Bankaların puan olarak katkısı yüksek yoksa demircelik havacılık sanayi daha iyi prim yaptı
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Bankaların puan olarak katkısı yüksek yoksa demircelik havacılık sanayi daha iyi prim yaptı
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sayin kar cok fazla bilgi ve tecrubem olmamasina ragmen iki farkli sekilde okuyorum. Bir tanesi 2015 sonu 2016 basinda TOBO nun omuzu 2017 basi dip sonra omuzun sag tarafi olacak sekilde bir yukselis. Eger bu olursa bir duzeltme ve sonrasinda diger omuzun olusmasi olarak gerceklesebilir.
Bir de 2014 den baslayan bir TOBO goruntusu var ki gene 2017 basinda olusan dip. Eger bu olursa da 2018 in basina kadar bir yukselis (4 cent civari) sonra keskin bir duzeltme ile sag omuz calismasi ve sonra da ver elini dolar bazli zirve.
Cizim yapip yapistiramadigim icin karisik olmus olabilir onun icin kusura bakmayin.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Hocam,
Kusura bakmayin, anlayamadim yazinizdaki ana fikri. Ilk aklima gelenleri siraliyorrum:
Yazici, Asels, Trakyacam, Pegasus, THY, Anacam, Eregli, FORD, Tupras, Petkim, KRDMD, hatta Teknosa bile yukseldi. :oleyo:
Baska sektorlerden kastiniz nedir tam olarak?
Selam ile,
freesky
Selamlar Dostlar,
BIZIM le hic ilgilenen oldu mu acaba? 50% bedelsiz geyigi var hissede. KHY lari avlamak icin cok guzel bir bahane. Kac sene sonra, hala TL bazinda halka arz bedelinin yari fiyatina islem goruyor. Alip, bedelsizi verdigi gun KHY'lara devretmek nasil bir proje acaba diye dusunuyorum. Tamam, pek vicdansal degil bu durum ama, BIST'ti Altili Ganyan bayii gibi goren yuzbinlerce kHY icin de yapacak baska birsey yok. Sabah alip, aksama tavandan satma derdinde herkes. Bunu siz yapmasaniz baskasi yapacak, KHY'larini parasi ortada mi kalsin yani....:kahkah: :kahkah: :kahkah:
Ancak su da var ki, bu alemde hep iki ihtimal vardir, bunu da dikkate almak lazim. Hatta tahtanin kapanma ihtimalini de sayarsaniz (BIZIM e ozel degil bu durum, her hisse icin var bu ihtimal), uc ihtimal de diyebilirz, yazi, tura nin yaninda, dik de gelebilir yani. :)
Bilancosuna bakan oldumu acaba? 20 milyon zarar ilk uc ayda, 40 milyon odenmis sermayeye karsilik. Biraz abartmislar sanki. Ancak, TEKNOSA ornegi daha dun gibi aklimda. Sacro Hocayla onca muhabbetini yaptik, ama almadik. 3 TL idi kagit...Trakya 1,500, Pegasus 11,. Yazici 10, Petkim 3500, Ford 30. Geyigini yaptigimiz kagitlarin yarisinda islem yapsaymisiz..... :oleyo:
Sacro Hocam, bedelsiz gaziyla 18 e kadar gider mi bu eleman, ne dersiniz? 50 % cepte mi?
Ver mehteri, veeer.....
Sakin ola ki, benim lafimla gaza gelmesin kimse. Belki zarardan kara gecerse gunun birinde, o zaman daha makul gelebilir. Elimde yok. Sagdan soldan bilgi asirmaya calisiyorum...
Kel melhem bulsa.... Anladiniz siz onu.
Vesselam,
freesky
#Ichimoku (#senkospanB #kijunsen) birbirine yakın olan hisseler.
Daralma sıfır olan tam kesişim
yeşil=kijunsen
kırmızı=senkospanB
https://pbs.twimg.com/media/DFUcsnjXcAA61T7.jpg
#GoldenCross yakınlık
https://pbs.twimg.com/media/DFUeHcGXsAA_lvp.jpg
:D
ya o değilde yıl başında 80 bin üstünü 2017 de beklemiyordu hiç bir kurum :D
her yerimle gülüyorum. :D
bu rally yi hiç kimse öngöremedi ben ona hayret ediyorum.
sadece ben ve bir kaç kişi öngördük. bizdemi bişey var. yoksa diğerlerinde. :D :D
Ben 72 bin endekste tek bir analiz yaptım. ve tek o analizle çok iyi para yaptım çok şükür. Ve şu an gelinen nokta o analizin sadece 3/2 si.