Delinin bir tanesi hafta sonu kuyuya Halifelik taşı attı bir sürü boş muhabbet oldu.
Diğer deli Moodys kuyuya taş attı yine burada boş muhabbet oldu , şimdi neden boş muhabbet diyecek buradaki cingözler .:)
Bu yabancı zaten aracı kurumları veya fonları üzerinden şirketlerle gerek tele konferans, direk kendi bağlantıları ile hep irtibat içinde olmuştur.Yabancı zaten bu derecelendir me kuruluşları , AB , ABD arasında süregelen sürtüşme ve sıkıntılarını bildiği için zaten aylardır başta bankalar olmak üzere satıyor , çoğu malınıda sattı Yonca dan örnek vereyim yabancı oranı %49 altının olacağı düşünmüyorum .
Bu adamlar bu hikayeleri bildiği için kustu , millet 1 senedir bu topiklerde yazıyor ya yabancı neden kaçıyor, dolar neden çıkıyor pasta büyük olunca jeopolitik hikayede büyük oluyor bir tarafta petrolde yaşadık , şimdi doğal gazda.Size 2013 den aşağıdaki örneği vereyim hatırlayanlar olacak bu meşhur moodys hareketini ve zihniyeti:)
Müthiş zamanlama - Sondakika Ekonomi Haberleri - Hürriyetwww.hurriyet.com.tr › Ekonomi
17 May 2013 - Moody's, Türkiye'nin notunu bir kademe artırarak yatırım yapılabilir seviyeye yükseltti. ... Barack Obama ile görüşmesinin hemen ardından Türkiye'nin devlet ... mevcut krılganlıkları zaman içinde azaltacağı beklentisini de gerekçe olarak gösterdi. ... Babacan, not artışı kararının yerinde ama gecikmiş bir karar ...
Bu hikaye 2013 Katar parası ile borsada zirve ile noktalanmıştı , Bülent arınç ın konuşmaları mevcut borsa ile ilgili. o zamandan buyana ne değişti çok şey Rus uçağının düşmesi ile Badem style sşistemi oluştu , Yüksek frekanslı argoritmik hareketler dahil edildi , sistem zamanla çeşitlenerek devam ediyor , bu sene sisteme yeni oyuncu ve Telegram grupları dahil edildi çok tahta nerden nerelere geldi , hemde para girişi olmadan makinalarla endekse o meşhur hacimlerinde yardım ederek .
Tamamen kontrollü bir borsaya sahip olduğumuzu düşünüyorum Rus uçağı düştüğünden beri buradada çok zamandır dile getirdim .
bol kazançlar.