Savaşlar,depremler,orman yangınları,diğer doğal afetler,üzerine Covid aşıları,çok canlarımızı kaybediyoruz,hayat önceki gibi pekte hoş değil artık.(bence)
Printable View
go go go mu?
tar tar tar mı? :he:
merkez bankası kasasında akçay kadar nakit enztruman olsaydı,
mevzu enztrumanı satmak için millet birbirini ezerdi. :he:
bence.
yarın ikili, çift furuş beklerim kendim naçizane.
gaplı delinebülür mevzu enztruman bazında pist grafiği. :he:
Allahtan yurtdışı geberink.
2 gün piyasa iyi gitti ya hemen çomak sokacaklar...
gündüz dedim merkez bankası başkanı konuşmasından sonra...
ablacım çokta şey ettirme bağımsız değilsin anahtarı alırlar diye... :)
bugün genel olarak seansı ve son yarım saati daha coskulu bekliyordum açıkçası. olmadı sadece xbankta biraz oldu denilebilir . açıkçı olmaması etkiliyor olabilir. her neyse
bugün sat veren bir trend sistem oldugunu duşunmuyorum.
dalga cephesinde kısa vade sisli hava devam ediyor gorus mesafesi cok kısıtlı.. carsamba günü dalganın zamansal sınır ihlali ihtimali uzerine tanımlı bir pattern dibi icin pztesine kadar bekleme kararım vardı, salı ve carsamba seans dipleri ilk adaylar olabilir.. o seviyeleri kisa vade stop olarak kullanabilirim sanki... yarın ola hayrola.. iyi geceler..
KRONİK YALNIZLIK; bu duruma özgü ve onu besleyen bir beyin bağlantısallık ağı yaratıyor.
(Konu aslında bir halk sağlığı sorunu almaya başlamış durumda, ABD de çok yalnızım diyenlerin oranı %36 olmuş, İngiltere de bu sorun için bir bakanlık kuruldu son yıllarda)
Sinirbilim, yalnızlığın mutlaka başkalarıyla tanışma fırsatının olmamasından veya sosyal etkileşim korkusundan kaynaklanmadığını gösteriyor.
Bunun yerine, beynimizdeki devreler ve davranışlarımızdaki değişiklikler bizi kronik yalnızlık durumuna hapsedebilir: Başkalarıyla bağlantı kurmak isterken, onları güvenilmez, yargılayıcı ve düşmanca olarak görürüz.
Sonuç olarak, bilinçli veya bilinçsiz olarak bağlantı için potansiyel fırsatları teşvik ederek mesafemizi koruyoruz.
Bu zihin durumundan çıkıp sosyal etkileşme başladıktan sonra 10 saat içinde beynin normalleşmeye başlamasının MR görüntüleri elde edilebiliyor.
https://twitter.com/turkerkilic/stat...02626114150402