulurlar...egegübrenin aldığı vinçler , ileride artacağı eleçleme kapasitesi bile şimdiki fiyatının çok üzerinde olmalı...
diğer özel beklentilerini hesaba katmadan bile bence buraları çok ucuz...ama sonuçta herkesin razı olacağı bir fiyat var...kimi 5 kademeye ,kimi %5 e ,kimi %50 ye kimi de bir kat kara fit oluyor....kişiden kişiye değişiyor istekler...
geçmişte jantsa, brlsm,gesan ,atatp gibi hisselerde 3-7 katlık kazançlara alıştığım için açıkçası buraları beni kesmez..bu kadar beklentiye bu primi az görüyorum...bakalım bizim nasibimizde neler olacak ?? kendim için sabır sabır sabır diyorum...
Bir gün tavan ertesi gün yavan
Bürüt takasa girmek için uğraşıyor