#Sondakika
Polonya
Almanya'dan 1.3 trilyon Euro'luk savaş tazminatı istedi.
Printable View
#Sondakika
Polonya
Almanya'dan 1.3 trilyon Euro'luk savaş tazminatı istedi.
Alıntı:
Dedektif Joker
@dedektifjoker2
· 3s
Bu kış, Cumhuriyet tarihinin gördüğü en zor kış olacak. Faturasını ödeyemediği için ölenleri duyacaksınız. Yağma ve hırsızlık oranı tavan yapacak. Bu yaşadığınız ekonomik sıkıntılar fragmandı. Eylül ayından itibaren gerçek filmi izleyeceksiniz. Herkes hazırlığını yapsın.
boris değil
@incitatuss
·
1d
Herkes hazırlığını yapamaz, yapamayacağını da biliyoruz.
Erken seçim der mi?Alıntı:
Vaziyet
@vaziyetcomtr
·
1d
MHP, Devlet Bahçeli'nin çağrısıyla bugün MYK ve Merkez Disiplin Kurulu'yla birlikte toplantı yapacak.
Toplantı bitiminde, Bahçeli, basın açıklaması yapacak.
https://i.hizliresim.com/5iparai.jpeg
Nasrullah Aga'ya üzüldüydüm, bu fotografı ve mesajı görünce yine üzüldüm. Böyle şeylerden hiç etkilenmezdim, bende bir gariplik var. Ufffffff....Iyice sulugöz oldum be ya...Tam da kaya gibi sert olunması gereken bir dönemde.Alıntı:
Derya Sensoy
@derya_sensoy
·
18s
Bir koca yıl geçmiş.
“Okyanusları, çok bulutları ve yıldızaları” aşan baba-kız aşkımızı,
bir martının kanadında,
denizin dalgasında,
güneşin batışında,
Ve aniden yağan yağmurda büyütüyorum.
Seni çok seviyorum babacım.
lt col temmuz
@temmuz1919
·
2s
Romanya
18 adet Bayraktar satın almak için başvuru yapmaya hazırlanıyor
Toplam değeri 300 milyon dolar.
Bunu yazmıştım. Kirim, Sivastopol'un guvenligi icin sadece Nikolaev ve Odessa değil, Moldova da işgal edilmeli.Alıntı:
Moldova, Transdinyester'deki Rus barış gücü askerlerinin güvenliğine yönelik tehditlerin Rusya'ya karşı bir saldırı olarak görüleceğini anlamalı.
- Sergey Lavrov
BENGÜ TÜRK
@benguturktv
·
28sn
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu’nun demokrasi anlayışı sakat, milliyetçilik iddiaları sahte, adalet ve siyaset zihniyeti batıktır.
ABD, silah geliştirme ve istihbarat toplama maksadıyla kullanılan süper bilgisayarlar için üretilen nitelikli çiplerin Rusya ve Çin'e satışını yasakladı.