evet bugün vur kaç yapanlar kazandılar.
Printable View
evet bugün vur kaç yapanlar kazandılar.
Sportiflerden sadece bu satıcılı,adamın ismi karga sipor yani manipülasyona açık şirket,avcıları devamlı fırsat kollar,zamanında tayfur havutçu el atmıştı,şimdi onların elemanları işbaşında,ceza yeseler bile bu hissede oyun bitmez,işte ondan limoni,alınırmı bana göre alınır şimdi kadroda iyi buralar onun için sakız yeri sayılır...ytd.
benim senaryom olası sert bir yukarı ve sonrasına düzeltme yaptıktan sonra başlayabilir.. 55 günlük pembeyi 2 defa yokladılar.. 24 Nisandan bu yana ilk defa dikkat çeken bir sinyal gönderdiler...malsız çulsuz izlemede..
https://i.hizliresim.com/m98wlkl.png
Noldi,sana noldi hamsi sipormu oldin,var bir mok işler çözmüş değiliz,çünkü bundaki mafya vari büyük yatırımcılar var,adamlar maşak geçiyorlar,baktılar başarı yüksek baskı kuruyorlar ellerindeki malı almak için,zaten bu mafya bozuntuları SPK tarafından yasak getirdiyse,mutlaka içinde uzantıları vardır,zaten düştüğü yere kadar düştü,geçensene nedensiz çıkmıştı,bu sene nedeni çok,neyse bekleyelim bakalım tekrarında çorba parası çıkacakmı bakalım,7.20 cıvarına demir atmış durumunda :plc:
Bofa tahtanın içine zıçtı milyon olarak satış yapıyor,ama alıcıda var,izleyelim bakalım...kim bu bofa derseniz ABD kökenli kurum,sahibi Amadeo Giannini,bütün dünyada yğksek hacimli alım,satım yapan kurum, BofA tarafından kullanılan gelişmiş algoritmik ticaret sistemleri aracılığıyla yönetilir.yani akıllı zekalı robotlar işbaşında,biz bunların yanında toz tanesiyiz,biz en fazla 100.000 tl ile işlem yaparız adam milyon vs,düşünüyorum,bu hissenin içindeki çakallarlanda irtibatı varmıydı acaba !!!
7.62 yaptı 7.35 oyalanıyor,sabah açılışta 7.12 idi,GS ok gibi fırlaması buna doping oldu,oda 7.89 yakmıştı,bekleyelim bakalım,bundan %50tekrar boşalttım 7.50 üstünden,böyle iyi gidiyor...ytd.