sanki çok iyi bilanço açıklayacaklarda son güne kadar bekletiyorlar
Printable View
sanki çok iyi bilanço açıklayacaklarda son güne kadar bekletiyorlar
İkinci çeyrekte bilançoya 95 milyon tl girecek.türkcel işinden ve kapa açıklamadıği işlerdende 20 ile 30 arası kar yazsa 6 aylıkta dünyanın karıni açıklar.Eğer böyle olursa tweterdaki Gökhanin dediği rakamlar olmasada güzel bir ivme yakalar.benim son umudum bu.böyle beklentiyede baska hisse anında tavana kitler 3-4 günde açmazdı.Yaziklar olsun yönetime spege.spekde ben spegim diye geziyordur şimdi.en büyuk yazıklarda bize olsun.yıllardır bu uyuzun peşinden gittiğimiz için.ytd
İş yapmıyorki yüzde 2 kalsın.duran varlık satıyor.sattığı şirketin parasini yılar önce ödemiş.önceki bilançolardada gider olarak göstermiştir.kasaya 96 milyon girecekmi biz ona odaklanalim.sen 5 yıl önce krediyle ev alsan kredinde bitip evi satsan eline geçen para ne olur.senin paran olur.kredin geçmişte kalır.o hesap bu para kasaya girecek olan paradır.belki yaptıği tüm masraf 1 milyon dolardır.geri kalan kardır.ytd
O kadar güvensiz bir yönetim var ki(geçmiş yönetim de dahil) piyasa yaptıkları hiç bir işe güven duymuyor bu haberde boşa gitti tepki bile vermedi güzel bilanço da gelse bir şey olacağı yok 9 yıldır anamızı ağlattılar yazık .Benim tek ümidim çip veya telofon teknoloji transferi olursa olmalı ancak bizim yıllardır maddi ve manevi kaybımızı telafi edebilir ümidi taşıyorum tüm ortaklara sabır diliyorum ramazanınız ve yarın ki kadir geceniz mübarek olsun.
bilanço hayırlı olsun zarar
NETAS Konsolide 2021/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -5447827 Ana Ortaklık Payları: -7793059
10 zarar yada kar dıyerek yaklaşmışım.