Originally Posted by
Maximetu
Gorusebilecek kim varsa gorustum diyeyim ortak buna Haydar Bey de dahil , ne yazistin ettin diye sormayin ozel yazismalar burada dokemem ama sunu diyebilirim ki su ana kadar sirket hakkinda tahmin ettiklerimiz kafa yordugumuz konular teshisler ve tespitler dogru o yuzden mailleri arttirin baskiyi arttirin hirsizlara , benim 3-5 lotumla verdigim savasi siz de verin , yoksa bu sirkette koyun gibi fiyat odakli olursaniz daha cok ralliler kacar paralarimiz erir . Benim bu sirkette koydugum miktarin artik bir onemi kalmadi , cunku eridi para ama benimki artik bir namus meselesine dondu , sirketten herhangi bir beklentim yok tek amacim bizi soyan hirsizlari cumle aleme rezil etmek , genel kurulda kalabalik bir toplulukla organize olup o tekfen toweri baslarina yikmak . Su anda ulasabilecek kim varsa ulasiyorum ki butun pislikleri bir bir bilsinler . Haydar Bey e detayli bir hirsizlik listesi attim , donen dumenlerden bahsettim , kucuk yatirimcilar teknik analize bakip kagit gider mi gitmez mi pesinde fiyat odakli akillari ancak soyulduktan sonra baslarina geliyor . O yuzden buyuk oyunculara ulasiyorum , yoneticileri ve bu pislige bulasmis herkesi bu sirketten gondertcem kararliyim .Gerekirse patronlar gidecek , yok oyle milletin emegini goz gore gore calmak hesabini verecekler. Siyasi baglantilarimi da devreye sokacam gozu kararttim artik ,isterse 100 tl olsun 200 olsun fiyata gun icinde bakmiyorum bile o santiyede calinan paralar ya donecek ya donecek !!! Bunlar zannediyorlar ki biz calariz millet pes eder satar eder , ama sert kayaya carptilar ben ve benim gibi 4-5 ortak isi namus meselesine cevirdi . O yuzden fiyat odakli olmayin bu organize ceteye gerekenleri yazin sosyal medyada hepsinin nasil tek tek hirsiz oldugunu yazin , bu insanlar icin para kadar itibar da kiymetli , saygin is adami /kadini sosyal sorumluluk projelerinin aranan isimlerinin ne oldugunu bilsin insanlar . Ben bunlarla ugrasmam diyene de saygi duyarim ancak ugrasmazsaniz bunlar bu sekilde calmaya devam eder bu sirkete koydugunuz miktar gun be gun enflasyon karsisinda erir . Bu sirket su anda ayni Gamanin batmasi gibi kasten batiriliyor bunu bilin