ABD Senatosu bu akşam TR saatiyle 21:00 da teşvik paketini oylayacak
Printable View
ABD Senatosu bu akşam TR saatiyle 21:00 da teşvik paketini oylayacak
Sn. Indregandi elinize sağlık. Bar kapanışını baz alırsak sistem performansı nasıl backtestlerde? Bu sistemi canlıda kullanıyor musunuz?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zorlamaya gerek yok burdan ancak boğacık yani dana piyasası çıkar. malı dağıtacak haber arıyorlar feldir feldir.
Biz de yokardan malı verir corta döneriz inşallah zamanı gelince sn. El turco. Belli olmaz ama bugünkü tahvil hareketi hiç hoşuma gitmedi.
Su an borsa long demek sene sonu en az 200 bini ( x30 ) görecek demek. Görür mü, valla ben bilemiyorum o kadarına aklım ermiyor SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın nosfecagri, sistemle hiç işim yok, bahsettiğiniz manada testte yapmadım, ama merak ediyorsanız içinde tutarsız kabul edilen zig zag ve bildiğiniz most var, daha ziyade çizgileri desteklesin diye veriyorum ve zaten günlük, günlükle ne derece trade edilebilir???
minörlerde de fena değil ama bu sistem bir de çok yeni, ama benimde dikkatimi çekti, iyi gidiyor, most zizg zagı dizginliyor olabilir, hiç bir fikrim yok açıkçası, çalışan biri olarak bunu gözleyecek zamanım da yok,...
https://i.hizliresim.com/vkbwIk.png
THY yi böyle görüntülemiş