Armada ve link demistim dun demi
Bu haftada onlari izleyelim mi?
İkisi de tavanda
31-03-2021, 13:57
regal1
Alıntı:
Originally Posted by Webster
İkisi de tavanda
Üstadım senin kadifenin tekniğine baktım. çocukluğum geldi aklıma. çocukken küpleri üst üste koyardık. belli bir yükseklikten sonra kendi ağırlığından yıkılırdı. sanırım. salınımları başlamış.
31-03-2021, 14:07
Fuat Soylu
Alıntı:
Originally Posted by regal1
Üstadım senin kadifenin tekniğine baktım. çocukluğum geldi aklıma. çocukken küpleri üst üste koyardık. belli bir yükseklikten sonra kendi ağırlığından yıkılırdı. sanırım. salınımları başlamış.
alım fırsatı veriyor üstad akşama tavan ins.
31-03-2021, 14:11
boschyatirim
Alıntı:
Originally Posted by Foçabeyi
Oynak beyimin sağ kolu olaraktan tabi ki piemlerini de ben atarım.
Ama oynak beyim myfinans ise, fuat ortağım ben isem, emmi emmi değil ise peki o zaman ben kimim!?
Focabeyi en son 15.49 dan alabildim.
Nasil ekmek varmı bu ismende
Temettuden once sattim.
Temettuden sonra 4 katina çıktım.
31-03-2021, 14:14
boschyatirim
Oynak beyim matrikse 400 lot yazabildim.Ne kadar gelir sence.Ekmek parası cikarmi.
31-03-2021, 14:14
regal1
Alıntı:
Originally Posted by Fuat Soylu
alım fırsatı veriyor üstad akşama tavan ins.
nasıl bir alım fırsatıysa. aslında mangal gibi yüreğiniz var. celladına aşık olmuş stockholm sendromu bile bunu izah edemez.
31-03-2021, 14:18
Fuat Soylu
Alıntı:
Originally Posted by regal1
nasıl bir alım fırsatıysa. aslında mangal gibi yüreğiniz var. celladına aşık olmuş stockholm sendromu bile bunu izah edemez.
üstadım asla ytd fakat 27 nisan'da genel kurul var, o zamana kadar hisse pazar atlıyor yani bence 120'lere doğru gidecek, hatta uzun vade daha da iyi gidebilir.
asla ve kata ytd.
31-03-2021, 14:20
Fuat Soylu
Alıntı:
Originally Posted by boschyatirim
Oynak beyim matrikse 400 lot yazabildim.Ne kadar gelir sence.Ekmek parası cikarmi.